- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.581
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmamipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti. ay$encim bacim sizleri unutmadim dogum sancilari cekerken sen,porti ve zorrx icin dua ettim tez zamanda Allahim sizlere de bebek nasip etsin ve isteyen herkese versin diye.carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarimsaat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi .bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum
ben iyiyim canım,sen nasılsın? bebişin nasıl ?baş ağrıların geçmiştir umarım
iyiyim çok şükür gerçekten hamileliğin erken safhasındaki tüm şikayetleri yaşadım :97: Allah başka sıkıntı vermesin tabi onun dışında sorunum kalmadı artık canım. Normal hayatıma döndüm aşırı uyku isteğim de iyice azaldı. Kontrol günümü bekliyorum şimdi. Ufacık şeyi görücez diye heyecanlanıyoruz ailecek
senin bu ay var mı bir planın canım takip ya da doğal kür gibi? bu arada iyi bir doktor bulmuşsun çok sevindim etrafta adam gibi uzman yok yani bulunca seviniyo insan...
Canım gözünaydın,ne güzel saglıcakla bebeğini kucagına aldınya rabbim saglıklı uzun ömürler versin kızına ve tabiiki ogluna da tatlım,rabbim hep iyi insanlarla karsılastırsın meleklerini.
skorpion cum bu arada sudamı dogum yaptın?
sagolasin canim..amin.evet ben suda dogum yaptim zaten suya girdim 12 dk.da geldi benim böcek:))
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
Portakalım ilk senden başliyim kuşum çok sevindim perde olmadığına bende zaten inanmıyorum bende olduğuna o yüzden içim rahat çok takmıyorum o olayı eğer varsda napalım artık kaderde varsa ....diyip geçicezşu istanbula bi gidiyimde nasipse başliyim inşallah sende aysende bende en kısa zamanda kavuşalım artık hayırlısıyla.
Skorpioncum cnm kızını sağ sağlim doğurmuşsun çok sevindim cnm ayrıca duaların içinde allah razı olsun cnm benim o arada bizi düşündünya bitanesin sen öp güzel kızını benim için
Sevtapçım sen nasılsın cnm nasıl gidiyo keyfiler iyidir umarım..ben buarada umuta gidicem nasipse bahçecide paket program yokmuş fiyat daha pahalı umut oyönden daha uygun napayım baya yollarda geçiricem zamanı ama sonu hayırlı olur inşallah...
Tancredi sen nasılsın cnm ay ne güzel büyüyolar zaman ne çabuk geçiyo sanki sevtapla sen dün gibi hamile kaldınız ama hemen geçiyo zaman sağlıkla büyüsünler inşallah darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
madecim sendede herşey yolunda gidiyor sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm çok sıkma kendini busefer herşey çok güzel olucak bence rahat ol
Aysencan kuzu napıon karşılaşamdık çok öpt seni can
Princess çok sevindim cnm ne güzel bebeğin sana sürpriz yapmış sağlıkla inşallah kucağına al cnm
kızlar yazmadığım varsa hepinizi öpt çok
sevtapcım kontrole az kalmış canım bakalım cinsiyet kesinleşecek mi ? inşallah Alalh gönlüne göre hayırlısını verir canım.seni görünce kendimi aklıma getiriyorum devam etteyse bende şu akadar olacaktım diye düşünüyorum.inşallah fazla beklemeden hayırlı bir şekilde yeniden hamile kalabilirim .
ne zamandır girmiyordum canım hayırdır bebeğin allah korusun düştü mü yoksa?
Boş gebelik sonucu kürtaj oldum canım.
hakkına hayırlısı canım benim yine hamile kalırsın işallahh kaynananlara gitmiştin hatta..dğnyada yeri yokmuş dmek ki
selam aleyküm
Sağol canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Evet o dönem raporluydum hep lekelenme oluyordu ve kayınvalidemlerde kalıyordum genelde.
sen nasılsın,gelmedin bir daha haber almadık senden,herşey yolunda mı?Nasıl gidiyor?
Biraz geç oldu ama aleyküm selam hoşgeldin aramıza
iyi akşamlar porticim nasılsın göremiyodum seni ne zamandır nasıl gidiyo
huhuhu nereye kayboldun ya
[ı]sevtapcım [/ı]kontrole az kalmış canım bakalım cinsiyet kesinleşecek mi ? Inşallah alalh gönlüne göre hayırlısını verir canım.seni görünce kendimi aklıma getiriyorum devam etteyse bende şu akadar olacaktım diye düşünüyorum.inşallah fazla beklemeden hayırlı bir şekilde yeniden hamile kalabilirim .
Selamlar arkadaşlar benide aranıza alın portakalcığım tabloya benide ekle bu ay son çalışmam sonra tüp kısmetse 06.04.2011 adet günüm
canım,evet az kaldı,ayda bir gidince vakit gecmiyor,neyseki yaklastı :)
portim inanıyorum en tez zamanda sende ve diğer arkadasalrda güzel haberler vericeksiniz tatlım.rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.allahım kimseyi evladıyla yada evlatsızlıkla sınamasın(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?