- 29 Haziran 2018
- 150
- 128
- 23
- 31
- Konu Sahibi minnaktosba
-
Çarşamba değil miydi cnm senin randevu erkene mi cektinizGünaydın canımiyi diyelim iyi olalım inşallah ben doktora gidecem birazdan bakalım ne söyleyecek sen napıosun
yok canım hastalığın ikinci günü gel demişti bugünde ikinci günüCar
Çarşamba değil miydi cnm senin randevu erkene mi cektiniz
Bat 27 Ağustos gözüküyor canım onu beklemeye çalışacağım :)Senin de suren benimki gibiymiş. Hoşgeldin. Ne zaman belli olcak sonucun:)
Tamam canım sana da Klomen baslatir muhtemelen 2. Gün benim ole yapmistiyok canım hastalığın ikinci günü gel demişti bugünde ikinci günü
Hadi bakalım bayram dönüşü güzel haberler alırız inşallahBat 27 Ağustos gözüküyor canım onu beklemeye çalışacağım :)
İnşallah sen de yaz mutlaka sevindir bizi :)Hadi bakalım bayram dönüşü güzel haberler alırız inşallah
Benim daha yarın bakılmak yumurta var mi büyümüş mü diyee benim beklemem gerekcek birazİnşallah sen de yaz mutlaka sevindir bizi :)
evet ben hsg filmide çekildim bi problem yok aşılama önerdi işte bende bi kaç kür ve çakşır kökü suyuna başladım bide aktarcı bi macun yaptı onu kullanıyor eşim inşallah bu ay olur içimde bişeyler var ama sonra hep hüzünlü bitiyor :9En azından sen de problem yok cnm doktor aşılama falan önerdi mi
Sonu güzel olsun da sonra bu günleri tebessümle hatırlarsın :)Benim daha yarın bakılmak yumurta var mi büyümüş mü diyee benim beklemem gerekcek biraz
Zor cnm işte beklemek. Inşallah güzel biter bu ay hayirlisiyla sağlıkla gebe kalır bebislerimize kavusuruzevet ben hsg filmide çekildim bi problem yok aşılama önerdi işte bende bi kaç kür ve çakşır kökü suyuna başladım bide aktarcı bi macun yaptı onu kullanıyor eşim inşallah bu ay olur içimde bişeyler var ama sonra hep hüzünlü bitiyor :9
Ya insallahhSonu güzel olsun da sonra bu günleri tebessümle hatırlarsın :)
ay canım benim kocaman bir amin inşallah bu ay olur :)Zor cnm işte beklemek. Inşallah güzel biter bu ay hayirlisiyla sağlıkla gebe kalır bebislerimize kavusuruz
İnsan ailesine her şeyi anlatamıyo . Her aile farklı tepki veriyo (benim ailem beni çok üzmüştü) bi de en iyi yaşayan bilir :) Dışarıdan bi göz objektif bakabiliyoYa insallahhsizlerle içime ferahlık geliyo iyiki bu gruplar var bu skntili süreci beraber atlatiyoruz
ya ailleri de anlamak gerekiyor ama bazen bizim onlardan fazla istediğimizi anlamıyorlarİnsan ailesine her şeyi anlatamıyo . Her aile farklı tepki veriyo (benim ailem beni çok üzmüştü) bi de en iyi yaşayan bilir :) Dışarıdan bi göz objektif bakabiliyo
ya ailleri de anlamak gerekiyor ama bazen bizim onlardan fazla istediğimizi anlamıyorlarİnsan ailesine her şeyi anlatamıyo . Her aile farklı tepki veriyo (benim ailem beni çok üzmüştü) bi de en iyi yaşayan bilir :) Dışarıdan bi göz objektif bakabiliyo
Eşim sağolsun hep yanımdaydı destek oldu ama kendi anne babam beni öyle üzdü ki . Sanki her şey bitmiş hiç bir umut yok asla çocuğum olmayacak dünyanın sonu gelmiş yıkılmış gibi konuştular Benimle . Zaten üzgündüm abime anlatmıştım durumu beni aramasınlar diye . İnsan kendi anne babasına der mi bunu ama üzdüler beni . Bi daha da dedim asla aileden kimseyle paylaşmam .ya ailleri de anlamak gerekiyor ama bazen bizim onlardan fazla istediğimizi anlamıyorlar
Canımm üzüldüm senin adına. Allah ol dedikten sonra herşey öyle güzel olur ki umut kesmek çok yanlış benceEşim sağolsun hep yanımdaydı destek oldu ama kendi anne babam beni öyle üzdü ki . Sanki her şey bitmiş hiç bir umut yok asla çocuğum olmayacak dünyanın sonu gelmiş yıkılmış gibi konuştular Benimle . Zaten üzgündüm abime anlatmıştım durumu beni aramasınlar diye . İnsan kendi anne babasına der mi bunu ama üzdüler beni . Bi daha da dedim asla aileden kimseyle paylaşmam .
evet canım senin için üzücü bi durum olmuş gerçekten bide insanın kendi annesinin babasının böyle yapması daha üzücü ya biz zaten kafamıza takıyoruz bide bunlar olunca daha da kötü oluyor herşeyEşim sağolsun hep yanımdaydı destek oldu ama kendi anne babam beni öyle üzdü ki . Sanki her şey bitmiş hiç bir umut yok asla çocuğum olmayacak dünyanın sonu gelmiş yıkılmış gibi konuştular Benimle . Zaten üzgündüm abime anlatmıştım durumu beni aramasınlar diye . İnsan kendi anne babasına der mi bunu ama üzdüler beni . Bi daha da dedim asla aileden kimseyle paylaşmam .
Herkesin ailesi farklı tabi canım benim ağzım yandı bi daha mı tövbe :)Çok şükür şimdilik aile konusunda buyukproblemler yaşamadım kendi aileme söyledim dua ediyolar . Eşimin ailesine söylemedim ilerleyen dönemde sorular başlarsa muhtemelen anlatırım. Allahım inşallah bekletmeden hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?