Gebeliğe Hazırlık Bebek isteyenler destek grubu 2018 Klomen Pcos catlatma iğnesi ve diğer denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bende şuracığa yazayım :) ekimde evliliğimiz 1 yıl olacak evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ve gebe kalmadım henüz kontrollerime gittim doktor bir sorun göremedi sadece rahim ağzında iltihap gördü az birşey fitil verdi ve kullanınca geçti ( zaten yeni evliliklerin çoğunda olan birşeymiş) onun dışında bir sorun yok beklemediyiz bakalım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Rabbim

Hoşgeldin canım uğurlu gelir inşallah topigimiz. Allah hepimize nasip eylesin sağlıklı hayırlı bebisler

MErhaba kızlar ben yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır cocuk istiyoruz. Hormon tahlillerim de ve ultrasonda hiç bişey cıkmadı hersey güzel dedi doktorlar ma ben olmadıkca sürekli baska doktorlara da gittim 6 farklı doktor eşimde de hiç bi problem cıkmadı. Yarın adetimin 4. Günü ve klomene başlıycam ayın 11 inde kontrol için çağırdı bakalım insallah olur.. bu seferde olmazsa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın insallah

Hoşgeldin canım amin insallah

Amin canım Hoş geldin ben de klomene adetimin 3.günü başladım bu ayı bekliyorum bat 6 eylül :)

Belirtin var mi canim
Belirtilerim çok var aslında birde 1 hafdr gribim de cik halsizim ayırt etmekte zorlaniyorum ama ara baş dönmesi kaşık ağrısı kasıklarda şişlik göğüs ucunda büyüme var normalde göğüs uçu çok küçüktür ve akintilar pskoloji olsa bu kadar mi olur sizce tat almıyorum hicbiseyden

Günaydın kızlar
Sol kaşık ağrı başladı dünden beri ara ara oluyo sizce ilaçtan dolayı mi
cnm bende kloben ve çatlatma ignesi yaptım ilk 3 gün kasık agrısından ölüyordum.halsizlik ve uyku vardı.5 gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktorumu aradım ignenin etkisi olabilir dedi.erken daha bugun kan testi kaptım yarın çıkacak.çok kotu oldum ya umutlanmıstım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…