- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
Allah razı olsun saol destek olduğun için.ama eşimde aynı benden farksız takmıyormuş gibi davranıyo ama o kadar takıyo ki sırf ben ağlıyom die kızıyo bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet demekki senin gobegin dusmus o yuzden bebegin olmamis. Benimde kuzenimde oldu aynisi gobegini geri yerine getrdiler kiz hamile kaldiMerhaba arkadaslar benim iki cocugum var ilk cocugumda alti ay gebe kalmadim klomen verdi doktor derken belki sacma gelecek size ama gidip gobegimi kaldirttim siz belki adini farkli biliyorsunuz ama tesadufmu bilmem o ay hamile kaldim ama yapan kisiyi dikkatli secmek lazim benim gittigim kadin yasli ve hamileler gitse cinsoyetini bile eliyle biliyor paylasmak istedim sizinle ilk gebeligimi ikincisi kendiliginden oldu
Çaresizlikten biriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsun fakat kime inanacaksın güveneceksin insan bilmiyor.
Bence olmama sebebi tam da bu. Çok kafaya takınca ve beyni ben hamile kalamıyoruma inandırınca beyin öyle algılıyor ve vücudu engelliyor. Sakin ol ve tamamen başka şeylere odaklan kendini hamile gibi hisset hayırlısıysa geleceği gün belli zaten gelirBende bebek istiyorum ama her gün ağlamaktan yoruldum dua ediyom istiğfar çekiyom o kadar zor ki çeken bilir
Biliyomusun o dedigini bu ay yaptım ve gerçekten çok inandım ama olmadı hayal kırıklığı duysamda adet olunca hamd ettim artık ama bugün gözümün yaşı hiç kurumadıBence olmama sebebi tam da bu. Çok kafaya takınca ve beyni ben hamile kalamıyoruma inandırınca beyin öyle algılıyor ve vücudu engelliyor. Sakin ol ve tamamen başka şeylere odaklan kendini hamile gibi hisset hayırlısıysa geleceği gün belli zaten gelir