Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydın yavrular nasılsınız keyifler nasıl herkes iyidir umarım bende evle uğraşıorum tadilat var bazı yerlerde bugün falan onla uğraşıcam..

portakalım sahalara geri dönüyosun demek cnm hadi bakalım hayırlsı güzel haberler yakın demek cnm üzülmeden sıkılmadan hemen olur inşallah..

aysencan napıon kuzu ya ölzedim denk gelemiyoruz nerlerdesin sen temizlikmi yapıon yoksam

kızlar hepinizi öpt çok :80:

Günaydın kuşuum ,nasılsın? Pc gelmiş çok sevindim.

amin canım inşallah bu sefer çok beklemeyiz.

sen nasılsın?

Son düzenleme:
iyi geceler herkesler iyidir inşlh
zorum pc gelmiş bacım özledim yarında pazar ben tekim ama fırsat bulursan çaldır açarım
porti hadi bakalım ilk ayda tek kurşunla hedefi tuttur canım
psikolojin düzgünse fazla beklemezsin canım inşlh
şu bermuda üçgenini bi denk getiremedik ya haberleşsekde olmuyo :97:

bende de nolsun uğraşıp gidiyorm bebişle fazla kilolarımla

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıdım .bana yardımcı olursanız sevinirim. internetten ovülasyon testi aldım ve 10.günümden itibaren test yapmaya başladım. 13 .günü bariz bir şekilde çift çizgi gördük ve ilişki oldu emin olamadım 14.günü yine yaptım ve çizgi yine belirgindi yine ilişki oldu 15 gün yine yaptım sonuç yine pozitif yani 3 gün üstüste çift çizgi gördüm ve de 3 gün üstüste ilişki oldu . Acaba yumurta çatlayınca mı LH seviyesi düşücek ,yoksa bu kadar sık ilişki zararlı mıdır ? :84::84::84::84:

inşallah ilk ayda tutar canımcım ama bilindiği gibi biz ilk ayda hamile kalacak kadar şanslı değiliz malesef ama Allahtan ümit kesilmez,hayırlısı olsun inşallah.
sen nasılsın,neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
akşamları 11den sonra açıyorum ben ama kimse olmayınca çok beklemiyorum kapatıyorum.
umarım en kısa sürede karşılaşırız,bol bol sohbet ederiz.
öpüyorum

bende de nolsun uğraşıp gidiyorm bebişle fazla kilolarımla

doğumdan sonra belli olacak kilo fazlaları :))
tadını çıkart boşver hamilesin sen
kontroller nasıl gidiyor?

Merhaba hoşgeldin.
tam olarak bilgim olmadığı için ovulasyon testleriyle ilgili istediğin cevabı veremeyebilirim ama..
şunu söyliyim ilişkinin fazlası zarar olmaz :)) sadece eşinin spermleriyle ilgili bir sorun varsa sayısının azlığı gibi sadece kalitesi düşebilir diye düşünüyorum.ama daha önceki arkadaşlarımız arasında hergün birlikte olup da hamile kalanlarda var bunu biliyorum.
şuan yapacak birşey yok zaten olup olmadığını ancak adet günün geldiğinde öğrenebiliriz sen çalışmalara devam et bırakma :92: bizi de haberdar edersen sevinirim

teşekkür ederim.inşallah o güzel haberi alırım (z)

herkese selam
nasılsınız bakalım.. ben evle uğraşıyorum bu aralar gardırobumu küçük odama taşıdım tam karşısına bir dolap daha aldım giysi odası gibi oldu. yatak odası da ferahladı çok iyi oldu valla birkaç şey daha alıcam inşallah evi bir elden geçirmiş olucam...
bu arada p.tesi ikili teste gittim bebişi 3 boyutluda gördük cuma günü sonuçlar çıkıyo c.tesi de doktora sonuçları göstermeye gidicem.
Şu bulantılar falan geçti ya kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. en rahat dönem bu zamanlarmış zaten ağırlaşınca başka sıkıntılar çıkıyo tabi..
öpüyorum hepinizi bacılarrr

Selam kızlar,nasılsınız?

