S
SAADET DEMİRCİ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mercan_dilara
benim oğluşda sürekli eli ağzında ne bulsa ağzına götürüyo, salyası akıyo bende sabırsızlıkla bekliyorum. O pirinç tanesi kadar olan dişleri ne zaman çıkacak acaba :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben okadar sabırsızlanmıyorum çünki dış çıkınca meme ısırma huyuda başlıyor ozaman nedecek kızlar. şimdiden ısırmaya başladı ısırıp bide gerilip çekiyor şimdi bile nasıl acıyor. annnnnnaaammm yicek bunlar bizi çiğ çiğ
kızlar şu anlattıklarınızın hepsini benim oğlum da yapıyor..demek ki gelişimleri normal seyrediyor..Allah yavrularımızı bize bağışlasın..battaniyesini alıp ağzına götürüyor.emziğini ağzından çıkarıyor sallıyor sallıyor elinden düşürünce ağlıyor..ağzını köpürterek bişeyler anlatıyor..uzun uzun konuşuyor..tv dikkatini çekiyor..kucakta olduğunda yerine yatırınca ağlıyor..v.b
aynen canım bende o yüzden beşikte uyanıksa görünmüyorum yoksa kucak istiyo:) yalnız ben emziğe alıştıramadım almadı bi türlü parmağını emiyo(
benim minik yavrumda parmağını emiyoo çok tatlı oluyoo canım yavrum benim emzik almadı diye üzülme güzelim :) :teselli: