- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
- Konu Sahibi minnaktosba
-
Yok sakın ilaç kullanma verdiği ilaçları içme ameliyat derse olma . Yaşınız genç niye acele ediyosunuz. Başka doktora gidin . Neler duydu bu kulaklar kızlar . Tecrübe oldu ama :)Canımm üzüldüm senin adına. Allah ol dedikten sonra herşey öyle güzel olur ki umut kesmek çok yanlış bence
Tabi canım biz sanki bilerek isteyerek yapıyoruz da üzüldüm ama ne diyim ya kızlar ne diyim Allah yine de başımdan eksik etmesin annem babamdır herkes gider onlar kalırevet canım senin için üzücü bi durum olmuş gerçekten bide insanın kendi annesinin babasının böyle yapması daha üzücü ya biz zaten kafamıza takıyoruz bide bunlar olunca daha da kötü oluyor herşey
Birazdan tam bilmediklerinden kaynaklanıyor. Seni anlayip destek olmaya başlarlar insallahh kısa zamandaYok sakın ilaç kullanma verdiği ilaçları içme ameliyat derse olma . Yaşınız genç niye acele ediyosunuz. Başka doktora gidin . Neler duydu bu kulaklar kızlar . Tecrübe oldu ama :)
Artık anlatmıyorum zaten ameliyattan sonra bi daha konuşmadık bu konuları sorarsa da yok henüz derim :)Birazdan tam bilmediklerinden kaynaklanıyor. Seni anlayip destek olmaya başlarlar insallahh kısa zamanda
Kaç gün kullanıyorsun peki canım inşallah işe yarar sende işe yaradı mıTamam canım sana da Klomen baslatir muhtemelen 2. Gün benim ole yapmisti
Adetin 5. Günü başladım Günde 2 tane onerdi doktorum. Bu ay ilk defa kullandım adetin 14. Gününde gel yumurtalara bakıcaz dedi yarın randevum. Inşallah büyümüslerdirKaç gün kullanıyorsun peki canım inşallah işe yarar sende işe yaradı mı
İnşallah canım bekliyorum haberleriniAdetin 5. Günü başladım Günde 2 tane onerdi doktorum. Bu ay ilk defa kullandım adetin 14. Gününde gel yumurtalara bakıcaz dedi yarın randevum. Inşallah büyümüslerdir
Yazarım cnm doktordan cikincaİnşallah canım bekliyorum haberlerini
Girdin mi cnm sen doktora neler dediGünaydın canımiyi diyelim iyi olalım inşallah ben doktora gidecem birazdan bakalım ne söyleyecek sen napıosun
Gittim canım kan verdim fsh ve E2 ye baktı güzel dedi femara ilaç verdi 6 gün kullan gel bakalım dedi ilk defa kullanacam bu ilacı kullanan varmı aranızdaGirdin mi cnm sen doktora neler dedi
Biz aynı durumdayız. Seni takipteyim arkadaşım. :)Canım bende de pco sorunu var ve geçen ay doktor takibiyle bakıldı yumurtlarım büyümedi yeterince bu ay hastalığın 2.günü gel dedi sanırım ilaca başlayacak büyütmek için bakalım
Biz aynı durumdayız. Seni takipteyim arkadaşım. :)
Femera ben kullanmadım canim ne icinmisGittim canım kan verdim fsh ve E2 ye baktı güzel dedi femara ilaç verdi 6 gün kullan gel bakalım dedi ilk defa kullanacam bu ilacı kullanan varmı aranızda
Yumurta büyümesi için sanırım canım çünkü geçen ay büyümemiştiFemera ben kullanmadım canim ne icinmis
Şifa olur inşallahYumurta büyümesi için sanırım canım çünkü geçen ay büyümemişti
Amin canım benim Allah razı olsun hepimize olur inşallahŞifa olur inşallah
Valla ben adeti bekliyorum gitmek içim. Klomen başlanacak bana daKızlar bugün sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?