• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çok üzerime geldiler eşimle aram açıldı çok ağladığımı biliyorum Rabbim Rabbim bi evlat ver eşim belki bizi sever de bizle ilgilenir die hergün göz yaşı döktüm.kaynanamlar gezmelere gittiler kocamı götürdüler bana gel buyur demediler gittikleri yerlerdeki insanlar soruncada gelmek istemedi demişler benim adıma neler neler yapmadılar ki ama Rabbimin hakkını ödeyemem bana yardım etti eşim en son bana sarildı kaynanam hastalandı ona baktım hastanelere götürdüm şimdi bana iyi davraniyo ama ben çok üzüldüm.kaderimde bunuda görmek varmış gördüm inşallah bir de salih evlada sarılmak olur kucağıma alıp inşalla.tüm evlat hasreti çekenlere Rabbim nasip etsin inşallah
Ama gorumceme msj atcm huzurumuzu bozdunuz mutlumusun diye herseyi saydircam amin cnm esim oyle yapsa burnundan getirirm nasil drdunuz ya esinizde ailesnden yana mi bukadr iyi olmayin kiymet bilinmez a bu cok iyi demezler enati derler ezerler amin hayirli evlatlr versin suan nobetteym senin icin dua etcem tup bebk icinmi gitceksin

Ama gorumceme msj atcm huzurumuzu bozdunuz mutlumusun diye herseyi saydircam amin cnm esim oyle yapsa burnundan getirirm nasil drdunuz ya esinizde ailesnden yana mi bukadr iyi olmayin kiymet bilinmez a bu cok iyi demezler enati derler ezerler amin hayirli evlatlr versin suan nobetteym senin icin dua etcem tup bebk icinmi gitceksin
Tüp bebek için değil şuan bi doktor tanıdık durumumuz iyi değil ssk da bi doktor ona gidiyoz o bakıyo adetin 21inde gittim.sonra adet olunca gel dedi yarın ona gidicem.daha sonra rahim filmi için gün vericeklermiş.şuan ne yapcam bilmiyom.
Eşimin ailesine karşı maalesef kırgındım iki ev vardı aramızda annesigille ama bir güne bir gün kapımızı açmadılar ailem hep üzüldü.ama yapacak bişey yoktu.evlendim istemediler neler yaşadım ne göz yaşı döktüm yeri geldi eşime kızdım sanki omu sebepti.annesigil yüzünden ona kızdım ağladım ama sonra düşündüm eşimin suçu neydi ki o arada kalıp üzülen oldu.yapacak bişey vardı oda dua etmekti.yalan demiyom bir gün çok ağladım Allahım ya evlat ver ya canımı al dedim.çunkü eşim ailesini tercih ediyo beni istemiyo dedim dua ederken. Allahım ailesi bana yaşatıyo ama eşime bunu gösteremiyom kurban olayım onların bana yaşattıklarını göster die çok ağladım sesimi duyan eşim gelip sarıldı ağlama dedi.ondan sonra eşim benle ilgilendi.ama ailesi hiç istemiyordu beni sonradan zorda olduklarinda ben koşturdum Allahta duamı kabul etti ve birazda olsa iyi davranıyolar.ama kaynanam kızını görene kadar kızını görünce değişiyo yine

Iyi geceler Allaha emanet olun.ben sabah erken gidicem nolur dualarınızı eksik etmeyin.hayırda kalın hayırlı geceler

Iyi geceler Allaha emanet olun.ben sabah erken gidicem nolur dualarınızı eksik etmeyin.hayırda kalın hayırlı geceler
Bu kadar yıpratma kendini ..Bak ben üç sene bitti 4 sene oldu bekliyorum ..Resemn bitirdim kendimi her anlamda artık vazmıgeçtim mi diyim kabullendim mi yada zamanı gelmeyince hiç bir şeyin olmayacağını mı anladım diyeyim bilmiyorum ama oldu bir şeyler evet çok çokkk üzülüyorum evet çok zor ama demek ki hala vakti gelmemiş beklemekten dua etmekten başka çarede Yok .. Daha başında sayılırsın 1 sene çokta değil inşallah tedavilerin sonuç verir inşallah hayırlısıyla olur bebişin ..Nasıl yapacağını söyleyemem çünkü bende yapamadım ama biraz sakin kal kendini bu kadar yıpratma her geçen gün daha kötü oluyor

