Hm anladim canim ise yariyorsa bizde deneyelimYumurta geliştirio ve cogaltıyor. 1 bucuk senedir deniyoruz olmayınca boylr bie tedaviye başladık
Doktor onerisi ile denedim ben canım ama. Eger bir seneyi aşmışsn belki sanada verirler bizde hiçbir sorun yoktu çok şukur. İlk gecen ay kullandım 3 tane yumurtam oluştu ancak catlatmadı ve kist oldu. Şükür eridi bu ay da 2 tane solda oluşmuş ilaçsız o da çatlamamış. Adeti bekliyorum işte doktora gitcem. Yarın gunum bşraz bel kasık agrım var bakalım hayırlısıHm anladim canim ise yariyorsa bizde deneyelim
Sarnirim yumurtlamanin ustunden 12 gun gecince belli oluyormus canimKızlar ben genelde adet bitiminden 2-3gün sonra yumurtlama belirtileri yaşıyorum.Adetim max 5gün sürüyor.İlk denemem.1seneyi aşkın evliyim.Bunu baz alarak o günlerde ilişki yaşadım.Normal telefondaki adet takvimine göre gitmedim yani.Dediğim gibide adetten 2gün sonra goğüslerde hassasiyet başladı o gün ve takibindeki günleri değerlendirdim.Tam hangi gün yumurtladığımı net bilemiyorum fakat bir gece şiddetli bel ve kasık ağrısı kramplari yaşadım o gece çok rahatsız etti beni sanirim tek tarafli yaşadım.Şimdi normalde adetime 11gün var ne zaman idrar ve kan teati önerirsiniz?
(Bu arada bugün dayanamayip idrar testi yaptim erkende 11gün var daha negatifti)Birde benim.gibi erken yumurtlayanlar ve böyle hamile kalanlar var mı?☺
Benimde tam adet gunumde yaptim cikmadiBen adete 2 gun kala yaptım testi çıkmadı acaba erken mi yapyim
Canim nasil sabrediyorsun yapsanaGünaydın kızlar ben daha yapamadım testi bakalım yarın da olmassam yaparım sizden haber var mı?
Benim de 15 gün geçti test yaptım çıkmadı var mı benimleAdetim 2 gun gecti test yaptim cikmadi kizlar sizde durumlar nedir
Gecmis olsun canim insallah gelmezMerhaba kızlar bende maalesef 3 ay önce bir düşük yasadım su an tekrardan denıycem ilk hamılelıgım catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem su an klomende 3. Günüm bakalım adet 26 temmuz inşallah beklenen adet gelmez
Sağ ol canım inşallah ama bu sefer bebeğim inşallah yasarGecmis olsun canim insallah gelmez
Yasar canim benim arkadasiminda ilki dustu ikincisi cok saglikliSağ ol canım inşallah ama bu sefer bebeğim inşallah yasar
Benimde dort hun gecti artik test yapmiyorum ilk gun yaptim cikmadi diyeBenim de 15 gün geçti test yaptım çıkmadı var mı benimle
benzer durumda olanlar
Benim de bir arkadasım öyle ama başka bir arkadasın da 3 düşüğü var hangisinin yasadıgını yaşarım bilmiyorumYasar canim benim arkadasiminda ilki dustu ikincisi cok saglikli
Bende napacağımı bilmiyorum artıkBenimde dort hun gecti artik test yapmiyorum ilk gun yaptim cikmadi diye
Iyi dusun iyi olsun kuzumBenim de bir arkadasım öyle ama başka bir arkadasın da 3 düşüğü var hangisinin yasadıgını yaşarım bilmiyorum
İnşâllah canım ama bazen ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum inanKizlar bide bisey sorucam ovulasyon testinde daha erken cikar diyolar
Iyi dusun iyi olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?