- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
- Konu Sahibi CupaCupsss
-
yok hic bi wey yapmami istemedi doctor ultrasonda bakdi her wey normal dedi sadece 3 ay yarina ic biter bitmez kalirsin dedi ama kalmadim.. sen hamilemisin?Hormon tahlili falan yaptırmışmıydın
sebebini biliyomusun olmamasinin?Yok benim de olmuyor 2 yıldır
1 yili bekliyicek bi sabr yok kiii...))Bir yılı tamamlar şayetki olmazsa git hatlilerini falan yaptır hatta eşin de muayne olsun
esin muaene oldumu peki?Sebebi yok doğal yolla olur diyorlar ama olmuyor malesef rahim filmi de çektirdim tüpler açık
insallah hayirlisi canim.. kismet ne zamansa o zaman olur. bi sorun yokken neden olmasin bi bilinsee(((Evet oda Muayne oldu bir problem yok. Doğru diyorsunuz beklemek zor oluyor
Bilemiyorum canım hepimiz için hayırlısı olsun gercekkten çok zorinsallah hayirlisi canim.. kismet ne zamansa o zaman olur. bi sorun yokken neden olmasin bi bilinsee(((
hic ovulasyon testleri kullandinmi?Bilemiyorum canım hepimiz için hayırlısı olsun gercekkten çok zor
Evet kullandım bir kaç kezhic ovulasyon testleri kullandinmi?
Bakude bulmak cook zaor o testleri... bu yuzden ben hic yapamadim((Evet kullandım bir kaç kez
İnternet den sipariş versen ben de öyle yapmıştım çünküBakude bulmak cook zaor o testleri... bu yuzden ben hic yapamadim((
beceremiyorum o yuzden bakude bi kac eczanede aradim ama yokk... hansi firma guvenilir peki?İnternet den sipariş versen ben de öyle yapmıştım çünkü
Firma olarak tam bilmiyorum ki şu 30 lu falan olanlar dan sipariş vermistim ben yumrtalaman16. Günü sanıyordum tam adetin 22. Günü pik gördüm yani benim ki düzenli değilmiş onu anladımbeceremiyorum o yuzden bakude bi kac eczanede aradim ama yokk... hansi firma guvenilir peki?
Adetin kaçıncı günü çatladı yumurtanKızlar ovulasyon testiyle hamile kaldım çatlaması 10. Günü öğrendim dün adete 4 gün var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?