Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kardeşim cok gecmiş olsun deneriz hayrlı evlat nasp etsın insallah en kısa zmanda
Amin inşallah. Gerçekten böyle uzun süre deneyipte olmayanların hamile olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum inşallah güzel haberlerinizi duymak nasip olur

Allah senden razı olsunnasip bakalım yarın doktora gidecegim bakalim nolucak

Rabbim hem senden hem burada yaznlardan Allah razı olsun herkesin dualarini Rabbim kabul etsin en kisa zamanda herkese salih evlatlar versin.beni burada yanlız bırakmadınız birazda olsa göz yaşım dindi saolun

Rabbim hem senden hem burada yaznlardan Allah razı olsun herkesin dualarini Rabbim kabul etsin en kisa zamanda herkese salih evlatlar versin.beni burada yanlız bırakmadınız birazda olsa göz yaşım dindi saolun

Amin canım inşallah üzme kendini. Burada destek olacak çok arkadaş var dalandın mı yaz kafan dağılsın

Amin canım inşallah üzme kendini. Burada destek olacak çok arkadaş var dalandın mı yaz kafan dağılsın
Allah razı olsun buradakilerden.inan bugün çok ağladim gelinimiz yeğenimi çekip götürdü bundan kaçkezdir yapıyo en son buğun canım çok yandı bu gece çok ağlamıştım Rabbim biriyle konuştur kafayı yicem dedim durdum. Rabbime hamdü senalar olsun burada buldum kendimi senden ve senin gibi yazanlardan bana destek olanlardan Allah razı olsun her ne muradınız varsa versin.biraz rahatladım işte

Amin canım inşallah. Sen gelininize görümcene bakma onların o yaptığının da Rabbim hesabını sorar rabbim evladıyla sınamasın onlarıda. Bana da çok çektrdiler 5 senelik evliyim o kadar çok baskı kuruldu ki üstümde eşim çocukk istemiyordu benim olmuyo sanıyodular inandıramıyosunda ne ağladım ayrılmaya kalktım da eşim ikna oldu çocuk meselesine şimdii deniyoruz ya umrumda değil olacak mı olmayacak mı hiç düşünmüyorum Rabbinden gelene razıyım olmayacaksa da rabbim vermediği için olsun başkasının istememesiyle değil ki ben inanıyorum bu sadece bizim imtihanımız rabbim en güzellerini nasip edecek sabreden kullarına.

Allah tüm dualarını kabul etsin.evine dirlik düzen girsin inşallah

Allah razı olsun cümlemizden inşallah kimbilir belki dua saatidir hayvanlar sokakta şükre başladılar bile belki duamız kabul edilecektir. Rabbim her kuluna annelik tattirsın isteyene hayırlı evlat versin.evlerine dirlik düzen. Rabbimmm Rabbim şu kulununda duasını kabul et tüm ümmedi muhammedinden nolursun kucağımıza salih evlatlar ver habibin hürmetine nolursun gözümüzdeki bu yaşlar s3vinç yaşı olsun nolur

Hic takmayin o kaynanaz size zulm yapiyorsa gorumcenz ile Allah er yada gec hesabini soracak rabbim size evlatlar nasip etsin sevdirmeyin torununa hasret kalsinlar pisliklr

Amin amin cok duygusalm zaten rabbim bizede nasip etsin

Amin amin amin. Inşallah Yarabbim

Şunu hiç unutmayın Allah yukarda şahit ben neler neler yaşadım ama annem şunu derdi hep sen yinede iylik et bir gün ütanırlar herkes ektiyinden sorumludur.bende bana çektirenlere ağlatanlara hep iyi olarak karşılık verdim kaynanam şuan iyimiş gibi davranıyo hakkını yiyemem ben bebek olmuyo die ağladım şuan oda benle iki defa ağladı önceden hep sorgulandım. Allah büyük size kötülük edene siz iyilikle cvp verin

Ben yarın hastaneye gidicem bana dua eder misiniz. Bir de yarın cuma ikindi ezanına yakın bi saat var o saat ne zaman bilinmez ama duaların kabul edildigi saat o zamani iyi değerlendirin.bir de ya vehhab ismi var.14 defa söyleyip dua edin. Vehhab ismi karşılık beklemeden Allah duayı yerine getirir sizde karşılık beklemeyen Allahım bizede salih evlat verin die dua edin

A
Ama yediremiyorummm ben iyi oldukça ustume.geliniyor ben sknti cikartmiyorm geliyolr huy buluyolr esim bebdbe yanaydi snra tartisinca oda basladi ona uzulmustr tabi bebek isine ama benim kynana uzaktan hi gidin gi blmem ne yabimzda oldgnu gormedm şunların olmus sizde arattirin sknti neyse gec olmadan sanki biz bilmioz gorumcemde skbti var mi sende varmi eşinde varmi gicik gicik sorular affedemiyorum onlari

Sağol canım ederim tabi allah razi olsun yarın yapıcam inşallah dediklerini

Benimde çok üzerime geldiler eşimle aram açıldı çok ağladığımı biliyorum Rabbim Rabbim bi evlat ver eşim belki bizi sever de bizle ilgilenir die hergün göz yaşı döktüm.kaynanamlar gezmelere gittiler kocamı götürdüler bana gel buyur demediler gittikleri yerlerdeki insanlar soruncada gelmek istemedi demişler benim adıma neler neler yapmadılar ki ama Rabbimin hakkını ödeyemem bana yardım etti eşim en son bana sarildı kaynanam hastalandı ona baktım hastanelere götürdüm şimdi bana iyi davraniyo ama ben çok üzüldüm.kaderimde bunuda görmek varmış gördüm inşallah bir de salih evlada sarılmak olur kucağıma alıp inşalla.tüm evlat hasreti çekenlere Rabbim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…