• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyodum minik kurabiyem biraz yaramaz çıktı sekizinci haftada kanama geçirdim hastanede yattım,sonrada evde yatak istirihati derken nete kısa aralıklarla girebildim,sizede yazamadım..umarım herkes iyidir...boş durmak yok kızlar sevişmeye devam yumoşlarınız(yumurtalara böyle diyorum) bol süper mariolarınız(spermlerinde adı bu:)) cabbar cevval olsun:)göreyim sizi kızlarrrrrrrrrrr....dualarımdasınız...

Kızlar nasılsınız bakalım?
Ben hastalıktan yeni kalkmış biri olarak fena sayılmam. Boğaz ağrısı ve griple tüm haftasonu boğuştum. İlaç da içemeyince süründüm anlayacağınız. Onun dılında c.tesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda.
Aman dikkat edin kendinize bu aralar herkes kırlıyor hastalıktan :94:

Kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyodum minik kurabiyem biraz yaramaz çıktı sekizinci haftada kanama geçirdim hastanede yattım,sonrada evde yatak istirihati derken nete kısa aralıklarla girebildim,sizede yazamadım..umarım herkes iyidir...boş durmak yok kızlar sevişmeye devam yumoşlarınız(yumurtalara böyle diyorum) bol süper mariolarınız(spermlerinde adı bu:)) cabbar cevval olsun:)göreyim sizi kızlarrrrrrrrrrr....dualarımdasınız...
geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir. Kanaman bitti mi ne durumdasın. neden oldu acaba seyahat falan mı yaptın yoksa öyle şeyler sebep olabiliyor çünkü. Çok dikkat et kendine. Bol bol istirahat et.

Diğer arkadaşlar seviyorum sizi öptüm kocamannnn....

geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir. Kanaman bitti mi ne durumdasın. neden oldu acaba seyahat falan mı yaptın yoksa öyle şeyler sebep olabiliyor çünkü. Çok dikkat et kendine. Bol bol istirahat et.

Diğer arkadaşlar seviyorum sizi öptüm kocamannnn....[/QUOTE]

canım sanada geçmiş olsun mevsim geçişi insan kendini koruyamıyo...kanamadan bir gün önce dağ köylerine keşfe gitmiştim onun etkisi varmı bilmiyorum bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ondan da olabilirmiş,hastaneye gittik hemen kesildi kanama çok şükür,action dolu bi aileyiz,rabbim bir daha göstermesin...

selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum ekrem bey hiç durmuyo yapışık ikiz gibi olduk anneannemize gitmiştik dayımız hastaymış ondan bizede geçti bogaz enfeksiyonu dedi doktor ne yedik ne uyuduk yediklerimizide kustuk iki gündür daha iyi ama benden hiç ayrılmıyo dolayısyıla bende hiç bişey yapamıyorum netede vakit kalmıyo tabi bütün annelerin geçmiş anneler günü kutlu olsun ve bütün isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kızlar bu sene abimiz büyüdü tabi bana okuldan çok güzel bi resim ve buzdolabı saati getirmiş kendinin resmi var üstünde çok duygulandım agladım sizler nasılsınız porticim nasıl gidiyo çalışmalar başladımı hamilerlerinde hamişligiiyi gidiyodur umaım hamiş olmayanlardanda en kısa zamanda bebiş haberi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee bu arada dogumgünümüze tam bir ay kaldı :52::52::52:emeklemiyoruz ama baya hareketlendik emeklemeden yürüycez sanırım daha var ama paylaşıyım dedim sizlerle:62::62::62:

İşte benim Pamuk prensesimmmm teyzeleriiiiiii :))

sdc11608s.jpg

sdc11841u.jpg

sdc11932.jpg

sdc12067.jpg

sdc12074i.jpg

sdc12144x.jpg

sdc12161h.jpg

:nazar: Maşallah kuzuma nasılda büyümüş,çok beğendim nazar değmesin. :nazar: :16:
çok özledik,baya uzun zaman oldu görüşmeyeli herşey yolunda mı canım,keyfin nasıl?

