e seninKızlar benimde adetim 2 gün geçti. Adete 5 gün kala yumurtlamam oldu. Bu ay bikac kür ve aslan pençesi çayı kullandim. Insallah vardir.Ama gec döllenme olabilir. Testte hemen çıkmazmış
Sen testi yapta bende lan testi yaptiricam canim catladim artik yap su testi kizKan testi ne zaman yaptırcaksın kuzum
Benimde senin gibi 5 gun kala yumurtladim
e senin
Benimde senin gibi 5 gun kala yumurtladim
e senin
Bikac gune kan testi yapacağım. Senin belli oldu muBenimde senin gibi 5 gun kala yumurtladim
e senin
Yarin sabah yapabilirim canım daha eve gidemedim ama senin adına çok sevindim
Bikac gune kan testi yapacağım. Senin belli oldu mu
Adete 5gün kala daha yumurtladiysan döllenmeyide sayarsak 11-12gün sonra belli olur sanirim varsa inşallahKızlar benimde adetim 2 gün geçti. Adete 5 gün kala yumurtlamam oldu. Bu ay bikac kür ve aslan pençesi çayı kullandim. Insallah vardir.Ama gec döllenme olabilir. Testte hemen çıkmazmış
Adete 5gün kala daha yumurtladiysan döllenmeyide sayarsak 11-12gün sonra belli olur sanirim varsa inşallah
[/QUOTE
idrarda mı canım? Ben 2 gün sonra yani 4 gün gecikmeyle kan testi yapmayı düşünüyorum. O kadar bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum. Eğer hamilelik yoksa kürlere devam için
Anladım teşekkürler . Benim prolaktin yüksekliğim vardı ve adetim düzensizdi. Bu nedenle yumurtlama gunlerimi tam olarak bilemiyordum. Ama baya araştırdım ,akıntı türüne vs.. bakarak?adetten 5 gün önce yumurtlama günüm olduğunu farkettim. Bide bu ay tedavi amaçlı bikac kür ve aslan pençesi çayı kullanmaya başladım. Gecikme de olunca az umutluyum. Ama haklısın testte çıkabilmesi için beklemem gerekŞimdi şöyle adete 5 gün kala yumurtladiysan adetin gecikmesi gibi bi durum söz konusu degil normal şartlarda çünkü geç yumurtlamışsın (eğer hamile değilsen misal) Eğer hamileysen de geç döllenme olur geç yumurtlamandan kaynaklı.Yani bu durumda biraz daha beklersen daha iyi olur.Normal adet düzeninin nasıl düzenlimi kaç günde bir ve ovülasyon dönemin?
Evet canım. Senin durumun ne ? Gecikme falan mı varEvet seni anlıyorum heyecanini.Bende bunu sana söylüyorum ama erken test yaptim kendim deDaha 11gün kala idrar testi yaptim negatifti.
Boşuna hayal kirikligi yaşıyor insan.
Gecikme yok henüz.Ben telefonumdaki uygulamaya göre gitmedim ovülasyon zamanim telefonumdaki adet takvimimde daha ileri zamanlarda fakat ben adet bittikten 2-3gün yumurtladigimi düşünüyorum yani o gün gögüs hassasiyeti başliyor ilerleyen gunlerde ağrıyor.Bu ay bakicam bakalim.Ben kendi hislerime göre birliktelik yaşadım.Bakalim yanildim mi.Henüz adetime var haftaya cuma fln olmam gerekiyor.İşin garip yani adet tarihim hemen hemen uyuyor ama yumurtlamam uymuyor uygulamaya göre bakalim bekleyip görücem:/Evet canım. Senin durumun ne ? Gecikme falan mı var
Akıntı en önemli faktormus yumurtlama günlerini tespit etmede. Akıntılarını takip edebilirsin canım. Inşallah hayırlı haberleri alırsınnGecikme yok henüz.Ben telefonumdaki uygulamaya göre gitmedim ovülasyon zamanim telefonumdaki adet takvimimde daha ileri zamanlarda fakat ben adet bittikten 2-3gün yumurtladigimi düşünüyorum yani o gün gögüs hassasiyeti başliyor ilerleyen gunlerde ağrıyor.Bu ay bakicam bakalim.Ben kendi hislerime göre birliktelik yaşadım.Bakalim yanildim mi.Henüz adetime var haftaya cuma fln olmam gerekiyor.İşin garip yani adet tarihim hemen hemen uyuyor ama yumurtlamam uymuyor uygulamaya göre bakalim bekleyip görücem:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?