- Konu Sahibi Melodilove
-
Haklısın canım Rabbim biran evvel kavuştursun sana bebeğini inşallahKeşke deseler ki şu tarihte hamile kalacaksın biz de hayatımızı yaşardık. Yemek yiyorum aklımda bebek, kayinvalideme gidiyorum aklımda bebek, anneme gidiyorum bebek, alışverişe gidiyorum bebek, kafam dağılsın düşünmeyeyim diye kendime iş çıkarıyorum, elim işle meşgul kafamda yine bebek. 14 ay oldu ben hamile kalamıyorum diye üzülürken haberini aldığımız hamileler doğurdu. Herkes stres yapma diyor ama kimse bunu nasıl basaracagimizı söylemiyor.
Tamam canım mutlaka yazarımAnladım canm hayrlısı olsn insallah bizleri de haberdar et
Benimde 11 gunum kaldı insallah beklememiz boşa olmaz ben 2.5 senede 8 dusük yaşadım umarım son olur ve kucağımıza almayı nasip eder rabbimArkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi diğer aylar gibi bu ayda gebelik için uğraşıp bata gün sayanlar olarak açtım bu postu beraber bekleyip destek olalımher gece 00:00dan sonra bi gün daha geçti diye heyecan yapan bir ben miyim benım 12 günüm var bata
İnsallah canmBenimde 11 gunum kaldı insallah beklememiz boşa olmaz ben 2.5 senede 8 dusük yaşadım umarım son olur ve kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Sat ne zamandı?Kızlar benimde bat 13 temmuz fakat belirtilerim üzerine elim teste gitti yaptıktan hemen sonra ikinci silik çizgi çıktı adetime daha 9 gün var erken döllenme olabilirmi diye düşünmeye başladım yarın bı test daha yapıp çizginin koyulasmasini takip etcem bakalım hayırlısı inşallah
16 temmuz canımSat ne zamandı?
16 haziran mı16 temmuz canım
Pardon canım ya ben temmuzda kaldım16 haziran mı
Evet canım senim kesinlikle erken döllemme olmus tebrik ederim belirtilerin nelerdiPardon canım ya ben temmuzda kaldımkusuruma bakma 16 Haziran evet bu ara çokça dalgınım
Kasıklarımda batma şiddetli bel ağrısı birde göğüs uçlarım dokununca çok acıyordu bunlara birde psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı midede yanma eşlik ediyor hayırlısı inşallah kan testinde netice belli olunca yazicam inşallah canımEvet canım senim kesinlikle erken döllemme olmus tebrik ederim belirtilerin nelerdi
Benımde bir düşüğüm var aynı belirtileri yaşadımKasıklarımda batma şiddetli bel ağrısı birde göğüs uçlarım dokununca çok acıyordu bunlara birde psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı midede yanma eşlik ediyor hayırlısı inşallah kan testinde netice belli olunca yazicam inşallah canım
Selam canım nornalde 17 temmuz bat bu ay ovulasyon kullanmadım adetin sonralarına dogru leke kaldıgı zamanlar kasıklarımda batma vardı heralfe erken yumurtluyorum dedimm cunku o belirtileri ovulasyon kullanırken yakın zamanlarda yasıyordum adet 7.gün bitti onuncu gün benden leke geldi eger içerde kalan falan degilse inşallah oyledir galiba catlama kanaması yasadım o kanamaya göre bugum 9.gün ıkı gundur belim agrıyor ishalim ve. Basım agrıyor ama cok şiddetli değill eger usutmediysem kesiin hamileyim-Yagmur- battaşım nasılsın ? Bu ay bat ne zaman? Var mı bir umut ?
Hadi bakalım inşallah hamilesindir canımSelam canım nornalde 17 temmuz bat bu ay ovulasyon kullanmadım adetin sonralarına dogru leke kaldıgı zamanlar kasıklarımda batma vardı heralfe erken yumurtluyorum dedimm cunku o belirtileri ovulasyon kullanırken yakın zamanlarda yasıyordum adet 7.gün bitti onuncu gün benden leke geldi eger içerde kalan falan degilse inşallah oyledir galiba catlama kanaması yasadım o kanamaya göre bugum 9.gün ıkı gundur belim agrıyor ishalim ve. Basım agrıyor ama cok şiddetli değill eger usutmediysem kesiin hamileyimsende ne var ne yok
Kac gun gecti yumurtlamadan canımHadi bakalım inşallah hamilesindir canımbenim bu ay 10.gün hsg çekildi 11.gün pik oldu. Son testimdi bida yapmadım çatlama ne zaman bilmiyorum ama 11, 13, 15, değerlendirdik ama bir belirti yok. Nasip artık bakalım.
Pikten sonra 10.gün ama ne zaman çatladı bilmiyorum. Olsa belirti olurdu herhalde canımKac gun gecti yumurtlamadan canım
Yok Adet geçince belirtiler baslar oncesi hisseden ler de var tabi ama genelde böyleymiş hadi inşallah olmustur bu sefer canım yaPikten sonra 10.gün ama ne zaman çatladı bilmiyorum. Olsa belirti olurdu herhalde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?