• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım.

Üzülme desem biliyorum çok saçma çünkü insanin elinde değil ki üzülmemek.bir kadın ne ister evlenmek çocuk sahibi olmak evlenirsin bi umutla sonra dersin 3 kisi 4 kisi olalım die gün çekersin ama bu olmuyo aylarca drniyosun. Allahım bu ay olsun diyosun adet olunca dünyalar başıma yıkılıyo dersin.herkes sakin ol unut işte takma diyolar.ya takmamak mümkünse bunun bi yolu var mı ki lafta takmayalım.eşimde diyor takma ya dilde takmayayım diyom ama bunu yapabiliyom mu yapamıyom.kim ne derse desin eğer Allah isterse o zaman olucak yoksa ben harap etsemde boş etmesemde ama işte insanız takıyoz yinede.sabahları ve aksamları hasbiyallahu la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym de 7 defa.ben bu duayı ederek evlendim.bu duayla bazen tüm isteklerim hacetlerim oldu.bebekte henüz olmadı ama insallah oda bir gün olucak.bir de ya vehhab ismi şerifi cek.ebced değeri 14 karşılık beklemeden veren Allahın adı.bu ismi şerifi çekince ey Vehhab olan Allahım ey insanlara verirken karşılık beklemeyen Allahım ey ibrahime ismaili veren Allahım ey Zekeriyya ya yahyayı veren Allahım.katindan banada merhamet et ve bana salih evlat ver de inanarak yap.inşallah evladın olur.bana da evladı olmayanlara nolur dua et
bu soylediklerini yapicam insallahh canim gercekten cok zor bi durum esim takma kafaya uzulme diyor ama uzulmemek elimde degil hic aklimdan cikmiyor ki bu konu nasil uzulmeyeyim esimle bu konuyu konusunca dayanamiyorum hemen agliyorum esim neden agliyosun diye kiziyor hic cocugumuz olmasa da hic onemli degil diyor herhes takma diyo ama bunu nasil yapicagimi hic bilmiyrm olmuyo allah ol demedikten sonra olmuycagini biliyoruz ama yinede insaniz sonucta biran once olsun diye uzuluyoruz belkide bu bizim imtihanimiz allahim bize bu imtihanda sabir nasip etsin insallah dua ederkende sadece kendim icin degil tanidigim tanimadigim butun isteyen herkese dua ediyirum insallah dualarimiz birgun kabul olur

Çok afedersiniz ama nerde oturuyorsunuz ben izmirde oturuyorum.herşeyi yapmayı düşünüyorum ama bazende çekiniyorum şu bebek işi gercekten zor annelik için her zaman bi umut var olurken adet olunca dünyalar başıma yıkılıyo çaresizce yastığa kapanıp ağlıyorum benden 2 ay önce evlenen komsumun kızı hamile ve şuan doğurdu onun hamile olmasını bana kaynanam duyurdu hamile diyerek elini çabuk tutun demesini unutmadim daha.o kızı gördüğüm an eşime sarılıp yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağladım neden bizim bebeğimiz olmuyo dedim çaresizce herseye razı kalıyorum.ve şuan yazarken o anları yaşadım gözümde yaş bini bin para
canim ben manisa da oturuyorum bu bahsettigim kadin manisa nin alasehir ilcesindeymis eger gitmek istersen kadinin numarasini alabilirim senin icin

Anlattiklarinda kendimi gördüm evet benimkide aglama sizlama diyor ama o benden beter söylemesede onun cani çok yaniyo.bir ay takmadim umursamadom nasil yaptim bilmiyom ama bi ilac vermişlerdi doktor dostinex die sut bezlerin yüksek demişti ama yüksek değildi 28.75 di o ilaci kullandığim ay takmadim çünkü doktor bişeyin yok demişti sadece yeni evlisin 1 yil gecmeden bakmayacagim demişti ilacı kullan yine gel dedi çünkü ben ağlayarak doktora derdimi anlatmıştim neyse uzatmayayim o ay takmadim doktor bide biseyin yok dedigi icin ama o ay eşim ne taktı kendinden olmuyor sandı bi gün agladıgıni gordüm dayanamadım bende ağladım sende bişey yok emin ol bende var deyip onu sakinleştirdim.erkekler çok daha fazla üzülüyo ama belli etmiyo.benimkisi sakin ol diyo bekle diyo sagliklıyız diyo Allaha verirse hayırlısını iste diyo ama işte demekle olmuyo