geçmiş olsun canım,yazmıştım sana msnden merak ediyordum haber gelmeyince.
şimdi iyisin ya sevindim,dikkat et canım, Allah korusun miniğini... güzel haberlerini bekliyoruz ilerleyen günlerde de .seviş seviş hep boşa gidiyor bacıım :90:

Kızlar nasılsınız bakalım?
Ben hastalıktan yeni kalkmış biri olarak fena sayılmam. Boğaz ağrısı ve griple tüm haftasonu boğuştum. İlaç da içemeyince süründüm anlayacağınız. Onun dılında c.tesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda.
Diğer arkadaşlar seviyorum sizi öptüm kocamannnn....

ben iyiyim canım,çalışmalara devam :92: :74:
çok geçmiş olsun,bol bol meyve ye canım.hem çok şanslısınız bak yaz meyveleri çok güzel,şimdi canınız istemesin diye saymıyım ama harika meyveler var :56: bol bol yiyin kızlar

herşeyin yolunda olmasına sevindim kib canım,öpüyorum :16:

selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum ekrem bey hiç durmuyo yapışık ikiz gibi olduk anneannemize gitmiştik dayımız hastaymış ondan bizede geçti bogaz enfeksiyonu dedi doktor ne yedik ne uyuduk yediklerimizide kustuk iki gündür daha iyi ama benden hiç ayrılmıyo dolayısyıla bende hiç bişey yapamıyorum netede vakit kalmıyo tabi bütün annelerin geçmiş anneler günü kutlu olsun ve bütün isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kızlar bu sene abimiz büyüdü tabi bana okuldan çok güzel bi resim ve buzdolabı saati getirmiş kendinin resmi var üstünde çok duygulandım agladım sizler nasılsınız porticim nasıl gidiyo çalışmalar başladımı hamilerlerinde hamişligiiyi gidiyodur umaım hamiş olmayanlardanda en kısa zamanda bebiş haberi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee bu arada dogumgünümüze tam bir ay kaldı :52::52::52:emeklemiyoruz ama baya hareketlendik emeklemeden yürüycez sanırım daha var ama paylaşıyım dedim sizlerle:62::62::62:

ooo herkesler hasta olmuş topik hastalıktan kırılıyormuş da haberimiz yokmuş :((
sizede geçmiş olsun canım :71:
maşallah paşamız yaşını dolduruyor :nazar: abimiz büyümüş de annesine hediyeler getiriyor Ohh :21:

benim çalışmalar devam canım,şu günler önemli günler dualarınızı eksik etmeyin canlar :70:

öpüyorum yavrularını da seni de :16:

zorum aysenim sevtapcım skorpi cim sizleri de çook öpüyorum kızlar :16: :16:

Günaydın kızlar...
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben dün rahim filmimi çektirdim.İlk 3 filim de kanallar tamamen kapalı son denemelerinde her iki kanalda tamamen açık.Çok şükür bunuda atlattım.Yumurta rezervlerim çok az oldugu için bir da ki renglimin ikinci gününde tekrar kontrol edip ya aşılamaya geçecekler veya tüp bebeğe karar verecekler.Aşılama bizim için zaman kaybı olabilir dedi dr.lar.O gün gelince karar verecegiz dediler.Reng zamanına kadar ilişki yasak dedi dr.Siz<e gelişmelerden ahberdar edecegim.Görüşmek üzere....

canım sanada geçmiş olsun mevsim geçişi insan kendini koruyamıyo...kanamadan bir gün önce dağ köylerine keşfe gitmiştim onun etkisi varmı bilmiyorum bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ondan da olabilirmiş,hastaneye gittik hemen kesildi kanama çok şükür,action dolu bi aileyiz,rabbim bir daha göstermesin...
Ah ne desem sana dağ köyleri bekleseydi keşke biraz daha ilahi arkadaşım ya kız güldürdün beni :9: neyse kanaman geçtiği için rahat konuşuyorum yanlış anlama sakın çok geçmiş olsun..

:ben iyiyim canım,çalışmalara devam :92: :74:
çok geçmiş olsun,bol bol meyve ye canım.hem çok şanslısınız bak yaz meyveleri çok güzel,şimdi canınız istemesin diye saymıyım ama harika meyveler var :56: bol bol yiyin kızlar

herşeyin yolunda olmasına sevindim kib canım,öpüyorum :16:
saymana gerek yok canım hepsi aklımda :8: çıksa da yesek diyorum zaten..

