Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun saol destek olduğun için.ama eşimde aynı benden farksız takmıyormuş gibi davranıyo ama o kadar takıyo ki sırf ben ağlıyom die kızıyo bana

Bugün adet oldum gelinimizin yaptıkları na ağlıyodum eşim geldi adet mi oldun ona mı ağladın dedi yok bişey deyip durdum ama anlattım mecburen eßim benden daha üzgündü ama ben ağladım die sarıldı s3n yeetersin bana dert etme dedi sırf ben mutlu olayım die

Bak ne guzel işte eşn senın arkanda sakın ona bellı etme onlar daha cok uzuluyor ama bellı etmıyorlar senı uzen herkeZden uzak dur

Adette olmussun bu ay dusunme bebek fıkrını cıkar aklından allaha bırak bak nasıl onumuzdekı ay hamılesın ınsaallah

Evet demekki senin gobegin dusmus o yuzden bebegin olmamis. Benimde kuzenimde oldu aynisi gobegini geri yerine getrdiler kiz hamile kaldi

Kurban olayım seni veren Rabbime ne güzel konuşuyon saol var ol Rabbim dualarını kabul etsin

Amin cumlemızın insallah nezman istersen bana yaz bızı bızden baskası anlamaz basına gelmeeyen bılemez

Ben burda yeniyim bugün ilk defa ağlarkrn burada buldum kendimi dedim Rabbim biriyle konuştur beni ben kafayı yicrm dedim çok şükür Rabbim burayı vesile kıldı seni şuan yazanları tanıdım göz yaşım az da olsa rahatladı saol Allah razı olsun

Sakın bırdaha ağlama evliliğin tadını çıkar dısarı cık gez seni üzenlerı görme bir müddet eşine kendıne bunu yapma hayattaysak eger herzaman umut vardır allahın rahmetınden umit keslmez elbet suanda bızım için bır bıldiği vardır oyuZden kafadan at dedğim gıbı el işi bul kendıne elınden ne gelırse değisik yemekler tarıfler yap diZi syret rabbıne sığın ama dusunme bende öyle yapıcam bide böyle deneyelım bütün guzel seyler beklmediğn anda gelecek insallah

Çaresizlikten biriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsun fakat kime inanacaksın güveneceksin insan bilmiyor.
Bende bebek istiyorum ama her gün ağlamaktan yoruldum dua ediyom istiğfar çekiyom o kadar zor ki çeken bilir
Bence olmama sebebi tam da bu. Çok kafaya takınca ve beyni ben hamile kalamıyoruma inandırınca beyin öyle algılıyor ve vücudu engelliyor. Sakin ol ve tamamen başka şeylere odaklan kendini hamile gibi hisset hayırlısıysa geleceği gün belli zaten gelir

Bencede kesınlıkle kafada bıtyor hersey cok sukur rabbım soğukluk verdı baana bende kafayı sıyırma raddesıne gelmıstım

Emine galiba adın benimde tülay adım. Inan kafamdan atmak istiyom ama bunu yapamıyom.takmamaya çalışsamda insanlar kurulmuş gibi gördüklerinde hamilemisin deyip duruyolar değilim diyom.bu seferde nie diyolar artık Allah değilim ben vereyim ne yapayım deyip ağlıyom sonrada susup gidiyolar.üzüldüğümden kapıya çıkıp bakkala gitmek istemiyom ekmek almaya

Baanada soruyolar ben artık dusunmuyoruz bı sure dıyorum allah nezmaan nasıp ederse diyorum yarat bakayım bırr kılı allah dılerse olur elden bısey gelmez ınsanlar bos konusmak can sıkmak için var niçin cıkmıcaz dısarı cıkıcaz suclumuyuz bız degılız ama can sıkan ınsanlardan bende uzak duruyorum

Biliyomusun o dedigini bu ay yaptım ve gerçekten çok inandım ama olmadı hayal kırıklığı duysamda adet olunca hamd ettim artık ama bugün gözümün yaşı hiç kurumadı

Şükretmelıyız en azından adet olıyoruz adet olamayanlar var hıccc kafanı yorma senden kıymetlı degil hiç birsey tedavını ol gerısını allaha bırak

Inşallah yarın hastaneye gidicem bana dua eder misin Allah için.korkuyorum ve ne yapacagım bilmiyorum

Bu kadar kendini hırpalama Allah’ın gücüne gider. Her gün milyonlarca bebek dünyaya geliyor bunca bebeği yaratmaya gücü olan Allah elbette sana da evlat nasip eder. Ol demesi yeterdir Onun. Sen hamile kalacağın vakte kadarki süreyi dualarla doldur. Sabretmeni kolaylaştırır
Görüceksin çok yakında senin de evladın olacak

Arkadaşlar size bi tarif vericem yapmak isterseniz diye ben yazmak istedim. Benim son gebeliğimde bu tarifi yaptığım ay hamile kaldım. Bu ay bende korunmuyorum ilk ayım bu ay bebeğim olmazsa bi daha ki ay mutlaka yapıcam. Belki hamile kalmanıza sebep olurum inşallah. Rabbim nasip ederse banada dua edin lütfen benim durumum baya sıkıntılı.

1 demet maydanoz 1 litre süt ikisini kaynatın sonra biraz soğusun kullanmayacağın bi kaba dökün sonra üstüne oturun dayanabileceğiniz ısıda olsun yakmayın kendinizi . O buhar dışarı gitmeyecek şekilde oturun bi süre bekleyin. Bu buhar tüpleri açıyomuş idrar yolu enfeksiyonunu yok ediyor zaten için yumuşadıkça enfeksiyon süte düşmeye başlıyor için temizleniyo sonra eşinle çalışmalara başla allahın izniyle başka bi sıkıntınız yoksa yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama günü ve 1 gün sonra kesin ilişkiniz olsun sonra gün aşırı gidin. Bide adet bitince başlayın demeyin ki olmaz o günlerde diye olabiliyo hamile kalma olasılığı düşük oluyo ama imkansız değil adetten sonra hemen başlayın derim.

Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah banada inşallah.

Benim sıkıntıma gelince benim rahim kalp şeklinde birde küçük ince bi perde varmış buda erken doğum ve düşük yaptırıyor 2 düşüğümde var ama sebebi bu çıkmadı. Son hamileliğimde 3 aylıktı ondada kanımda pıhtılaşma çıktı bebeğim beslenemeyince gelişimi geriledi. Dr 3. Ye hamile kal kan pıhtılaşma için 9 ay iğne vurucan sabah akşam göbekten bacaktan koldan bi yerden. Dedi rahim içinde progestanlara yüklenicek aynı zamanda kan sulandırıcı hap folik asit vitaminler falan. Bu ay korunmayı bıraktık rabbim nasip ederse bu sürece hazır hissediyorum kendimi çok büyük bi risk alıcam rabbim büyük 2 yavrum gitti ama daha güzelini daha hayırlısını sağlıklısını vercek ben inanıyorum. Inşallah yavrumu sağ salim dünyaya getiririm. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Son düzenleme:
Amin kardeşim cok gecmiş olsun deneriz hayrlı evlat nasp etsın insallah en kısa zmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…