Bana kalirsa hemen git.ben stres altında hep yasadım daha evliligimin ilk günlerinde o hamile bu hamile elini cabuk tut die strese soktular kist çıktı ve iç kanaması gecirdim hastaneye yattım adım sonradan kısır gibi oldu.ne zaman çocuk dediler her ay 3 ayimda doktora gittim doktor resmen kovaladı git kızim dedi onun bunun lafına bakip üzülme dedi ben ağladım doktorun yaninda.ne gelir elden tam 7 ay oldu her ay bu ay olur die die gecirdim aglayarak sızlayarak 7 ay gecti sonuç sıfır artık doktora gittim agladım 1 seneyi gecti dedim nolur bakin artik psikolojim bozuldu dedim şimdi tahliller yapıldı çarsamba hsg cekilecegim inşallah bisey çıkmaz da sağlıklı bebeklerimiz olur çünkü çok yıprandım Allah affetsin ölümü diledim Rabbimden

Anlattiklarinda kendimi gördüm evet benimkide aglama sizlama diyor ama o benden beter söylemesede onun cani çok yaniyo.bir ay takmadim umursamadom nasil yaptim bilmiyom ama bi ilac vermişlerdi doktor dostinex die sut bezlerin yüksek demişti ama yüksek değildi 28.75 di o ilaci kullandığim ay takmadim çünkü doktor bişeyin yok demişti sadece yeni evlisin 1 yil gecmeden bakmayacagim demişti ilacı kullan yine gel dedi çünkü ben ağlayarak doktora derdimi anlatmıştim neyse uzatmayayim o ay takmadim doktor bide biseyin yok dedigi icin ama o ay eşim ne taktı kendinden olmuyor sandı bi gün agladıgıni gordüm dayanamadım bende ağladım sende bişey yok emin ol bende var deyip onu sakinleştirdim.erkekler çok daha fazla üzülüyo ama belli etmiyo.benimkisi sakin ol diyo bekle diyo sagliklıyız diyo Allaha verirse hayırlısını iste diyo ama işte demekle olmuyo
canim ayni seyleri yasiyoruz gercekten benim esimde senin esinin soylediklerinin aynini soyluyo beni uzgun gorunce oda uzuluyo

Bana kalirsa hemen git.ben stres altında hep yasadım daha evliligimin ilk günlerinde o hamile bu hamile elini cabuk tut die strese soktular kist çıktı ve iç kanaması gecirdim hastaneye yattım adım sonradan kısır gibi oldu.ne zaman çocuk dediler her ay 3 ayimda doktora gittim doktor resmen kovaladı git kızim dedi onun bunun lafına bakip üzülme dedi ben ağladım doktorun yaninda.ne gelir elden tam 7 ay oldu her ay bu ay olur die die gecirdim aglayarak sızlayarak 7 ay gecti sonuç sıfır artık doktora gittim agladım 1 seneyi gecti dedim nolur bakin artik psikolojim bozuldu dedim şimdi tahliller yapıldı çarsamba hsg cekilecegim inşallah bisey çıkmaz da sağlıklı bebeklerimiz olur çünkü çok yıprandım Allah affetsin ölümü diledim Rabbimden

