• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK İSTEYENLER BURAYA♥️♥️♥️

Merhaba kızlar. Eşimle bebek istiyoruz hemde çok ama çok bu zamana kadar olmadı malesef 😔 adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim yalnız hamilelik belirtim hiç yok. Test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı önceden yaptığımda böyle olmuyordu. Sizce hamile olabilirmiyim 😔

Eklentiler

• IMG_20190629_220500.jpg
    IMG_20190629_220500.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 54
Aynisi bendede oldu canim hatta seninkindende daha koyuydu hamile arkadasimada yaptirdim aynisi cikti doktora ciktim kan verdim ultrasonla bakti bu ay iki defa yumurtan catlamis dedi yani iki defa yumurtlamisim insallah sende vardir😂
Canım benim 5 gündür hep böyle çıkıyor ki ben bu ay yumurtlamayı yakaladım geçen şeytan dürttü bi bakalım ovülasyon ne alemde diye 😂

Merhaba kızlar. Eşimle bebek istiyoruz hemde çok ama çok bu zamana kadar olmadı malesef 😔 adetim düzenlidir ama 4 gün geciktim yalnız hamilelik belirtim hiç yok. Test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı önceden yaptığımda böyle olmuyordu. Sizce hamile olabilirmiyim 😔
Var canim benim gozun aydin hayirli olsun 🤗😍

Yaaa gerçekten mi 😢 inanın böyle bişi varsa ilk siz söylemiş oluyorsunuz Allah razı olsun mutlu ettiniz beni. inşallah vardır.
Kuzum testte var gorunuyo ama sen yinede bi kan ver bence büyük ihtimal var yani esine soylemede supriz yap bayadir istiyosaniz benim en buyuk hayalim

Kuzum testte var gorunuyo ama sen yinede bi kan ver bence büyük ihtimal var yani esine soylemede supriz yap bayadir istiyosaniz benim en buyuk hayalim
Allahım isteyene sabredene çok geçmeden üzülmeden sıkıntı çekmeden versin inşallah 🙏 bende çok istiyorum ama her ay negatif sonuç alınca umudum kırılıyordu 😢 Allahım isteyen herkese tez zamanda müjdeli haberi versin inşallah 🙏

Allahım isteyene sabredene çok geçmeden üzülmeden sıkıntı çekmeden versin inşallah 🙏 bende çok istiyorum ama her ay negatif sonuç alınca umudum kırılıyordu 😢 Allahım isteyen herkese tez zamanda müjdeli haberi versin inşallah 🙏
Amin canim benim insallah cumlemize🙏

Günaydın inş bizimde çift çizgiyi göreceğimiz günler gelir 😄 bugün iyi haberler bekliyoruz sizlerden test yapacak olanlar haber verin bize de Benim daha Salı günü belli olacak hayırlısıyla bende o haberi verebilseydim keşke 😢

Normal de bu ay Salı günü yumurtlamam gerekirken bende program var ordan takip ediyorum ovülasyon testi ile baktığımda ctesi çift çizgiyi gördüm yani bazen yumurtlama erken de olabiliyor bayanlar bilginize

Günaydın inş bizimde çift çizgiyi göreceğimiz günler gelir 😄 bugün iyi haberler bekliyoruz sizlerden test yapacak olanlar haber verin bize de Benim daha Salı günü belli olacak hayırlısıyla bende o haberi verebilseydim keşke 😢
Gunaydin insallah canim benim

Ben
Testim var canım elimde de çok korkuyorum negatif olucak diye

Cnm ben bi ara eczanede çalışıyordum hcg deil lh testi senin yaptığın yani ovulasyon testi ve gebeligi gösterdiği zaman kontrol çizgisinden daha koyu olmak şartıyla gebelik olabiliyor boşuna umutlanma inşallah olur ama bunda gebelik yok yumutlama bile tam yok

Back