Diş etimin üzerinde bir sertlik var ve çok ağrı yapmaya başladı ve öyle alakasız bir yerde ki en dipte göremiyoruz ne olduğunu elimde hissediyorum sertliği çok canım sıkıldı bişey yoktu sabah,kahvaltı yaparken çenem oynadıkça varkettim ağrıyı.Oof illaki birşey çıkacak,bi huzur yok

Tancredi iyi yapmışsın canım,şimdilerde çok kişiden duyuyorum yatak odalarından dolapları çıkartıyorlar.yatak odası daha ferah güzel oluyor.Aslında benimde müsayit boş bir odam var düşünmüştüm ama dolabı sok tekrar kur çok zor bir de raylı olduğu için kapaklar zemin çok önemli zor uydurmuşlardı..
bebişini de görmüşsün,ne güzel tadını çıkartmaya başlıyorsun artık.

hepiniz nerelerdesiniz kızlar,kimseler gelmemiş

slm canlarrrrrr

çok fena grip oldum kafam kalkmıyo kaç gündür giremedim ama pek girende olmamış bide bikaçgündür kahverengi akıntılarım vardı dedim ne alaka yoksa yerleşmemi falan dedim ama bugün döndü kırmızıya azcıkda olsa umutlanmıştım be ama tabi fos neyse nasip napalım.

aysen kuzu nerdesin ya denk gelemiyoruz zaten gündüz pc yok yine bende gecede giremedim hastalıktan bide işlerden neyse şimdi azcık daha iyiym denk geliriz inşallah

portakalım sen napıon can noldu dişin şimdi okudum geçmiş olsun diş ağrısı fecidir vall insanın feleği şaşıyo umarım çabuk geçer cnm dur öpimde geçsin

tancredi sende bebeğini görmüşsün cnm ne güzel sağlıkla büyüsün minik

kızlar herkesler iyidir umarım hepinizi öpt çok

merhaba tatlım.ben bu aralara geceleri cok rahatsızlanıyorum uyuyamıyorum agrılarım oluyor,ve kaç gündür bogazlarım cok kötü,malum ilaçta içemiyorum zaten
eminim odan cok ferahlamıstır,bence böylesi daha güzel.bu arada görmüşsün bebişini ne güzel.bunun kadar güzel bir duygu yok rabbim tez zamanda diger arkadaslarımızada nasip eder inşallah.
bende 3lü testi yaptırdım gecen hafta(doktorum 2 li testin iyi cıktı ama yinede aklımızda kalmasın yapalım dedi,kan verdim)bu hafta alıcam bende sonucu.inşallah ondada sonuclar iyi cıkar.bu arada doktorumuz cinsiyeti için erkek dedi bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı sevtapçım evladın sagsalim dogsun inşallah saglıklı olsunlarda ne oldugu mühim degil valla bende giremiyorum ne zamandır kızlar herkesler iyidir umarım bizde iyiyiz havalar hala buz gibi ya:44:bi dışarı çıkıyoruz ondada üşüycekler diye krkuyorum evdede sıkılıyoruz dün gezdik kendime bişeyler almaya gitmiştim ay nasıl esiyodu hemen burnumuz akmaya başladı umarım soguk algınlıgına çevirmez herkesler iyidir umarım öpüyorum herkesleri

desene seninkine arkadaş geliyo benim ki de pipili
ben de cumartesi ikili tahlil sonucunu almak için gidince hadi bakalım belki görürüz dedi doktor baktık herşey ortada çok şaşırdım nedense kıza şartlamışım kendimi sürpriz oldu bana koca uçtu tabi çok sevindi

hadi senin ogluşunda hayırlı olsun erkek senesimi acaba hep erkek haberi alıyorum bu ara

Geçmiş olsun canım ,nasıl oldun geçti mi gribin?
diş ağrısı geçti canım o gün ilaç içtim dayanamadım.sonra kesildi çok şükür.bir de sen öptün ya iyi geldi :94:
ne var ne yok nasıl gidiyor canım? önümüzdeki aya mı yolculuk ?