Sen daha 7 aydır mı deniyosn o kadar zamanda bu kadar yıprattın kendini. Senelerdir deneyip bi sorunu olmadığı halde hamile kalamayan var yapmayın nolur 7 ay olmadı diye kısır mı olunur 1 sene bi dolsun sen yine kontrollerini yaptır bu kadar zaman için bu depresiflik nedir. Siz böyle yapıyorsunz biz lazım ölelim benim 5 sene oldu anne olamadım ki anne olmamda kolay olmayacak benim umudum hiç bitmedi bu halimle olacağına inanıyorum siz nasıl 7 ayda bu kadar pes ettiniz gerçekten anlamadım

canim ayni seyleri yasiyoruz gercekten benim esimde senin esinin soylediklerinin aynini soyluyo beni uzgun gorunce oda uzuluyo
Erkekler daha hassas bende biliyom ama bazen kendi üzüntüme yenik düşüyorum. Allah onlarada bizlerede yardım etsin onların da hakkı baba olmak için can atıyolar bizse anne olmak için kendimizi yıpratıyoz. Allahın işine karışılmaz ama istemeyen insanlara bebekler hemen geliyo biz yanip tutuşuyoz olsada insanlarin ağızlari kapansa bizde mutlu olsak evimizde istiyoz ama Rabbim sesimizi duysun inşallah

Sen daha 7 aydır mı deniyosn o kadar zamanda bu kadar yıprattın kendini. Senelerdir deneyip bi sorunu olmadığı halde hamile kalamayan var yapmayın nolur 7 ay olmadı diye kısır mı olunur 1 sene bi dolsun sen yine kontrollerini yaptır bu kadar zaman için bu depresiflik nedir. Siz böyle yapıyorsunz biz lazım ölelim benim 5 sene oldu anne olamadım ki anne olmamda kolay olmayacak benim umudum hiç bitmedi bu halimle olacağına inanıyorum siz nasıl 7 ayda bu kadar pes ettiniz gerçekten anlamadım
Canim benim 1 senedir böyle belki sende haklısın ama yasadıklarımı bilseydin bana hak verirdin. Yillarca evladı olmadı bizim gelinin.ama biz her firsatta ona destek olduk elimizden geleni fazla fazla yaptik o zamanlar bekardım ama kendimi onun yerine koydum Allahtan korka korka ona hep iyi davrandik. Allaha bin şükür evladı oldu evladı ise bana düşkün yeri geliyo anne diyo bana etraftaki insanlar bu senin evladın sanki senden ayrılmiyo senle yemek yiyo senle uyuyo diyolar gelinimizde neden millet oyle diyo die çocugu her fırsatta cekip alıyo bize gelse bile.insan şöyle dermi o benim evladim senin degil o yüzden onu özlemeye hakkın yok havalara girme o benim senin degil dedi.ve kaçtır buna benzer laflar söyledi.sirf yegenim gelmesin die 2 yaşındaki kıza bağırıp saatlerce ağlatıyo elimden ise bisey gelmiyo.sadece o degil kendi görümcemde ona benzer şeyler yaptı.evlendiğim ilk günlerde kaynanam elini cabuk tut ev sahibinin kızı hamile deyip durdular.2.ayımda kist yüzünden iç kanama gecirdim ve hastaneye yattim sonra adim kısıra çıktı yılbaşında ise millet gülup eğlenirken ben bulaşıklari yıkarken bana görümcem neden çocuğun olmuyo deyip durdu eşim mutfaga gelince lafı degiştirdi eşim gidincede canimı yakti durdu. Daha sayayim mı neler yasadığımı ben kimse için kolay buyurmuyorum aslada insanlara laf söylemiyorum ama yaşadıklarimi ben biliyorum neden bu haldeyim onuda bana yaşattiranlara gelip sorman gerek bitmişligim tükenmişligimi nolur yadırgama ama ben tükenmiş bir durumdayım.

Erkekler daha hassas bende biliyom ama bazen kendi üzüntüme yenik düşüyorum. Allah onlarada bizlerede yardım etsin onların da hakkı baba olmak için can atıyolar bizse anne olmak için kendimizi yıpratıyoz. Allahın işine karışılmaz ama istemeyen insanlara bebekler hemen geliyo biz yanip tutuşuyoz olsada insanlarin ağızlari kapansa bizde mutlu olsak evimizde istiyoz ama Rabbim sesimizi duysun inşallah
aminn canimm insallahh

Ben korktum açıkçası kızlar bilmiyorum neden bişey olur diye

Back