- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi minnaktosba
-
Aynen canım kafanı başka şeylerle meşgul etInşallah canım stresli geçti bu ay kendime hobi edincem bakalım
Hoşgeldin canım uğurlu gelir inşallah topigimiz. Allah hepimize nasip eylesin sağlıklı hayırlı bebislermerhaba kızlar bende şuracığa yazayım :) ekimde evliliğimiz 1 yıl olacak evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ve gebe kalmadım henüz kontrollerime gittim doktor bir sorun göremedi sadece rahim ağzında iltihap gördü az birşey fitil verdi ve kullanınca geçti ( zaten yeni evliliklerin çoğunda olan birşeymiş) onun dışında bir sorun yok beklemediyiz bakalım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Rabbim
hoşbuldum canım benim aminHoşgeldin canım uğurlu gelir inşallah topigimiz. Allah hepimize nasip eylesin sağlıklı hayırlı bebisler
Hoşgeldin canım amin insallahMErhaba kızlar ben yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır cocuk istiyoruz. Hormon tahlillerim de ve ultrasonda hiç bişey cıkmadı hersey güzel dedi doktorlar ma ben olmadıkca sürekli baska doktorlara da gittim 6 farklı doktor eşimde de hiç bi problem cıkmadı. Yarın adetimin 4. Günü ve klomene başlıycam ayın 11 inde kontrol için çağırdı bakalım insallah olur.. bu seferde olmazsa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın insallah
Amin canım Hoş geldin ben de klomene adetimin 3.günü başladım bu ayı bekliyorum bat 6 eylül :)MErhaba kızlar ben yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır cocuk istiyoruz. Hormon tahlillerim de ve ultrasonda hiç bişey cıkmadı hersey güzel dedi doktorlar ma ben olmadıkca sürekli baska doktorlara da gittim 6 farklı doktor eşimde de hiç bi problem cıkmadı. Yarın adetimin 4. Günü ve klomene başlıycam ayın 11 inde kontrol için çağırdı bakalım insallah olur.. bu seferde olmazsa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın insallah
Kızlar hiç sesiniz cikmiyor neler yapiosunuz. Benim negatif ama hala adet olamadimm
Adetinden kaç gün geçti canım? Belirtilerin var mi
Merhaba canim benim bat 6 eylül bugün test yaptım negatif tiKızlar neler yapiosunuz ne aşamadasınız tedavinizde. Ben adet oldum yarın doktora gidecegim
Napmistin canım bu ay Klomen miydi 2. Ay miydiMerhaba canim benim bat 6 eylül bugün test yaptım negatif ti
Klomen kullanmıştım 1. AyimNapmistin canım bu ay Klomen miydi 2. Ay miydi
Daha erken canım idrarda çıkmaz kan ver istersen netlesir kanda benimde geçen ilk ayımdı olmadı bakalım nasip inşallah bu ay olurKlomen kullanmıştım 1. Ayim
Belirtin var mi canimKlomen kullanmıştım 1. Ayim
Adet gecikmesinden sonra yapmayı düşünüyorum kan testini canımDaha erken canım idrarda çıkmaz kan ver istersen netlesir kanda benimde geçen ilk ayımdı olmadı bakalım nasip inşallah bu ay olur
Belirtilerim çok var aslında birde 1 hafdr gribim de cik halsizim ayırt etmekte zorlaniyorum ama ara baş dönmesi kaşık ağrısı kasıklarda şişlik göğüs ucunda büyüme var normalde göğüs uçu çok küçüktür ve akintilarBelirtin var mi canim
cnm bende kloben ve çatlatma ignesi yaptım ilk 3 gün kasık agrısından ölüyordum.halsizlik ve uyku vardı.5 gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktorumu aradım ignenin etkisi olabilir dedi.erken daha bugun kan testi kaptım yarın çıkacak.çok kotu oldum ya umutlanmıstım..Günaydın kızlar
Sol kaşık ağrı başladı dünden beri ara ara oluyo sizce ilaçtan dolayı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?