• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek gelisimi....Bebisleriniz neler yapabiliyor??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızzlaer benim bebişimde 9 aylık oturabiliyor otururken bir yere tutunup kalkabiliyor sıralıyor bir yere tırmanmaya calısıyor gel babası yapıyor baba dede hadi abla mama abi diyebiliyor çak denilince elini kaldırıyor iki elinden tutunca kosarak gitmeye baslıyor emekliyor tabi buyuzden erişebildiği her cekmecei acp içindekileri yerlere sacıyor kac yakalıcam seni dediğimizde hemen emekleyip kacıyor bızden onnu yakalamamız için bekliyor oyuncu birazda bir de kızınca anlayıp aglamaya baslıyor alttan iki dişimiz 8. ayda cıkmıstı şimdi üsteki iki dişimizde patladı biz aynı anda ikişer ikişer cıkarıyoruz ikiside öyle oldu cunku

benimki bana hep yalandan ağlamalar yapıp duruyor. Ama hatırı kalınca yavrumun alt dudağını içine çekip çekip yaygarayı koparıyor. yavrum benim böyle ağlamasına dayanamıyorum..

her cocugun gelısımı gercekten farklı.onemlı olan zeka gelısımı.benım kızım sımdı 6 aylık.4 aylıkken alt 2 dısını sımdıde usttekı 2 dısını cıkarttı.cok erken.ama 10 aylıkkende cıkartabılırdı.benımm kızım sımdılık sadece donebılıo,hecelerı bırlestırıp ama tabı anlamını bılmeden baba dede dıyo.HA BIDE EN IYI YAPTIGI SEY cıglık atmak.onun dısında bı sey yok kızımın yaptıgı.emeklemeye calısıo ama sedece arka arka kayarak gıdıo,ama one gıdemıo.bıde desteksız oturuo.bakalım ne zmn emekleyıp ne zmn sıralayacak.

her cocugun gelısımı gercekten farklı.onemlı olan zeka gelısımı.benım kızım sımdı 6 aylık.4 aylıkken alt 2 dısını sımdıde usttekı 2 dısını cıkarttı.cok erken.ama 10 aylıkkende cıkartabılırdı.benımm kızım sımdılık sadece donebılıo,hecelerı bırlestırıp ama tabı anlamını bılmeden baba dede dıyo.HA BIDE EN IYI YAPTIGI SEY cıglık atmak.onun dısında bı sey yok kızımın yaptıgı.emeklemeye calısıo ama sedece arka arka kayarak gıdıo,ama one gıdemıo.bıde desteksız oturuo.bakalım ne zmn emekleyıp ne zmn sıralayacak.

ayy canım daha ne yapsın çocuk. zaten 6 aylık bebeğin yapabileceği de bunlar olabilir ancak

Back