Günaydın kızlar...
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben dün rahim filmimi çektirdim.İlk 3 filim de kanallar tamamen kapalı son denemelerinde her iki kanalda tamamen açık.Çok şükür bunuda atlattım.Yumurta rezervlerim çok az oldugu için bir da ki renglimin ikinci gününde tekrar kontrol edip ya aşılamaya geçecekler veya tüp bebeğe karar verecekler.Aşılama bizim için zaman kaybı olabilir dedi dr.lar.O gün gelince karar verecegiz dediler.Reng zamanına kadar ilişki yasak dedi dr.Siz<e gelişmelerden ahberdar edecegim.Görüşmek üzere....
kanalların durumuna sevindim canım. buradaki her arkadaşa söylüyorum arı sütü+bal+polen'i tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor. umarım herşey yolunda gider

Günaydın kızlar...

Kendi adıma iyi olduğumu söyleyebilirim cnm.
tüplerin açık çıkmasına sevindim.
Nasıl yapıldı canın yandı mı çok,4 defa denemişler zor olmuştur.Çektirdiğin yer mi,kullandıkları makina mı iyi değildi acaba hep kapalı çıktı? Netice önemli olan ama baya stres yaşamışsındır kapalı kapalı denildikçe.

Bence aşılamayı bir kez de olsa denemeni tavsiye ederim,hatırladığım kadarıyla sen daha önce pek tedavi denemedin.Maliyetinden dolayı tabiki önce tüp bebeğe yönlendireceklerdir.
Benim için de yumurta rezervimin düşük olduğunu çok beklememem gerektiğini tüp yaptırmamı söylemişlerdi ama okuduysan o zamanlar 2 defa aşılama denemiş ilkinde yumurtalar çatlamaya geçtiği için aşılama bile yapamamıştık,bazen başarısız aylar olabiliyor ve ben aşılama yapıldıktan bir sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım.
Maddi tarafı sıkıntı yaratmayacaksa tabiki tüp deneyip şansını arttırmak daha iyi ama belki aşılamada da iğneler bile faydalı olacak hamile kalmanda.
Eşin için spermogram verdiniz mi bu yakınlarda?söylediysen de hatırlayamadım cnm kusura bakma.
en doğru kararı sen vereceksin zaten.
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah,öpüyorum

Ah ne desem sana dağ köyleri bekleseydi keşke biraz daha ilahi arkadaşım ya kız güldürdün beni :9: neyse kanaman geçtiği için rahat konuşuyorum yanlış anlama sakın çok geçmiş olsun..

saymana gerek yok canım hepsi aklımda :8: çıksa da yesek diyorum zaten..

kanalların durumuna sevindim canım. buradaki her arkadaşa söylüyorum arı sütü+bal+polen'i tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor. umarım herşey yolunda gider

Sana katılıyorum cnm arı sütü ve poleni ben de kullanmıştım,çok faydalı yumurtaların gelişmesi için.
arı sütünün kalitesi de çok önemli ama

bu arada ben bal çörekotu yapim diyorum ama 10. gündeyim geç mi kaldım acaba bi kaç gün yesem

büyümediyseler büyüsünler accuk

slm canlar bayadır giremedim rahatsızdım ama çok şükür iyiym artık herkesler ii sanrıım şöle bi baktım keyifler ii...ben biraz bebek olayına ara verdim 3 ay gibi ilaç kullanıorum ama inşallah buarada aysenimin bide portakalımın hayırlı habeerlerini bekliyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kendi adıma iyi olduğumu söyleyebilirim cnm.
tüplerin açık çıkmasına sevindim.
Nasıl yapıldı canın yandı mı çok,4 defa denemişler zor olmuştur.Çektirdiğin yer mi,kullandıkları makina mı iyi değildi acaba hep kapalı çıktı? Netice önemli olan ama baya stres yaşamışsındır kapalı kapalı denildikçe.

