Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bugün nasilsinizz
Günaydın canım aranıza yeni katıldım
1 yıldır evliyiz 1 yıldır deniyoruz doktora gittik ufak bi operasyon geçirdim omun dışında şu anda serbest bıraktı doktor . Ovulasyon kullandım bu ay ilk defa doktorum takip etmemi söyledi :) Günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak

Günaydın canım. Ben göğüs ağrıları içerisindeyim sen nasılsın

Heyecanla bekleyenlerin arasına bir kişi daha geldi :) merhaba canım, hayırlı haberler alalım inşallah, bebişler gelsin inşallah bu ay

Heyecanla bekleyenlerin arasına bir kişi daha geldi :) merhaba canım, hayırlı haberler alalım inşallah, bebişler gelsin inşallah bu ay
Hem de ne heyecan valla sorma gitsin :) bu ay daha bi inanıyorum diğer zamanlara göre neden bilmiyorum doktorum Ümit verdi biraz ondan olabilir :) Ah bi gelse o Bebişler evimizi şenlendirse

Hem de ne heyecan valla sorma gitsin :) bu ay daha bi inanıyorum diğer zamanlara göre neden bilmiyorum doktorum Ümit verdi biraz ondan olabilir :) Ah bi gelse o Bebişler evimizi şenlendirse
Ben de bu ay daha bi ümitliyim ama hüsrana uğramaktan da çok korkuyorum. İnşallah bir an önce şurdan müjdeli haberlerimizi veririz canım :)

Harika çok az kalmış inşallah Allahımmm nasip etsin sana hayırlı sağlıklı bi evlat :)
Benim daha var canım 27 -28 ağustos
Amiiin canım benim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sen o zaman yumurtlama günlerindesin galiba şu an canım. Bi tedavi uygulandı mı bu ay?

Amiiin canım benim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sen o zaman yumurtlama günlerindesin galiba şu an canım. Bi tedavi uygulandı mı bu ay?
Evet yumurtlama dönemindeyim bitti gibi sanırım :) geçen ay histereskopi oldum rahmimdeki polip alındı onun dışında başka bi tedavi görmedik değerlerimiz normaldi

Evet yumurtlama dönemindeyim bitti gibi sanırım :) geçen ay histereskopi oldum rahmimdeki polip alındı onun dışında başka bi tedavi görmedik değerlerimiz normaldi
Anladım canım, inşallah bu ay bebişlerimizi nasip eder Allah :)

Senin de suren benimki gibiymiş. Hoşgeldin. Ne zaman belli olcak sonucun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…