Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyibde hamile kalamayanlar burayaaa....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah insallah. RABBİM yardım etsin olsunda. Tabi benim normal yoldan doğal olmayacak oda var.. tüp bebek olacak

Hsg çekildim rahim filmi..
Ben hormon testleri yaptırdım sadece yeni evli olduğum için hsg falan cektirmedim troit azcik yüksek çıkmıştı oda düştü bi sorun yok dediler yumurta rahim temiz dediler 1 sene olmazsa gidicem

Hsg çekilince acilmiyo mu tüpler bi yakınım çekildi onun acikmis ama doktor demiş kapalı olsaydı açılıyo diye
Insallah insallah. RABBİM yardım etsin olsunda. Tabi benim normal yoldan doğal olmayacak oda var.. tüp bebek olacak

Ben hormon testleri yaptırdım sadece yeni evli olduğum için hsg falan cektirmedim troit azcik yüksek çıkmıştı oda düştü bi sorun yok dediler yumurta rahim temiz dediler 1 sene olmazsa gidicem
Bende ilk hormon testleriyle başladım. Beni 1 yıl hormonlarla oyaladılar. Git gel git gel. Yumurta takibi yaptılar. 1 yılın sonunda yine olmayınca özele gittim direk rahim filmi istedi. Ona göre yol çizelim dedi. Sonra tüpler kapalı çıkınca dünyam basima yıkıldı .

Bendede sınıra yakın yükseklikte tiroid çıktı guatrm varmış. Bide prolaktin yuksek..

1 yıl olmadan detaylı bakmiyolar evet bende bekliyorum bi yıl olmazsa gidicem herşeye baktircam peki açılma durumu olmuyo mu nasıl olcak tup bebek olması için burda bi yerde okumuştum tüpleri aciyolarmis heralde

1 yıl olmadan detaylı bakmiyolar evet bende bekliyorum bi yıl olmazsa gidicem herşeye baktircam peki açılma durumu olmuyo mu nasıl olcak tup bebek olması için burda bi yerde okumuştum tüpleri aciyolarmis heralde
Ya bi ameliyat var ama doktorum boşuna yaptırma tekrar kapanıyor. Tüpler hassas ve ince yerler ameliyat anında bile hemen enfeksiyon kapabilirler. Istersen bak araştır ama tehlikesi çok.. dedi iyi ce korktum

Ya bi ameliyat var ama doktorum boşuna yaptırma tekrar kapanıyor. Tüpler hassas ve ince yerler ameliyat anında bile hemen enfeksiyon kapabilirler. Istersen bak araştır ama tehlikesi çok.. dedi iyi ce korktum
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…