Bence aşılamayı bir kez de olsa denemeni tavsiye ederim,hatırladığım kadarıyla sen daha önce pek tedavi denemedin.Maliyetinden dolayı tabiki önce tüp bebeğe yönlendireceklerdir.
Benim için de yumurta rezervimin düşük olduğunu çok beklememem gerektiğini tüp yaptırmamı söylemişlerdi ama okuduysan o zamanlar 2 defa aşılama denemiş ilkinde yumurtalar çatlamaya geçtiği için aşılama bile yapamamıştık,bazen başarısız aylar olabiliyor ve ben aşılama yapıldıktan bir sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım.
Maddi tarafı sıkıntı yaratmayacaksa tabiki tüp deneyip şansını arttırmak daha iyi ama belki aşılamada da iğneler bile faydalı olacak hamile kalmanda.
Eşin için spermogram verdiniz mi bu yakınlarda?söylediysen de hatırlayamadım cnm kusura bakma.
en doğru kararı sen vereceksin zaten.
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah,öpüyorum

Sana katılıyorum cnm arı sütü ve poleni ben de kullanmıştım,çok faydalı yumurtaların gelişmesi için.
arı sütünün kalitesi de çok önemli ama

bu arada ben bal çörekotu yapim diyorum ama 10. gündeyim geç mi kaldım acaba bi kaç gün yesem

büyümediyseler büyüsünler accuk
evet ben bilinen bir marka aktarından gidip almıştım arı sütünü falan. Bence bal çörekotu yap canım hatta arısütü-polen-bal da yapabilirsin niye geç olsun. Kullanımı da kolay soğan suyuna göre falan ben evden çıkmadan bir kaşık atıyordum ağzıma.

slm canlar bayadır giremedim rahatsızdım ama çok şükür iyiym artık herkesler ii sanrıım şöle bi baktım keyifler ii...ben biraz bebek olayına ara verdim 3 ay gibi ilaç kullanıorum ama inşallah buarada aysenimin bide portakalımın hayırlı habeerlerini bekliyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

zorum bayadır yoktun özledik seni 3 ay düşünceden uzaklaşmak da seni rahatlatır yaz da geliyo hayırlısı olsun canım öptüm kendine iyi bak..

Günaydın kızlar....Porticim,
Hsg çekilirken anesteziyle yapıldıgı için hiç olayın bile farkında değildim.Akıllılık edip anesteziyle çekildi.Kanallar kapalıyken çekilen çok can acıtırmış.İki kanalımda yapışık olarak kapalıymış.4. filimi açmak için çekmişler.Uyuyor oldugum için çok şükür hiç bir şeyin farkında değildim.uyandıktan sonrada ağrım falan olmadı.Sadece 2 gün hafif bir kanamam oldu.normal dediler.Hala antibiyotik kullanıyorum.Enfeksiyona karşı.Çekildiğim yerin teknolojisi gayet iyi.İzmir özel çınarlı hastanesinde kendi doktorum çekti.Çok memnun kaldım....
Rengli olunca bakıldıgında karar verecekler.Tabiki onların yorumlarına göre bende 1 ve ya 2 gün düşünme süresi isteyecegim.Bir kaç yere daha danışlacagım.Sonra karar verecegiz.Sadece bei korkutan geçen ay sadece 2 tane yumurtam olmasıydı.Her ay değişebilir dedi gerçi.Allah büyük o ne zaman istiyorsa o zaman olacak.Allahtan hepimiz için en hayırlı zamanda ve hayırlısıyla, sağlık bir şekilde gelmesini diliyorum.
Görüşürüz...

slmmmmmm canlarr portakalım ben hastalandım kuşum yeni terihim 6 haziran ay ne üzüntü ne stres gelince üzülmemek garip bi duygu beklenti yok çünkü :24::24:

kızlar herkes iyi umarım aytencim tüpler açılmış sevindim cnm bana sorarsan maddi açıdanda rahatsan tüpe git bence zaman kaybetme cnm :16:

berrakçım kızın artık kocamaaaaaaan bir abla olmuş sağlıkla büyüt cnm bizimkilere ablalık yapıcak artık o:16::16:

tancredi sende iyisin cnm evt cnm ii olucak uzaklaşmak rahatım o yüzden bende seni öpt cnm:16:

ekocum sende büyütmüşsün yaşına giricek demek maşallah dua edin bizede cnm bizde bugünleri yaşayalım:16:

aysenim sen naptın can keyifler nasıl kuşum??öpt seni çok :16::16:

portakalım sen naptın hayatım nasıl gidiyo çalışmalar sıkı çalış dersine kuşum ay sonunda bomba bekliyoruz senden inşallahhhhhhhhhh:16:

skorcum sen naptın cnm nasıl kızçen keyifler ii deme cnm :16:

