- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi minnaktosba
-
İnşallah canım benim Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder bebekleri inşallahAh biz pcolularin bu yumurtlama problemiinfertiller arasında en kolay gebe kalabilen grupmusuz gerçi. Inşallah bi daha ki ay bir sürü yumurtan gelişir canim
Inşallah cnmİnşallah canım benim Rabbim hepimize tez vakitte nasip eder bebekleri inşallah
Aynen kuzum birbirimize dua edelim bol bol. 7 gün var benim bakalımInşallah birbirimize dua edelim hangi an kimin duası kabul olcak bilinmezne zaman belli olcak canim sonucun
Günaydın canım aranıza yeni katıldımKızlar günaydın bugün nasilsinizz
Heyecanla bekleyenlerin arasına bir kişi daha geldi :) merhaba canım, hayırlı haberler alalım inşallah, bebişler gelsin inşallah bu ayGünaydın canım aranıza yeni katıldım
1 yıldır evliyiz 1 yıldır deniyoruz doktora gittik ufak bi operasyon geçirdim omun dışında şu anda serbest bıraktı doktor . Ovulasyon kullandım bu ay ilk defa doktorum takip etmemi söyledi :) Günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak
Hem de ne heyecan valla sorma gitsin :) bu ay daha bi inanıyorum diğer zamanlara göre neden bilmiyorum doktorum Ümit verdi biraz ondan olabilir :) Ah bi gelse o Bebişler evimizi şenlendirseHeyecanla bekleyenlerin arasına bir kişi daha geldi :) merhaba canım, hayırlı haberler alalım inşallah, bebişler gelsin inşallah bu ay
Ben de bu ay daha bi ümitliyim ama hüsrana uğramaktan da çok korkuyorum. İnşallah bir an önce şurdan müjdeli haberlerimizi veririz canım :)Hem de ne heyecan valla sorma gitsin :) bu ay daha bi inanıyorum diğer zamanlara göre neden bilmiyorum doktorum Ümit verdi biraz ondan olabilir :) Ah bi gelse o Bebişler evimizi şenlendirse
Amin canım benim :) Bat ne zamanBen de bu ay daha bi ümitliyim ama hüsrana uğramaktan da çok korkuyorum. İnşallah bir an önce şurdan müjdeli haberlerimizi veririz canım :)
Bat 20-21 ağustos canım. Azaldı artık bakalım :) senin ne zaman canımAmin canım benim :) Bat ne zaman
Harika çok az kalmış inşallah Allahımmm nasip etsin sana hayırlı sağlıklı bi evlat :)Bat 20-21 ağustos canım. Azaldı artık bakalım :) senin ne zaman canım
Amiiin canım benim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sen o zaman yumurtlama günlerindesin galiba şu an canım. Bi tedavi uygulandı mı bu ay?Harika çok az kalmış inşallah Allahımmm nasip etsin sana hayırlı sağlıklı bi evlat :)
Benim daha var canım 27 -28 ağustos
Evet yumurtlama dönemindeyim bitti gibi sanırım :) geçen ay histereskopi oldum rahmimdeki polip alındı onun dışında başka bi tedavi görmedik değerlerimiz normaldiAmiiin canım benim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sen o zaman yumurtlama günlerindesin galiba şu an canım. Bi tedavi uygulandı mı bu ay?
Anladım canım, inşallah bu ay bebişlerimizi nasip eder Allah :)Evet yumurtlama dönemindeyim bitti gibi sanırım :) geçen ay histereskopi oldum rahmimdeki polip alındı onun dışında başka bi tedavi görmedik değerlerimiz normaldi
Amin canm benim Allah’ın izniyle inşallah :)Anladım canım, inşallah bu ay bebişlerimizi nasip eder Allah :)
yok canım bende problem yok eşimin ileri hareketli 0Inşallah cnm sen de bir problem var miydi
Günaydın canımiyi diyelim iyi olalım inşallah ben doktora gidecem birazdan bakalım ne söyleyecek sen napıosunKızlar günaydın bugün nasilsinizz
Senin de suren benimki gibiymiş. Hoşgeldin. Ne zaman belli olcak sonucun:)Günaydın canım aranıza yeni katıldım
1 yıldır evliyiz 1 yıldır deniyoruz doktora gittik ufak bi operasyon geçirdim omun dışında şu anda serbest bıraktı doktor . Ovulasyon kullandım bu ay ilk defa doktorum takip etmemi söyledi :) Günleri değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak
En azından sen de problem yok cnm doktor aşılama falan önerdi miyok canım bende problem yok eşimin ileri hareketli 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?