Üzülme desem biliyorum çok saçma çünkü insanin elinde değil ki üzülmemek.bir kadın ne ister evlenmek çocuk sahibi olmak evlenirsin bi umutla sonra dersin 3 kisi 4 kisi olalım die gün çekersin ama bu olmuyo aylarca drniyosun. Allahım bu ay olsun diyosun adet olunca dünyalar başıma yıkılıyo dersin.herkes sakin ol unut işte takma diyolar.ya takmamak mümkünse bunun bi yolu var mı ki lafta takmayalım.eşimde diyor takma ya dilde takmayayım diyom ama bunu yapabiliyom mu yapamıyom.kim ne derse desin eğer Allah isterse o zaman olucak yoksa ben harap etsemde boş etmesemde ama işte insanız takıyoz yinede.sabahları ve aksamları hasbiyallahu la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym de 7 defa.ben bu duayı ederek evlendim.bu duayla bazen tüm isteklerim hacetlerim oldu.bebekte henüz olmadı ama insallah oda bir gün olucak.bir de ya vehhab ismi şerifi cek.ebced değeri 14 karşılık beklemeden veren Allahın adı.bu ismi şerifi çekince ey Vehhab olan Allahım ey insanlara verirken karşılık beklemeyen Allahım ey ibrahime ismaili veren Allahım ey Zekeriyya ya yahyayı veren Allahım.katindan banada merhamet et ve bana salih evlat ver de inanarak yap.inşallah evladın olur.bana da evladı olmayanlara nolur dua et