Gebeliğe Hazırlık Bebek için Sabırsızlıkla bat bekleyen 📆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadslar bide sunu belirteyim iki kez bikac saat arayla normal gebelık testi aldım onlarda silik cızgı cıktı erken gebelık testim vardı onu da yaptım kesin mi acaba diye 1 saat sonra belli belirsz cızgı cıktı varla yok arası ucuz testler en iyisi bence okadr para vermeye gerek yok

Kızlar bata 10 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı testte iki gün arayla yaptığımda koyulaşma oldu buda son testim bugün yaptım 6 günüm kaldı adete
Canm bat 13 temmuz senle aynıyız bugn de yaptm cok silik geldi bana sennkide boyle mı tekrarladn mı sende testi

Eklentiler

• A69BD57F-B0B2-4AB6-AC29-EF16A12790B8.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 43
Canm bat 13 temmuz senle aynıyız bugn de yaptm cok silik geldi bana sennkide boyle mı tekrarladn mı sende testi
Evet silik hala testin ben bu sabah yaptım gecenki testle aynı siliklikte hala bat gününü bekliyorum artık canım o günde bikere yaparım kan vermeye giderim nasipse

Benimde adetime 4 gün var erken gebelik testi yapıyorum ama sonuç negatif kasıklarım ve belim çok ağrıyor inşallah adet olmam bide bat ne demek kızlar bilgilendirirseniz sevinirim inşallah gönlünüzden geçen olur

Beklenen adet tarihi demem canım hayırlısı inşallah hakkında gelmezse yeniden test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…