Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından sen de problem yok cnm doktor aşılama falan önerdi mi
evet ben hsg filmide çekildim bi problem yok aşılama önerdi işte bende bi kaç kür ve çakşır kökü suyuna başladım bide aktarcı bi macun yaptı onu kullanıyor eşim inşallah bu ay olur içimde bişeyler var ama sonra hep hüzünlü bitiyor :9

Zor cnm işte beklemek. Inşallah güzel biter bu ay hayirlisiyla sağlıkla gebe kalır bebislerimize kavusuruz

ya ailleri de anlamak gerekiyor ama bazen bizim onlardan fazla istediğimizi anlamıyorlar
Eşim sağolsun hep yanımdaydı destek oldu ama kendi anne babam beni öyle üzdü ki . Sanki her şey bitmiş hiç bir umut yok asla çocuğum olmayacak dünyanın sonu gelmiş yıkılmış gibi konuştular Benimle . Zaten üzgündüm abime anlatmıştım durumu beni aramasınlar diye . İnsan kendi anne babasına der mi bunu ama üzdüler beni . Bi daha da dedim asla aileden kimseyle paylaşmam .

Çok şükür şimdilik aile konusunda buyukproblemler yaşamadım kendi aileme söyledim dua ediyolar . Eşimin ailesine söylemedim ilerleyen dönemde sorular başlarsa muhtemelen anlatırım. Allahım inşallah bekletmeden hayırlısıyla nasip eder

Canımm üzüldüm senin adına. Allah ol dedikten sonra herşey öyle güzel olur ki umut kesmek çok yanlış bence

evet canım senin için üzücü bi durum olmuş gerçekten bide insanın kendi annesinin babasının böyle yapması daha üzücü ya biz zaten kafamıza takıyoruz bide bunlar olunca daha da kötü oluyor herşey

Herkesin ailesi farklı tabi canım benim ağzım yandı bi daha mı tövbe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…