Duaların için Allah razı olsun ne duan varsa kabul olsun inşallah sırtın yere gelmesin inşallah
Cnm kendini hirpalama rabbim herseyin vakti zamani var Allah nasip etsin ya ben esimede soyluyorm yaptjlarni benden yana oluyo snra bi kvgamzda sen soyle yaptn onlar ondan oyle die giderm evlerine ne bi ters hareketm olr ne sknti ciakrtrm hep ilimli sanrm bundan kaubedyrm okadr diyorm laf sok keyhasi gbi bebe ye gidin dio rabbim bugun sana yar ve yardımcın olsun hsg de kolay cekiliyor biran once gidin

Saol herşey için.belki yıpr
Bu kadar yıpratma kendini ..Bak ben üç sene bitti 4 sene oldu bekliyorum ..Resemn bitirdim kendimi her anlamda artık vazmıgeçtim mi diyim kabullendim mi yada zamanı gelmeyince hiç bir şeyin olmayacağını mı anladım diyeyim bilmiyorum ama oldu bir şeyler evet çok çokkk üzülüyorum evet çok zor ama demek ki hala vakti gelmemiş beklemekten dua etmekten başka çarede Yok .. Daha başında sayılırsın 1 sene çokta değil inşallah tedavilerin sonuç verir inşallah hayırlısıyla olur bebişin ..Nasıl yapacağını söyleyemem çünkü bende yapamadım ama biraz sakin kal kendini bu kadar yıpratma her geçen gün daha kötü oluyor
Mamak gerek ama bunu nasıl yapacağımı inan bilmiyorum.herkesin lafı ağır gelmeye başlıyo bebek yok mu yok diyorum nie yok diyolar. Ya ben Allah mıyım vereyim ne yapayım diyom insanlar nie bu kadar anlayışsız onuda bilmiyorum.dün çok mutsuzdum bütün gece ağladım Allahıma bin şükür yalvardım nolur biriyle konuştur Rabbim dedim kafayı yicem dedim. Rabbime hamd olsun burada buldum kendimi bana dua edenleri gördüm hepsinden Allah razı olsun bu gün hürmetine inşallah bizimde dualarimız kabul olur ve salih evlatlarımız olur inşallah

Cnm kendini hirpalama rabbim herseyin vakti zamani var Allah nasip etsin ya ben esimede soyluyorm yaptjlarni benden yana oluyo snra bi kvgamzda sen soyle yaptn onlar ondan oyle die giderm evlerine ne bi ters hareketm olr ne sknti ciakrtrm hep ilimli sanrm bundan kaubedyrm okadr diyorm laf sok keyhasi gbi bebe ye gidin dio rabbim bugun sana yar ve yardımcın olsun hsg de kolay cekiliyor biran once gidin
Az evvel hastaneden geldim orada da ağladım durdum çarşamba günü nasipse film cekileceğim nolur dua edin ben çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum. Dua etmemizi sağlayan Rabbim dile duayı verdiyse kabul edeceğinden verir duayı dile inşallah dualarim kabul olur her isteyene içinde banada salih evlatlar verir Rabbim inşallah

Rabbim seni mutlu etsin inşallah çok saol.ama bazen kaldıramıyom ağlama nöbetlerine giriyom kimseye açılamıyom kafayı yiyorum gücüm takatim bitiyo. Rabbim sana kurban olayım nolur yardım et herkese anne olmak isteyen her kuluna nolur Rabbim
Canim ya yazdiklarini okuyunca sende kendimi gordum resmen bnde yaklasik 2.5 yildir ugrasiyorum hic sorunumuz da yok ama olmuyo iste rabbim ol demedikten sonra bende her adetim yaklasinca adet belirtilerim baslayinca aglamaya basliyorum cok uzuluyorum kafaya takmamaya calisiyorum ama malesef yapamiyorum rabbim bize sabir versin insallah tez zamnda kucaklarimizi doldursun

