Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

az önce girdiğimde yazamadım bir türlü.

çok sevindim cnm,gözün aydın Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hamilelerimiz çoğalıyor kızlar,darısı hepimizin başına olsun inşallah.

çokk sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşlh
rabbim sana mucizeni göndermiş darısı bizlere

portakalım senin haberede çok sevindim canım pisi psiine ameliyat olacaktın
hangi doktora güvsensek şaşırdık kaldık vallahi
yoğunmuş işlerinde kolay gelsin canım
denk gelemez olduk artık ,

zorum napıyon kuzu gitmiş yine pc
herhalde bu hafta bırakır artık çok öptrm kuzu

skor bacım doğurdunmu kız yoksam
msn dede denk gelmiyorum aklımdasın yoksa

ekobero çok geçmiş olsun canım üzülme çocuk bu hastalanıcak elbette bende küçükken çok hastalanırdım ama sadece öksürük ve boğazdan öyle geldi öyle gidiyo öpüyorum sneide

yeni hamileler sevtap tancredi sizler nasılsınız büyütün bakalım göbekleri

tebrikler arkadasım,mucizen gelmiş,kendinide göstermiş annesine,kalp atısınıda duyurmuş oh ne güzel,arkadasım dilerim her sey yolunda gider.allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almak nasip olur inşallah...

slm kızlar yine kimsecikler yok.
ekocum uyku hallerin baslamıs,benim ilk zmanlar pek yoktu,bu aralar yogunlastı bendede...

porticim bende öptüm tatlım,özledim hiç denk te gelemi.yoruz canım inşallah cok yakında allahında izniyle topigimizde herkes hamiş olucak inanıyorum.

aysen_34 biz iyiyiz canım,ayın 12 sinde bi sonraki kontrolumuz o zman anlıycaz bebişimiz nasıl?sen nasılsın tatlım...

kızlar eşim gedli,ismini yazamadıgım arkadaslar hepinizi öpüyorum....

Selam kızlar psikopat anne olarak üç doktora gidiyorum,aslında güvendiğim sadece birisi gerisini ultrasonları için kullanıyorum:)delirdim sanırım:)çok şükür kesemizi ve içinde minik kalbimizi gördük tam sesini duyamadık çünkü miniciğiz,doktor gezmelerim tabisiiii devam edecek çarşambada doktordayım,cumarteside diğerindeallahım aklıma mukayet ol ne diyimöperim hepinizi

kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmamipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti.ay$encim bacim sizleri unutmadim dogum sancilari cekerken sen,porti ve zorrx icin dua ettim tez zamanda Allahim sizlere de bebek nasip etsin ve isteyen herkese versin diye.carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarimsaat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydiAllaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi.bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedimevimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum

hoşgeldin ipek hanım
çok sevindim bacım rabbim uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin ailesiyle inşlh
sanada geçmiş olsun okurken tüyleirm diken diken oldu allah analı babalı büyütsün canım benim
duarlardada unutmmaışsın allah razı olsun
yakın zamanda resimlerini bekliyoruz artık
ege ne durumda merak ediyorum :98::98:

amin canim sagolasin..unutmadim canim hemde 3 kez tekrarladim duami..
Spital Thurgau AG:  aktuelle Geburten canim burdan bakabilirsiniz ipek böcegine egecikte ne yapsin cok sevindi kardesinin gelmesine gidip gidip öpüyo kardesini:))

Çok sevindim canım geçmiş olsun,gözün aydın.
Kurtuldun şimdi bi tarafında oğlun bi tarafında kızın oh senden mutlusu yoktur valla.
duaların için sağol,Allah kabul etsin,inşallah bize de nasip etsin

Spital Thurgau AG: .aktuelle Geburten canim burdan bakabilirsiniz ipek böcegine

ayy çok tatlı ya gözlere bak maşallah harika Çok güzel bir kızın olmuş cnm inşallah şansı da güzel olur,Allah sağlıklı,uzun ömür verirsin.

made kız girme o kadar ultrasona birine karar kıl orada kal tatlım

ay cuma günü görmemişim girdiğimde hayırlı olsun canım çok sevindim

skorpi maşallah kızın çok tatlı iyi olmanıza çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir güzel haberler aldık ne güzel öpüyorum hepinizi çok

canim seninde hamileligin hayirli ugurlu olsun.cok sevindimAllahim sagliklica,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…