- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Bat bekliyorumAdetim 2 gun gecti test yaptim cikmadi kizlar sizde durumlar nedir
Fotosunu atarmisin canim biArkadaşlar merhaba benim adetim Salı günü ama ben ovülasyon testi yaptım 5 gündür hep koyu çıkıyor
Hadi insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz burayaBat bekliyorum
Insallah canim temmuzda benim ama yaHadi insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz buraya
Canım adet döngünu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? Benim de adete az kaldı ovulasyon daha yeni yeni koyulasiyor ılk defa bu ay böyle oluyor normalde 14-16 görürdüm yumurtlamaBide kizlar benim yumurtlama adetten 7 gun once oldu eger varsa bile hemen testte cikmaz diye dusunuyorum
Canim benim adet 30 gunden 30 gune olur normaldeCanım adet döngünu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? Benim de adete az kaldı ovulasyon daha yeni yeni koyulasiyor ılk defa bu ay böyle oluyor normalde 14-16 görürdüm yumurtlama
Benim de 28 o zaman demekki anormallik yok olabilir yani böyle demi. Normalde 14-16 gibi pik görürdüm o yüzden bu ay böyle çıkınca tedirgin oldumCanim benim adet 30 gunden 30 gune olur normalde
Gec yumurtlamissindir canim sendeBenim de 28 o zaman demekki anormallik yok olabilir yani böyle demi. Normalde 14-16 gibi pik görürdüm o yüzden bu ay böyle çıkınca tedirgin oldum
Tamam canım çok teşekkür ediyorumGec yumurtlamissindir canim sende
Tamam canım çok teşekkür ediyorum
Umarim canim benim bizimde bu altinci ay bekliyoruz dort gozle rabbim hepimize hayirli evlatlar versin inasallahAy canım inşallah 5 aydır uğraşıyoruz hamilelik için çok strese girdim umarım hepimiz hamişizdir ❤
Canım benim 5 gündür hep böyle çıkıyor ki ben bu ay yumurtlamayı yakaladım geçen şeytan dürttü bi bakalım ovülasyon ne alemde diyeUmarim canim benim bizimde bu altinci ay bekliyoruz dort gozle rabbim hepimize hayirli evlatlar versin inasallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?