Canim ya yazdiklarini okuyunca sende kendimi gordum resmen bnde yaklasik 2.5 yildir ugrasiyorum hic sorunumuz da yok ama olmuyo iste rabbim ol demedikten sonra bende her adetim yaklasinca adet belirtilerim baslayinca aglamaya basliyorum cok uzuluyorum kafaya takmamaya calisiyorum ama malesef yapamiyorum rabbim bize sabir versin insallah tez zamnda kucaklarimizi doldursun
Belki saçma ama ben çok takıyorum bana destrk olan insanlar işte hep takma kafana diyolar ama inan takmamak imkansız ya ben de o güdü yok yada ben takmamayı tam olarak bilmiyorum.bazen o kadar çaresiz kaliyorum ki bu çaresizliğimin nedenini bilmiyorum.birileriyle konuşup atmak istiyorum derdimi ama bazen insanlardan çekiniyorum.kendi gelinimizde yıllardır çocuğu olmadı ona her zaman destek olduk asla dışardan biri olarak onu horlamadık hep moralini yüksek tutmaya çalıştık Allaha sonsuz kere şükürler olsun bi evladı oldu ama çocuk bana çok düşkün kaldıki dışarda ki insanlar sanki annesi sensin diyolar gelinimizde nie çocuk bana düşkün die delirmediği bi an bile kalmadı sırf çocuk bize gelmesin die çocuğa her fırsatta bağırıyo çekip alıyo bu o kadar zoruma gidiyor ki hem çocuğun ağlamasına üzülüyom hem de bi evladım yok die bu kadar kaddarca davranmasına üzülüyorum.her gün dua ediyom belki günahımız vardır ondan olmuyordur die düşünüyom ve her gün tövbe çekiyom.herkesden bi darbe gördüm ama herkese Allahtan korkarak iyi davrandım şükür Rabbim yardım etti bi yoksunlugum evlat o yüzden çok üzgünüm.her ay bi umutla bakarken adet olunca Rabbim sanki dünyalar başıma yıkılıyo eşime söylerken gözlerim kan çanağı oluyo.saolsun eşim destek olmaya çalışıyor ama onun hakkını ödeyemem o ise benden daha berbat bi durumda belli etmesede o daha çok yıpranıyo.kendi annesigile demiş ana nolur bebek muhabbetini açma çok üzülüyo eşim daha gücüm kalmadı diyormuş.ne yapacağımı şasırdım bugün dua ettim Allahım bu ay belki nasip ettin bende hamile kalsam benle beraber birçok insan buradan yazsa bende hamileyim kızlar dualarim kabul olundu denilmesini.yalvardığım Rabbime nolursun güzel Allahım salih evlatlar ver bizimde yüzümız gülsün diyorum aminnn.inşallah her kes anneliği tadar en kısa zamanda

Merhaba arkadaslar benim iki cocugum var ilk cocugumda alti ay gebe kalmadim klomen verdi doktor derken belki sacma gelecek size ama gidip gobegimi kaldirttim siz belki adini farkli biliyorsunuz ama tesadufmu bilmem o ay hamile kaldim ama yapan kisiyi dikkatli secmek lazim benim gittigim kadin yasli ve hamileler gitse cinsoyetini bile eliyle biliyor paylasmak istedim sizinle ilk gebeligimi ikincisi kendiliginden oldu
Biliyorum onu ben canm kasik kaldırma kimde zem zam kaldırma diye geçiyor eski ebeler yapıyor bu işlerden anlayan kadinlar yapiyor

Biliyorum onu ben canm kasik kaldırma kimde zem zam kaldırma diye geçiyor eski ebeler yapıyor bu işlerden anlayan kadinlar yapiyor
Benimde nenem ölmeden yaparmış ama ben hiç görmedim bu işlerden anlayanlara nasıl ulaşacağız peki.bi umut bende yapsam istiyorum çaresizce ne yapacağımı bilmedigimden bunuda deneyeyim istiyorum

