Gebeliğe Hazırlık Bebek için Sabırsızlıkla bat bekleyen 📆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım Rabbim biran evvel kavuştursun sana bebeğini inşallah

Benimde 11 gunum kaldı insallah beklememiz boşa olmaz ben 2.5 senede 8 dusük yaşadım umarım son olur ve kucağımıza almayı nasip eder rabbim

Herkese merhaba benimde bat 5 gün kaldı 10 aydır deniyorum telefondaki programa göre bu ay tek fark tesadüf olarak doktor kontrolünde yumurtanın çatladığını gördü tabi buda beni dahada ümitlendirdi Belirti olarak herşeyi yaşıyorum ama okadar çok alıştım ki kesin diyemiyorum Bakalım ne olacak

Bu arada bu ay olursa bende bilinki telefon daki uygulama çokta sağlıklı değil benim yumurtlama 25 haziran olarak gösteriyordu hatta 26 sında düşük ihtimal diyordu Fakat ben 27 haziran da çatlama gördü dokt ve en önemli gün bugün ve 29 haz dedi inşallah olur

Sat ne zamandı?

Evet canım senim kesinlikle erken döllemme olmus tebrik ederim belirtilerin nelerdi
Kasıklarımda batma şiddetli bel ağrısı birde göğüs uçlarım dokununca çok acıyordu bunlara birde psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı midede yanma eşlik ediyor hayırlısı inşallah kan testinde netice belli olunca yazicam inşallah canım

Ben de bekliyordum da bugün testte negatifi görünce artık adeti bekliyorum. Insan elinden ne gelirse yapmaya çalışıyor olmayınca çok çaresiz hissediyor. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

Benımde bir düşüğüm var aynı belirtileri yaşadım

-Yagmur- battaşım nasılsın ? Bu ay bat ne zaman? Var mı bir umut ?
Selam canım nornalde 17 temmuz bat bu ay ovulasyon kullanmadım adetin sonralarına dogru leke kaldıgı zamanlar kasıklarımda batma vardı heralfe erken yumurtluyorum dedimm cunku o belirtileri ovulasyon kullanırken yakın zamanlarda yasıyordum adet 7.gün bitti onuncu gün benden leke geldi eger içerde kalan falan degilse inşallah oyledir galiba catlama kanaması yasadım o kanamaya göre bugum 9.gün ıkı gundur belim agrıyor ishalim ve. Basım agrıyor ama cok şiddetli değill eger usutmediysem kesiin hamileyim sende ne var ne yok

Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım benim bu ay 10.gün hsg çekildi 11.gün pik oldu. Son testimdi bida yapmadım çatlama ne zaman bilmiyorum ama 11, 13, 15, değerlendirdik ama bir belirti yok. Nasip artık bakalım.

Hadi bakalım inşallah hamilesindir canım benim bu ay 10.gün hsg çekildi 11.gün pik oldu. Son testimdi bida yapmadım çatlama ne zaman bilmiyorum ama 11, 13, 15, değerlendirdik ama bir belirti yok. Nasip artık bakalım.
Kac gun gecti yumurtlamadan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…