BEBEK İSTEYENLER BURAYA♥️♥️♥️

Efekt koyunca belli oluyo canim

Eklentiler

• 20190702_155123.jpg
    216,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar benimde adetim 2 gün geçti. Adete 5 gün kala yumurtlamam oldu. Bu ay bikac kür ve aslan pençesi çayı kullandim. Insallah vardir. Ama gec döllenme olabilir. Testte hemen çıkmazmış

Benimde senin gibi 5 gun kala yumurtladim
Kızlar benimde adetim 2 gün geçti. Adete 5 gün kala yumurtlamam oldu. Bu ay bikac kür ve aslan pençesi çayı kullandim. Insallah vardir. Ama gec döllenme olabilir. Testte hemen çıkmazmış
e senin

Dahada belirginlesti

Eklentiler

• IMG-20190702-WA0015.jpeg
    175,4 KB · Görüntüleme: 62
Adete 5gün kala daha yumurtladiysan döllenmeyide sayarsak 11-12gün sonra belli olur sanirim varsa inşallah

Şimdi şöyle adete 5 gün kala yumurtladiysan adetin gecikmesi gibi bi durum söz konusu degil normal şartlarda çünkü geç yumurtlamışsın (eğer hamile değilsen misal) Eğer hamileysen de geç döllenme olur geç yumurtlamandan kaynaklı.Yani bu durumda biraz daha beklersen daha iyi olur.Normal adet düzeninin nasıl düzenlimi kaç günde bir ve ovülasyon dönemin?

Anladım teşekkürler . Benim prolaktin yüksekliğim vardı ve adetim düzensizdi. Bu nedenle yumurtlama gunlerimi tam olarak bilemiyordum. Ama baya araştırdım ,akıntı türüne vs.. bakarak?adetten 5 gün önce yumurtlama günüm olduğunu farkettim. Bide bu ay tedavi amaçlı bikac kür ve aslan pençesi çayı kullanmaya başladım. Gecikme de olunca az umutluyum. Ama haklısın testte çıkabilmesi için beklemem gerek

Evet seni anlıyorum heyecanini.Bende bunu sana söylüyorum ama erken test yaptim kendim de Daha 11gün kala idrar testi yaptim negatifti.
Boşuna hayal kirikligi yaşıyor insan.

Evet canım. Senin durumun ne ? Gecikme falan mı var
Gecikme yok henüz.Ben telefonumdaki uygulamaya göre gitmedim ovülasyon zamanim telefonumdaki adet takvimimde daha ileri zamanlarda fakat ben adet bittikten 2-3gün yumurtladigimi düşünüyorum yani o gün gögüs hassasiyeti başliyor ilerleyen gunlerde ağrıyor.Bu ay bakicam bakalim.Ben kendi hislerime göre birliktelik yaşadım.Bakalim yanildim mi.Henüz adetime var haftaya cuma fln olmam gerekiyor.İşin garip yani adet tarihim hemen hemen uyuyor ama yumurtlamam uymuyor uygulamaya göre bakalim bekleyip görücem:/

Akıntı en önemli faktormus yumurtlama günlerini tespit etmede. Akıntılarını takip edebilirsin canım. Inşallah hayırlı haberleri alırsınn

İnşallah canim bu ay olmazsa bidahaki aya artik:)
Şuan falim da bebek cıkmış dahada heyecanlandim bak şimdi
Hepimiz hayirli haberler aliriz insallah en yakin zamanda.

Eklentiler

• IMG_20190702_211831.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…