Belki saçma ama ben çok takıyorum bana destrk olan insanlar işte hep takma kafana diyolar ama inan takmamak imkansız ya ben de o güdü yok yada ben takmamayı tam olarak bilmiyorum.bazen o kadar çaresiz kaliyorum ki bu çaresizliğimin nedenini bilmiyorum.birileriyle konuşup atmak istiyorum derdimi ama bazen insanlardan çekiniyorum.kendi gelinimizde yıllardır çocuğu olmadı ona her zaman destek olduk asla dışardan biri olarak onu horlamadık hep moralini yüksek tutmaya çalıştık Allaha sonsuz kere şükürler olsun bi evladı oldu ama çocuk bana çok düşkün kaldıki dışarda ki insanlar sanki annesi sensin diyolar gelinimizde nie çocuk bana düşkün die delirmediği bi an bile kalmadı sırf çocuk bize gelmesin die çocuğa her fırsatta bağırıyo çekip alıyo bu o kadar zoruma gidiyor ki hem çocuğun ağlamasına üzülüyom hem de bi evladım yok die bu kadar kaddarca davranmasına üzülüyorum.her gün dua ediyom belki günahımız vardır ondan olmuyordur die düşünüyom ve her gün tövbe çekiyom.herkesden bi darbe gördüm ama herkese Allahtan korkarak iyi davrandım şükür Rabbim yardım etti bi yoksunlugum evlat o yüzden çok üzgünüm.her ay bi umutla bakarken adet olunca Rabbim sanki dünyalar başıma yıkılıyo eşime söylerken gözlerim kan çanağı oluyo.saolsun eşim destek olmaya çalışıyor ama onun hakkını ödeyemem o ise benden daha berbat bi durumda belli etmesede o daha çok yıpranıyo.kendi annesigile demiş ana nolur bebek muhabbetini açma çok üzülüyo eşim daha gücüm kalmadı diyormuş.ne yapacağımı şasırdım bugün dua ettim Allahım bu ay belki nasip ettin bende hamile kalsam benle beraber birçok insan buradan yazsa bende hamileyim kızlar dualarim kabul olundu denilmesini.yalvardığım Rabbime nolursun güzel Allahım salih evlatlar ver bizimde yüzümız gülsün diyorum aminnn.inşallah her kes anneliği tadar en kısa zamanda
aminn canim ya bende hemen hemen senle ayni durumdayim ama cok sukur bana oyle davranan kimse yok butun yakinlarim da benim icin cok dua ediyolar esimde hep destekliyo beni sagolsun allah herkesin butun isteyenlerin yuzunu guldursun insalaahhh

aminn canim ya bende hemen hemen senle ayni durumdayim ama cok sukur bana oyle davranan kimse yok butun yakinlarim da benim icin cok dua ediyolar esimde hep destekliyo beni sagolsun allah herkesin butun isteyenlerin yuzunu guldursun insalaahhh
Amin amin.benimde şansım bu işte bu da alnıma yazılan kaderim belki.zor belki ama Rabbime sığınıyorum.ama inancım var eğer Rabbim dua etme kabiliyetini dilimize sunmasaydı duamız gerçek olamaz die düşünüyorum.demek ki Rabbim duayı dile getirmeyi nasip etmişse bize salih evlat verecek die düşünüyorum.inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bende içimde bi kalp atışını duyarım.hep hayalimdir hamile kalsamda karnima dokunup Rabbimin varlığını Onun gucunu Onun büyüklügünü anlatmayi hep istemişimdir. Rabbimi sende çok sev annecim demeyi hep istedim istiyorumda. Annecigim seni Rabbimden hep diledim Rabbimde seni bana verdi şükürler olsun demeyi hep istedim.ama bugün ikinci gün burda benimle paylaşım yapan bana destek veren insanlar için daha çok dua ettim insallah isteyen her kadının anne olmasını diledim belkide bizlerde teyze oluruz buradaki kardeşlerimizin s3vincini paylaşarak.
Inşallah hem anne olmayı hem teyze olmayı Rabbim bizlere nasip etsin inşallah

Bende oyle kadinlar duymuştum bizim de 2 yıldır olmuyor.asma falan da yapıyorlar sonra vajinaya ilaç falan uygulayan kadinlar var ama ben korktum gidemedim .yaptırıp hamile kalanlar biliyorum.eşim istemedi ve ben korktum mikrop falan kaparim diye

