- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Canım benim 5 gündür hep böyle çıkıyor ki ben bu ay yumurtlamayı yakaladım geçen şeytan dürttü bi bakalım ovülasyon ne alemde diye
Var canim benim gozun aydin hayirli olsunMerhaba kızlar. Eşimle bebek istiyoruz hemde çok ama çok bu zamana kadar olmadı malesefadetim düzenlidir ama 4 gün geciktim yalnız hamilelik belirtim hiç yok. Test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı önceden yaptığımda böyle olmuyordu. Sizce hamile olabilirmiyim
Yaaa gerçekten miVar canim benim gozun aydin hayirli olsun
Yarin test yapta bir bebek haberi alalim insallah sevinelim2 gün var canım tam yumurtlama gününde ilişki oldu çok heyecanlanıyorum ☺
Kuzum testte var gorunuyo ama sen yinede bi kan ver bence büyük ihtimal var yani esine soylemede supriz yap bayadir istiyosaniz benim en buyuk hayalimYaaa gerçekten miinanın böyle bişi varsa ilk siz söylemiş oluyorsunuz Allah razı olsun mutlu ettiniz beni. inşallah vardır.
2 gün var canım tam yumurtlama gününde ilişki oldu çok heyecanlanıyorum ☺
Kiz varsa yapsana ne duruyosun ben olsam catlarim meraktanTestim var canım elimde de çok korkuyorum negatif olucak diye
Allahım isteyene sabredene çok geçmeden üzülmeden sıkıntı çekmeden versin inşallahKuzum testte var gorunuyo ama sen yinede bi kan ver bence büyük ihtimal var yani esine soylemede supriz yap bayadir istiyosaniz benim en buyuk hayalim
Amin canim benim insallah cumlemizeAllahım isteyene sabredene çok geçmeden üzülmeden sıkıntı çekmeden versin inşallahbende çok istiyorum ama her ay negatif sonuç alınca umudum kırılıyordu Allahım isteyen herkese tez zamanda müjdeli haberi versin inşallah
Yap vallaha kiz haber ver banada bende merak ettim cift cizgileri gorunce cok seviniyom ya bu bitek bendemi var acaba cok merak ettimAmin canımyarın sabah yapıcam bakalım gaza geldim
Gunaydin insallah canim benimGünaydın inş bizimde çift çizgiyi göreceğimiz günler gelirbugün iyi haberler bekliyoruz sizlerden test yapacak olanlar haber verin bize de Benim daha Salı günü belli olacak hayırlısıyla bende o haberi verebilseydim keşke
Kiz eda yaptinmi testAmin canımyarın sabah yapıcam bakalım gaza geldim
Testim var canım elimde de çok korkuyorum negatif olucak diye
Yumurta geliştirio ve cogaltıyor. 1 bucuk senedir deniyoruz olmayınca boylr bie tedaviye başladıkHayirlisi canim klomen ne ise yariyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?