• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama eşinde sperm ileri hareketlisi 0 olan varmı çakşır suyu keçiboynuzu kürü yapıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum :( :(

Merhaba kızlar. Ben de bebiş isteyenler kervanındayım :) aralık ayında 8 haftalık kürtajım var malesef. O ilk bebeğimdi ve ilk korunmadığımız ay hemen hamile kalmıştım. Sonra 5 ay korunduk. 3 aydır da korunmadığımız halde hamile kalamadım ve doktora gittim, bi problem yok çok şükür, pcos falan da yok. Süreci hızlandırmak için bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun kontrolünde. 5 yumurtam oluştu, 3 ü yeterliği olgunluğa geldi. 19-19-20 mm boyutlarındayken çatlatma iğnemi oldum. Adete 7 gün var, heyecanla bekliyorum sonucu :)

merhaba arkadaşlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama eşinde sperm ileri hareketlisi 0 olan varmı çakşır suyu keçiboynuzu kürü yapıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum :KK43: :KK43:
Cnm 0 spermi çeşitli kürlerle cok kolay arttirdiklarini duydum. Benim eşimin ileri hareketli sayısı sınırdaymış doktor proxeed diye bir takviye başladı doktoruna sor istersen sen de

Merhaba kızlar. Ben de bebiş isteyenler kervanındayım :) aralık ayında 8 haftalık kürtajım var malesef. O ilk bebeğimdi ve ilk korunmadığımız ay hemen hamile kalmıştım. Sonra 5 ay korunduk. 3 aydır da korunmadığımız halde hamile kalamadım ve doktora gittim, bi problem yok çok şükür, pcos falan da yok. Süreci hızlandırmak için bu ay ilk kez klomen kullandım doktorumun kontrolünde. 5 yumurtam oluştu, 3 ü yeterliği olgunluğa geldi. 19-19-20 mm boyutlarındayken çatlatma iğnemi oldum. Adete 7 gün var, heyecanla bekliyorum sonucu :)
ne güzel cnm yumurtaların olgunlaşmış.darisi bizim başımıza inşallah güzel haberler verirsin. Kaybına çok üzüldüm. Allah sabrını versin insallah

ya doktorlar o kadar rahat ki anlatamam varikosel var dedi ameliyat etti sonra 6 ay bekleyin dedi bekledik hala yok canım malesef :( bende en sonra başlıcam ilacına doktoruna dedim aktarcıda soluğu aldım oda çakşır suyu macun falan verdi işe yarıcak dedi baya umutlandım ama bilmiyorum :(

ne güzel cnm yumurtaların olgunlaşmış.darisi bizim başımıza inşallah güzel haberler verirsin. Kaybına çok üzüldüm. Allah sabrını versin insallah
Amiin canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah sizinde bi sürü, yeteri kadar büyümüş yumurtanız olsun :) tabi iş bunla bitmiyo ki, inşallah hepimiz hamile kalırız da sağlıcakla kucağımıza alırız

ya doktorlar o kadar rahat ki anlatamam varikosel var dedi ameliyat etti sonra 6 ay bekleyin dedi bekledik hala yok canım malesef :KK43: bende en sonra başlıcam ilacına doktoruna dedim aktarcıda soluğu aldım oda çakşır suyu macun falan verdi işe yarıcak dedi baya umutlandım ama bilmiyorum :KK43:
Çakşır suyu keçi boynuzu ceviz bal gibi ürünleri benim eşimde kullanıyo inşallah şifa olur cnm hepimizinkine

Amiin canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah sizinde bi sürü, yeteri kadar büyümüş yumurtanız olsun :) tabi iş bunla bitmiyo ki, inşallah hepimiz hamile kalırız da sağlıcakla kucağımıza alırız
Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Sürecimiz zor biraz Ama geç gelen güzel gelirmiş. Yaşın kaçtı cnm

Canım bende de pco sorunu var ve geçen ay doktor takibiyle bakıldı yumurtlarım büyümedi yeterince bu ay hastalığın 2.günü gel dedi sanırım ilaca başlayacak büyütmek için bakalım

Canım bende de pco sorunu var ve geçen ay doktor takibiyle bakıldı yumurtlarım büyümedi yeterince bu ay hastalığın 2.günü gel dedi sanırım ilaca başlayacak büyütmek için bakalım
Ah biz pcolularin bu yumurtlama problemi:mad: infertiller arasında en kolay gebe kalabilen grupmusuz gerçi. Inşallah bi daha ki ay bir sürü yumurtan gelişir canim:dua:

Back