Amin amin.benimde şansım bu işte bu da alnıma yazılan kaderim belki.zor belki ama Rabbime sığınıyorum.ama inancım var eğer Rabbim dua etme kabiliyetini dilimize sunmasaydı duamız gerçek olamaz die düşünüyorum.demek ki Rabbim duayı dile getirmeyi nasip etmişse bize salih evlat verecek die düşünüyorum.inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bende içimde bi kalp atışını duyarım.hep hayalimdir hamile kalsamda karnima dokunup Rabbimin varlığını Onun gucunu Onun büyüklügünü anlatmayi hep istemişimdir. Rabbimi sende çok sev annecim demeyi hep istedim istiyorumda. Annecigim seni Rabbimden hep diledim Rabbimde seni bana verdi şükürler olsun demeyi hep istedim.ama bugün ikinci gün burda benimle paylaşım yapan bana destek veren insanlar için daha çok dua ettim insallah isteyen her kadının anne olmasını diledim belkide bizlerde teyze oluruz buradaki kardeşlerimizin s3vincini paylaşarak.
Inşallah hem anne olmayı hem teyze olmayı Rabbim bizlere nasip etsin inşallah
canim iki gun gecikmisti adetim umitlenmistim ama bu sabah yine hayal kirikligi yine adet oldum moralim cok bozuk artik pisikolojim bozulcak diye korkuyorum hergun ruyalarima giriyo allahh hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bende oyle kadinlar duymuştum bizim de 2 yıldır olmuyor.asma falan da yapıyorlar sonra vajinaya ilaç falan uygulayan kadinlar var ama ben korktum gidemedim .yaptırıp hamile kalanlar biliyorum.eşim istemedi ve ben korktum mikrop falan kaparim diye
canim benim kuzenim hamile kalabiliyordu ama dusuk yapiyodu surekli bahsettiginiz gibi bi kadina gitti kadin hamile kalamayanlara da bakiyormus kadina sehir disindan bile giden oluyormus cok kisi faydasini gormus benim kuzenim de gitti kadina gecen ay ve bu ay hamile belkide o kadinin vesilesiyle olmustur bende gitmeyi dusunuyorum o kadina

canim benim kuzenim hamile kalabiliyordu ama dusuk yapiyodu surekli bahsettiginiz gibi bi kadina gitti kadin hamile kalamayanlara da bakiyormus kadina sehir disindan bile giden oluyormus cok kisi faydasini gormus benim kuzenim de gitti kadina gecen ay ve bu ay hamile belkide o kadinin vesilesiyle olmustur bende gitmeyi dusunuyorum o kadina
Çok afedersiniz ama nerde oturuyorsunuz ben izmirde oturuyorum.herşeyi yapmayı düşünüyorum ama bazende çekiniyorum şu bebek işi gercekten zor annelik için her zaman bi umut var olurken adet olunca dünyalar başıma yıkılıyo çaresizce yastığa kapanıp ağlıyorum benden 2 ay önce evlenen komsumun kızı hamile ve şuan doğurdu onun hamile olmasını bana kaynanam duyurdu hamile diyerek elini çabuk tutun demesini unutmadim daha.o kızı gördüğüm an eşime sarılıp yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağladım neden bizim bebeğimiz olmuyo dedim çaresizce herseye razı kalıyorum.ve şuan yazarken o anları yaşadım gözümde yaş bini bin para

canim iki gun gecikmisti adetim umitlenmistim ama bu sabah yine hayal kirikligi yine adet oldum moralim cok bozuk artik pisikolojim bozulcak diye korkuyorum hergun ruyalarima giriyo allahh hepimizin yardimcisi olsun insallah
Üzülme desem biliyorum çok saçma çünkü insanin elinde değil ki üzülmemek.bir kadın ne ister evlenmek çocuk sahibi olmak evlenirsin bi umutla sonra dersin 3 kisi 4 kisi olalım die gün çekersin ama bu olmuyo aylarca drniyosun. Allahım bu ay olsun diyosun adet olunca dünyalar başıma yıkılıyo dersin.herkes sakin ol unut işte takma diyolar.ya takmamak mümkünse bunun bi yolu var mı ki lafta takmayalım.eşimde diyor takma ya dilde takmayayım diyom ama bunu yapabiliyom mu yapamıyom.kim ne derse desin eğer Allah isterse o zaman olucak yoksa ben harap etsemde boş etmesemde ama işte insanız takıyoz yinede.sabahları ve aksamları hasbiyallahu la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym de 7 defa.ben bu duayı ederek evlendim.bu duayla bazen tüm isteklerim hacetlerim oldu.bebekte henüz olmadı ama insallah oda bir gün olucak.bir de ya vehhab ismi şerifi cek.ebced değeri 14 karşılık beklemeden veren Allahın adı.bu ismi şerifi çekince ey Vehhab olan Allahım ey insanlara verirken karşılık beklemeyen Allahım ey ibrahime ismaili veren Allahım ey Zekeriyya ya yahyayı veren Allahım.katindan banada merhamet et ve bana salih evlat ver de inanarak yap.inşallah evladın olur.bana da evladı olmayanlara nolur dua et

Back