BEBEK İSTEYENLER BURAYA♥️♥️♥️

Verdim çıkmadı belki de Başka bi hastalık vardır doktora gitmeye korkuyorum
Yoktur canim korkma arada gecikir oyle insallah bebektendir bak bazi arkadaslarda 25 gun sonunda cikmis belki seninde öyledir yumurtladigin gunu biliyormusun

Yoktur canim korkma arada gecikir oyle insallah bebektendir bak bazi arkadaslarda 25 gun sonunda cikmis belki seninde öyledir yumurtladigin gunu biliyormusun
Yok canım bu ay akışına bıraktım artık aylardır hesap kitap yap hepsi fos o yüzden bilmiyorum belki de senin dediğin gibi olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende var mı çocuk

Yok canım bu ay akışına bıraktım artık aylardır hesap kitap yap hepsi fos o yüzden bilmiyorum belki de senin dediğin gibi olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende var mı çocuk
Insallah canim haber verirsin bizede hayirli haberlerin olsun

Yok bendede benim esim askere gitti geldi 6 ay oldu aydir istiyoruz askerlikten once babasiz buyumesin diye dusunmedik

Yaa valla korkuyorum kızlar bazılarının hemen oluyor benim niye böyle yarabbim diye çok düşünüyorum

Hadi sende yap kuzum artik fotorafta belli olmuyor

Boyle

Eklentiler

• 20190702_150624.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…