selam cnm inşallah bu sonuçlarda iyi çıkar,cinsiyette kesinleşti demek çok sevindim.
iyi bak kendine de bebeğe de

ben iyiyim canım,siz nasılsınız?
o aralar havalar iyiydi çıktınız gezdiniz şimdi isteseniz de çıkamazsınız havalar çok kötü dünden beri hiç durmadı burda yağmur,soğuk yok ama yağmur yetiyor.

pipili geliyor demekk,ben ne tahmin etmiştim unuttum bak şimdi tuttu mu tutmadı mı?
hayırlı olsun canım,çok sevindim belli olduğuna ... hazırlıkları ona göre yaparsın

öpüyorum herkesi

Merhaba Kızlar.Uzun bir ara vermiştim herşeye...Nasılsınız???
Baya eskilerdeki sayfaları okudum.Bazılrınıza çok sevindim,bazılarınıza üzüldüm..Sizler bana göre daha umutla bakıyorsunuz yarınlarınıza...
Geçen hafta kan tatlillerimi yaptıdım.2 gün önce doktorumla görüştüm.Yumurta rezervlerim çok azalmı.Hatta erken menepoz şüpesi var.Hemen aşılama ama ilk önce rahim filmi istedi.2 hafta sonra rahin filmimi çektirecegim kısmetse.Sonra her ay kan tatlilleri yumurtaların durumuna göre karar verecegiz dediler.Rahimde bir leke gördü.Polip gibi bişey dedi.Reng oldugun zaman utrasonla bakarız gidebilir dedi.Kafam karma karışık.Menepozamı üzüleyim.Bebek şansımın düşük olmasınamu yoksa rahimdeki lekeyemi bilemiyorum...Benlik şimdilik bu kadar.Allah her keze her şeyin ahyırlısını versin....

porti kız demiştin tatlım tutmadı daha annelik hislerim gelişmemiş sanırım ben bile kız hissediyorum diyip duruyordum

aytencim canım okuduysan görmüşsündür ben çok zorluklarla bu aşamaya geldim doktor bana da erken menopoza benziyor rahmin durumu gibi şeyler söylemişti doktorunu çok iyi seçmeni tavsiye ederim her kadın doğumcu bu işlerden anlamıyor İstanbul'daysan Tayfun Bağış'a git en azından bir muayene ol derim her zaman duacıyım o doktora... Allah'tan başka kimse daha çok bilemez..

Merhaba cnm.Ben kendi adıma cevap vereyim,iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?
Umudunu kaybetme canım,doktorun söylediklerine göre hele hiç umutsuzluğa kapılma.
Rahim filmini biliyorsun hemen hemen hepimiz çektirdik,korkulacak bişey yok,temiz çıkar inşallah.
lekeden bahsetmişsin,bu da sanırım net olarak filmde çıkar.Yumarta rezervi için bana da düşük demişlerdi ama olacaksa oluyor zaten canını sıkma.
Boş boş beklemekle olmuyor canım ,bişeyler yapmanın zamanı çoktan gelmişti,inşallah aşılamadan pozitif sonuç alırsın canım.
Herşeyin başı stres ve üzüntü..Benden tavsiye moralini yüksek tutup daha umutla bakmaya çalış.

Bu arada herkese SECRET 'ı okumayı tavsiye edebilirim geçici bir sürede olsa herşeye daha pozif bakmak için işe yarıyor.Netten kitabın özetini de okuyabilirsiniz 9-10 sayfa kadar onun bile faydası olur.

porti kız demiştin tatlım tutmadı daha annelik hislerim gelişmemiş sanırım ben bile kız hissediyorum diyip duruyordum

Geçen yıl tutturuyordum da bu yıl kimsenin bebeğinin cinsiyetini tutturamadım,sanırım ben de çok kız istediğim için genelde tahminlerim kız olması yönünde oluyor. :))

Allahtan hayırlısı tabiki önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…