• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek için Sabırsızlıkla bat bekleyen 📆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beklemedeyim gerçi adete 6 gün erken olan testlerden yaptım 3 kez yarın adet günüm bu sabahda yaptım negatif😔belim ve ara ara karnım ağrıyor regl olcam sanırsam😔

Kızlar bata 10 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı testte iki gün arayla yaptığımda koyulaşma oldu buda son testim bugün yaptım 6 günüm kaldı adete

Eklentiler

• 15941258009427230526277836387174.webp
    15941258009427230526277836387174.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 61
Yok canım adet bitiminde sağ kasık ağrım olunca değerlendirelim dedik
Canm benm de adete 6 gun var ve 14. Gun yumurtlamayı gordk degerlendrdik sabah silik cızgı cıktı adet olcakmıs gıbı agrım oldu ve beyaz akıntım vardı sanrm bende erkn döllenmeyle hamıleyım🤲🏻 Az once yine test yaptm o da silik cıktı hayrlısı hakkmzda hepinzden hayırlı haberler beklıyorz ins..aretim gecıkene kadar kimseye demicem ama 😣

Yok canım adet bitiminde sağ kasık ağrım olunca değerlendirelim dedik
Aynısı bana oldu canım adet bitmeye yakın lekelenme kaldıgı zamanlar kasıgım batmaya basladı 7.gün tertemizdim 10. gün kan geldi aha dedim yumurtladım ben 😆inşallah içerde kalan falan değildir
Bugün 10 gün gecti üzerinden 14. gün test yapaxagım belirtilerin nelerdi tatlm

Canm benm de adete 6 gun var ve 14. Gun yumurtlamayı gordk degerlendrdik sabah silik cızgı cıktı adet olcakmıs gıbı agrım oldu ve beyaz akıntım vardı sanrm bende erkn döllenmeyle hamıleyım🤲🏻 Az once yine test yaptm o da silik cıktı hayrlısı hakkmzda hepinzden hayırlı haberler beklıyorz ins..aretim gecıkene kadar kimseye demicem ama 😣
14 gün yumurtladıysan erken döllenme olmuyor ki 28 günlük bir döngü normal kabul edilir

Aynısı bana oldu canım adet bitmeye yakın lekelenme kaldıgı zamanlar kasıgım batmaya basladı 7.gün tertemizdim 10. gün kan geldi aha dedim yumurtladım ben 😆inşallah içerde kalan falan değildir
Sizinki erken döllenme olmuyor fakat bu kadar erken testte çıkması da enteresan. Belki de siz 14.gunden önce yumurtladınız o zaman döllenme oldu. Hayırlı olsun ne zaman olduğu bence çok da önemli değil neticede hamilesiniz ne mutlu size 🥰

Aynen canım bende 😉

Kasıklarımda ve göğüs uçlarımda batma tarzı ağrılar var birde belim çok ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı

Back