BEBEK İSTEYENLER BURAYA♥️♥️♥️

Kıyasladım aslında bu ay bir tuhafım yani ama bütün belirtiler var mı yok mesela ağız tadı pas hissi yok bende gerçi daha 3 günüm var kabızlık olmadı mesela tam tersi bağırsaklarım daha iyi çalıştı

Benim bat 2 gun gecti ama belirtim yok normalde adetten 7 8 gun once goguslerim asiri acir dokunulmaz hala gelir ama hic oyle biseyim yok

Arkadaşlar merhaba benim adetim Salı günü ama ben ovülasyon testi yaptım 5 gündür hep koyu çıkıyor

Bide kizlar benim yumurtlama adetten 7 gun once oldu eger varsa bile hemen testte cikmaz diye dusunuyorum

Bide kizlar benim yumurtlama adetten 7 gun once oldu eger varsa bile hemen testte cikmaz diye dusunuyorum
Canım adet döngünu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? Benim de adete az kaldı ovulasyon daha yeni yeni koyulasiyor ılk defa bu ay böyle oluyor normalde 14-16 görürdüm yumurtlama

Ay canım inşallah 5 aydır uğraşıyoruz hamilelik için çok strese girdim umarım hepimiz hamişizdir

Sondaki cizgi digerinden koyu olmak sartiyla gebelik gosteriyor diye biliyorum canim ama bellide olmaz bide gebelik testi yap bakalim ne cikacak ha bu arada boyle ciktigi zamanida degerlendir derim brlli olmaz belki yumurtlaman bugundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…