- Konu Sahibi minnaktosba
Şuan daha iyi akıntı oluyo kahverengi çarşambayı bende bekliyorum canım ilacım bitti bakalım yumurtalarım çatlamış miBen de iyiyim şükür carsambayi bekliorum. geçti mi kasik ağrın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan daha iyi akıntı oluyo kahverengi çarşambayı bende bekliyorum canım ilacım bitti bakalım yumurtalarım çatlamış miBen de iyiyim şükür carsambayi bekliorum. geçti mi kasik ağrın?
Cnm 0 spermi çeşitli kürlerle cok kolay arttirdiklarini duydum. Benim eşimin ileri hareketli sayısı sınırdaymış doktor proxeed diye bir takviye başladı doktoruna sor istersen sen demerhaba arkadaşlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama eşinde sperm ileri hareketlisi 0 olan varmı çakşır suyu keçiboynuzu kürü yapıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum
ne güzel cnm yumurtaların olgunlaşmış.darisi bizim başımıza inşallah güzel haberler verirsin. Kaybına çok üzüldüm. Allah sabrını versin insallahMerhaba kızlar. Ben de bebiş isteyenler kervanındayım :) aralık ayında 8 haftalık kürtajım var malesef. O ilk bebeğimdi ve ilk korunmadığımız ay hemen hamile kalmıştım. Sonra 5 ay korunduk. 3 aydır da korunmadığımız halde hamile kalamadım ve doktora gittim, bi problem yok çok şükür, pcos falan da yok. Süreci hızlandırmak için bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun kontrolünde. 5 yumurtam oluştu, 3 ü yeterliği olgunluğa geldi. 19-19-20 mm boyutlarındayken çatlatma iğnemi oldum. Adete 7 gün var, heyecanla bekliyorum sonucu :)
Amiin canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah sizinde bi sürü, yeteri kadar büyümüş yumurtanız olsun :) tabi iş bunla bitmiyo ki, inşallah hepimiz hamile kalırız da sağlıcakla kucağımıza alırızne güzel cnm yumurtaların olgunlaşmış.darisi bizim başımıza inşallah güzel haberler verirsin. Kaybına çok üzüldüm. Allah sabrını versin insallah
Çakşır suyu keçi boynuzu ceviz bal gibi ürünleri benim eşimde kullanıyo inşallah şifa olur cnm hepimizinkineya doktorlar o kadar rahat ki anlatamam varikosel var dedi ameliyat etti sonra 6 ay bekleyin dedi bekledik hala yok canım malesef bende en sonra başlıcam ilacına doktoruna dedim aktarcıda soluğu aldım oda çakşır suyu macun falan verdi işe yarıcak dedi baya umutlandım ama bilmiyorum
Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Sürecimiz zor biraz Ama geç gelen güzel gelirmiş. Yaşın kaçtı cnmAmiin canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah sizinde bi sürü, yeteri kadar büyümüş yumurtanız olsun :) tabi iş bunla bitmiyo ki, inşallah hepimiz hamile kalırız da sağlıcakla kucağımıza alırız
ne zamandır kullanıyosun canım baya oldu muÇakşır suyu keçi boynuzu ceviz bal gibi ürünleri benim eşimde kullanıyo inşallah şifa olur cnm hepimizinkine
Zor ama sonu güzel olsun yeter ki :) 26 canım benim yaşım. Senin kaç?Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Sürecimiz zor biraz Ama geç gelen güzel gelirmiş. Yaşın kaçtı cnm
Eşim 2 haftadır kullanıyor henüz yeni canimne zamandır kullanıyosun canım baya oldu mu
25 benim deZor ama sonu güzel olsun yeter ki :) 26 canım benim yaşım. Senin kaç?
Yaşıt sayılırız :) hadi bakalım inşallah burda güzrl haberler veririz inşallah birbirimize :)25 benim de
Inşallah cnm sen de bir problem var miydiaynen bizde 2 haftadır kullanıyoruz inşallah olur bu ay çok umutluyum ama bilmiyorum :)
Inşallah birbirimize dua edelim hangi an kimin duası kabul olcak bilinmez ne zaman belli olcak canim sonucunYaşıt sayılırız :) hadi bakalım inşallah burda güzrl haberler veririz inşallah birbirimize :)
7 gün demissin şimdi gordumInşallah birbirimize dua edelim hangi an kimin duası kabul olcak bilinmez ne zaman belli olcak canim sonucun
Ah biz pcolularin bu yumurtlama problemi infertiller arasında en kolay gebe kalabilen grupmusuz gerçi. Inşallah bi daha ki ay bir sürü yumurtan gelişir canimCanım bende de pco sorunu var ve geçen ay doktor takibiyle bakıldı yumurtlarım büyümedi yeterince bu ay hastalığın 2.günü gel dedi sanırım ilaca başlayacak büyütmek için bakalım