• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ayni seyleri yasiyoruz gercekten benim esimde senin esinin soylediklerinin aynini soyluyo beni uzgun gorunce oda uzuluyo

Canim bende senin gibiyim ama benimki biraz farkli ilk cocugum kendiliginden oldu 7 aylik ken dogdu kalp rahatsizligi vardi 2 gun yaşadi 2 seneden beri deniyoruz bu defada olmuyo yumurtlama gunlerini denk getiriyoruz yine olmuyo başta kendiliginden olmustu ama her ay dahada umutlaniyoruz rabbim isteyen herkese versin

Canim bende senin gibiyim ama benimki biraz farkli ilk cocugum kendiliginden oldu 7 aylik ken dogdu kalp rahatsizligi vardi 2 gun yaşadi 2 seneden beri deniyoruz bu defada olmuyo yumurtlama gunlerini denk getiriyoruz yine olmuyo başta kendiliginden olmustu ama her ay dahada umutlaniyoruz rabbim isteyen herkese versin
aminnn insallah canim allah kimseye evlat hasreti cektirmesin

Canim benim 1 senedir böyle belki sende haklısın ama yasadıklarımı bilseydin bana hak verirdin. Yillarca evladı olmadı bizim gelinin.ama biz her firsatta ona destek olduk elimizden geleni fazla fazla yaptik o zamanlar bekardım ama kendimi onun yerine koydum Allahtan korka korka ona hep iyi davrandik. Allaha bin şükür evladı oldu evladı ise bana düşkün yeri geliyo anne diyo bana etraftaki insanlar bu senin evladın sanki senden ayrılmiyo senle yemek yiyo senle uyuyo diyolar gelinimizde neden millet oyle diyo die çocugu her fırsatta cekip alıyo bize gelse bile.insan şöyle dermi o benim evladim senin degil o yüzden onu özlemeye hakkın yok havalara girme o benim senin degil dedi.ve kaçtır buna benzer laflar söyledi.sirf yegenim gelmesin die 2 yaşındaki kıza bağırıp saatlerce ağlatıyo elimden ise bisey gelmiyo.sadece o degil kendi görümcemde ona benzer şeyler yaptı.evlendiğim ilk günlerde kaynanam elini cabuk tut ev sahibinin kızı hamile deyip durdular.2.ayımda kist yüzünden iç kanama gecirdim ve hastaneye yattim sonra adim kısıra çıktı yılbaşında ise millet gülup eğlenirken ben bulaşıklari yıkarken bana görümcem neden çocuğun olmuyo deyip durdu eşim mutfaga gelince lafı degiştirdi eşim gidincede canimı yakti durdu. Daha sayayim mı neler yasadığımı ben kimse için kolay buyurmuyorum aslada insanlara laf söylemiyorum ama yaşadıklarimi ben biliyorum neden bu haldeyim onuda bana yaşattiranlara gelip sorman gerek bitmişligim tükenmişligimi nolur yadırgama ama ben tükenmiş bir durumdayım.

Merhaba gulbahcem
Seni cok iyi anliyorum. Bende 10 aydir deniyorum fakat olmuyo. 1 yil dolunca rahim filmi cektirecegim. Benim uzerime deneyen tum arkadaslarim hamile kaldi. Kimisi ilk ay kimisi bi kac sonra. Ama suna inan bunda da bir hayır vardır. Sadece hamile kalmakla bitmiyoki herşey. Kimisi bos gebelik kimisi düsük yapiyor.
O yuzden hakkinda hayirlisini iste allahtan. Bu kadar sitresle inan bebek tutunamaz.
Benim arkadasimin esi icin kısır dediler ümidi kestiler artık olmaz dediler o ay hamile kaldı. Su an 40 haftalık doğumunu bekliyoruz. Megerse test sonucu yanlışmış. Ne zaman kafaya takmayı bırakırsan o zaman olur.
Rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip eder insallah.

Kızlar merhaba ben klomen tedavisi görüyorum bu ayda kullandım adetimin 10 günü yumurtam 10 m olmuş sizce büyürmü yumurtam çok fazla oldugu için gelişmemiş

Ümitsiz olmaktansa hep beraber bekleyelim umud edelim inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz

Merhaba kızlar bende anne olmak isteyenlerdenim rabbim hepimize nasip eder inşallah.. geçen ay kimyasal gebelik gecirdim umutlanıp hayal kırıklığı yasamak o kadar kötüki ama isyan etmiyorum asla rabbim en hayırlısını bilir dilerim hepimizin en kısa zamanda yüzü güler

Back