Bende napacağımı bilmiyorum artık
Nasipte ne varsa o olur canım herşeyin hayırlısını versin rabbimBenim de bir arkadasım öyle ama başka bir arkadasın da 3 düşüğü var hangisinin yasadıgını yaşarım bilmiyorum
Verdim çıkmadı belki de Başka bi hastalık vardır doktora gitmeye korkuyorumKan testi verdinmi
Ok zor canim yasan bilir Allah kimseye yasatmasinİnşâllah canım ama bazen ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum inan
Amin canımOk zor canim yasan bilir Allah kimseye yasatmasin
Yoktur canim korkma arada gecikir oyle insallah bebektendir bak bazi arkadaslarda 25 gun sonunda cikmis belki seninde öyledir yumurtladigin gunu biliyormusunVerdim çıkmadı belki de Başka bi hastalık vardır doktora gitmeye korkuyorum
Yok canım bu ay akışına bıraktım artık aylardır hesap kitap yap hepsi fos o yüzden bilmiyorum belki de senin dediğin gibi olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende var mı çocukYoktur canim korkma arada gecikir oyle insallah bebektendir bak bazi arkadaslarda 25 gun sonunda cikmis belki seninde öyledir yumurtladigin gunu biliyormusun
Insallah canim haber verirsin bizede hayirli haberlerin olsunYok canım bu ay akışına bıraktım artık aylardır hesap kitap yap hepsi fos o yüzden bilmiyorum belki de senin dediğin gibi olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende var mı çocuk
Yok bendede benim esim askere gitti geldi 6 ay oldu aydir istiyoruz askerlikten once babasiz buyumesin diye dusunmedikYok canım bu ay akışına bıraktım artık aylardır hesap kitap yap hepsi fos o yüzden bilmiyorum belki de senin dediğin gibi olur çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende var mı çocuk
Bugün adet günüm gelen giden yok henüz bakalım bekliyorumBenimde tam adet gunumde yaptim cikmadi
Ayy inşallah veririm tabi 1 buçuk yıldır uğraşıyorum çocuk için bakalım nasibimizde ne var sen ne kadar süredir evlisinInsallah canim haber verirsin bizede hayirli haberlerin olsun
İyi düşünmüşsünüz zor oluyo öyleYok bendede benim esim askere gitti geldi 6 ay oldu aydir istiyoruz askerlikten once babasiz buyumesin diye dusunmedik
Aynen canim insallahİyi düşünmüşsünüz zor oluyo öyle
Benimde alti aydir olmuyo canim takma kafana yap hadi testiYaa valla korkuyorum kızlar bazılarının hemen oluyor benim niye böyle yarabbim diye çok düşünüyorum
En yaptim hafif silik ciktiYapamam evde değilimhadi sen yap senin baya geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?