- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.561
Selam kızlar, benim bilgisayarım tamirde bi kaç haftadır( o yüzden giremiyorum pek. Hepinizi öptükkkkkk.
merhabalar kizlar buraya uzuuuuuun bir zamandir ugrayamadim islerimin yogunlugundan dolayi ve bugun gelip bir merhaba demek istedim.
insallah bu topikte olan herkes iyidir insallah guzel seyler olmustur hayatinizda.
beni hatirlayanlar bilir en son asilama yaptirmaya gidecektim martta adet gunumu bekliyordum ama adet olmadim.Rabbim bana mucizesini gonderdi su anda 7 haftalik hamileyim bugun doktora gittik mercimegimi gorduk kalp atislarini gordum cok mutluyum darisi siz umutla bekleyen arkadaslarima olsun insallah.
sevgilerimle...
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
ekobero(E)
hayat_77 (E)
dmtumt84 (E)
berrakada(K)
sleepy80(E)
a&s (E)
pembehera (K)
justing76 (K)
eliftanerbektas
demetnur
kelebek_1974
tuba373(K)
bafo (K)
eren sezen(E)
derindenizzz
hayal1403
dilemma(K-E)
kardelen_cicegi
has_bahce
gonca85gonca
HAMİLELERİMİZ
skorpion (K)
yakamozzz33
ayseece (E)
sedahayri27
sevtap41
cadaloss
Tancredi
madeofhonor
Princess of Rain
:92: MART-NİSAN LİSTEMİZ
trknysmn________11 Mart
zorxx____________25 Mart
aysen_34_________29 Mart
d_kupcu_________ 5 Nisan
portakal_suyu_____8 Nisan
anka1297_________ ?
sevecen86_________?
flan______________?
minne59__________?
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
merhabalar kizlar buraya uzuuuuuun bir zamandir ugrayamadim islerimin yogunlugundan dolayi ve bugun gelip bir merhaba demek istedim.
insallah bu topikte olan herkes iyidir insallah guzel seyler olmustur hayatinizda.
beni hatirlayanlar bilir en son asilama yaptirmaya gidecektim martta adet gunumu bekliyordum ama adet olmadim.Rabbim bana mucizesini gonderdi su anda 7 haftalik hamileyim bugun doktora gittik mercimegimi gorduk kalp atislarini gordum cok mutluyum darisi siz umutla bekleyen arkadaslarima olsun insallah.
sevgilerimle...
sevgilerimle...
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmamipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti. ay$encim bacim sizleri unutmadim dogum sancilari cekerken sen,porti ve zorrx icin dua ettim tez zamanda Allahim sizlere de bebek nasip etsin ve isteyen herkese versin diye.carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarimsaat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi .bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum
allah analı babalı büyütsün skorpim çok mutlu oldum..darısı bize olsun inşallah...
hoşgeldin ipek hanım
çok sevindim bacım rabbim uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin ailesiyle inşlh
sanada geçmiş olsun okurken tüyleirm diken diken oldu allah analı babalı büyütsün canım benim
duarlardada unutmmaışsın allah razı olsun
yakın zamanda resimlerini bekliyoruz artık
ege ne durumda merak ediyorum :98::98:
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmamipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti. ay$encim bacim sizleri unutmadim dogum sancilari cekerken sen,porti ve zorrx icin dua ettim tez zamanda Allahim sizlere de bebek nasip etsin ve isteyen herkese versin diye.carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarimsaat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi .bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum
Spital Thurgau AG: .aktuelle Geburten canim burdan bakabilirsiniz ipek böcegine
made kız girme o kadar ultrasona birine karar kıl orada kal tatlımSelam kızlar psikopat anne olarak üç doktora gidiyorum,aslında güvendiğim sadece birisi gerisini ultrasonları için kullanıyorum:)delirdim sanırım:)çok şükür kesemizi ve içinde minik kalbimizi gördük tam sesini duyamadık çünkü miniciğiz,doktor gezmelerim tabisiiii devam edecek çarşambada doktordayım,cumarteside diğerindeallahım aklıma mukayet ol ne diyim öperim hepinizi
ay cuma günü görmemişim girdiğimde hayırlı olsun canım çok sevindimmerhabalar kizlar buraya uzuuuuuun bir zamandir ugrayamadim islerimin yogunlugundan dolayi ve bugun gelip bir merhaba demek istedim.
sevgilerimle...
diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir güzel haberler aldık ne güzel öpüyorum hepinizi çok
sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?