Kızlar size bişey sorucam.Tam yumurtlama günümdeyim.Sizce salıgünü filim çekilmiş biri bu günlerde deneme yapmalımı...Doktor adet zamanına kadar yasak dedi.Sizinde fikrinizi ve bilginizi merakediyorum...

Selam kızlar

zorum msnde konuştuk diye seni öpüyorum ve pas geçiyorum.

ayten e cevap vermek istiyorum :)

aytencim bence bu ay korunmalıydın, benim bildiğim hsg çekildikten sonra 10gün cinsel ilişki yasak ve enfeksiyon kapmamak için antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Başka bir nedeni de yumurtalıklar radyasyona maruz kaldığı için hamile kalmamak gerekiyor,kaldı ki 4 defa çekilmiş daha fazla radyasyon almış olmuyor musun canım?
Bu kadar bekledin bence biraz daha sık dişini adet olduktan sonra zaten sana en uygun tedavi yöntemine başlanacak, bu süreçte doktorun söylediklerinden çıkma canım.

senden güzel haberler bekliyoruz önümüzdeki aylarda :16:

Selam kızlar

zorum msnde konuştuk diye seni öpüyorum ve pas geçiyorum.

ayten e cevap vermek istiyorum :)

aytencim bence bu ay korunmalıydın, benim bildiğim hsg çekildikten sonra 10gün cinsel ilişki yasak ve enfeksiyon kapmamak için antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Başka bir nedeni de yumurtalıklar radyasyona maruz kaldığı için hamile kalmamak gerekiyor,kaldı ki 4 defa çekilmiş daha fazla radyasyon almış olmuyor musun canım?
Bu kadar bekledin bence biraz daha sık dişini adet olduktan sonra zaten sana en uygun tedavi yöntemine başlanacak, bu süreçte doktorun söylediklerinden çıkma canım.

senden güzel haberler bekliyoruz önümüzdeki aylarda :16:

Günaydın kızlar....
Portakalcım zaten bekliyorum.Şansımı deneyeyim mi diye düşünmüştüm.Ama mantıklı değil sanırım.O yüzden bekleyecegim.Zaten doktorum antibiyotik verdi.kullanıyorum canım...

Kızlar size bişey sorucam.Tam yumurtlama günümdeyim.Sizce salıgünü filim çekilmiş biri bu günlerde deneme yapmalımı...Doktor adet zamanına kadar yasak dedi.Sizinde fikrinizi ve bilginizi merakediyorum...

aytencim ben de rahim filmi çekildikten sonraki ay hamile kalma olasılığının yüksek olduğunu duymuştum. Ama operasyonun hemen sonrası ilişki bilmiyorum doğru olur mu yanıltmak istemem. Ama dediğim gibi önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma şansın yüksek çalışmaları sıkı tut yani :17:

Merhaba kızlar.son gelişmelerden haberdar olmak isteyeceginizi düşündüm:)
Tüm bebek için bu gün ilk ilacımı içtim.doktor tüp bebeğe karar verdi.bizde kabul ettik.pazartesi iğnelere başlayacagım.yumurtaların durumuna göre yumurta toplama işlemi başlayacak.sanırım 15 gün içinde tüm işlemler sonuçlanmış vede heyecanla bekliyor olacagım.
İlk söylediğinde içimi bir korku aldı.Anlatamam size....
Sonra yavaş yavaş alıştım tüp bebeğe.Zorlu bir sınav beni bekliyor anlayacagınız.Size gelişmelerden haberdar edicem.Hepinizi öpüyorum.........

Back
X