- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.601
Slm kızlar nabersiniz bakalım
keyifler nasıl![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
keyifler nasıl
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar nabersiniz bakalım
keyifler nasıl![]()
günaydın yavrular nasılsınız keyifler nasıl herkes iyidir umarım bende evle uğraşıorum tadilat var bazı yerlerde bugün falan onla uğraşıcam..
portakalım sahalara geri dönüyosun demek cnmhadi bakalım hayırlsı güzel haberler yakın demek cnm üzülmeden sıkılmadan hemen olur inşallah..
aysencan napıon kuzu ya ölzedim denk gelemiyoruz nerlerdesin sen temizlikmi yapıon yoksam
kızlar hepinizi öpt çok :80:
Sağol canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
Evet o dönem raporluydum hep lekelenme oluyordu ve kayınvalidemlerde kalıyordum genelde.
sen nasılsın,gelmedin bir daha haber almadık senden,herşey yolunda mı?Nasıl gidiyor?
Biraz geç oldu ama aleyküm selam hoşgeldin aramıza![]()
iyi geceler herkesler iyidir inşlh
zorum pc gelmiş bacım özledim yarında pazar ben tekim ama fırsat bulursan çaldır açarım
porti hadi bakalım ilk ayda tek kurşunla hedefi tuttur canım
psikolojin düzgünse fazla beklemezsin canım inşlh
şu bermuda üçgenini bi denk getiremedik ya haberleşsekde olmuyo :97:
bende de nolsun uğraşıp gidiyorm bebişle fazla kilolarımla![]()
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıdım .bana yardımcı olursanız sevinirim. internetten ovülasyon testi aldım ve 10.günümden itibaren test yapmaya başladım. 13 .günü bariz bir şekilde çift çizgi gördük ve ilişki oldu emin olamadım 14.günü yine yaptım ve çizgi yine belirgindi yine ilişki oldu 15 gün yine yaptım sonuç yine pozitif yani 3 gün üstüste çift çizgi gördüm ve de 3 gün üstüste ilişki oldu . Acaba yumurta çatlayınca mı LH seviyesi düşücek ,yoksa bu kadar sık ilişki zararlı mıdır ? :84::84::84::84:
inşallah ilk ayda tutar canımcım ama bilindiği gibi biz ilk ayda hamile kalacak kadar şanslı değiliz malesef ama Allahtan ümit kesilmez,hayırlısı olsun inşallah.
sen nasılsın,neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
akşamları 11den sonra açıyorum ben ama kimse olmayınca çok beklemiyorum kapatıyorum.
umarım en kısa sürede karşılaşırız,bol bol sohbet ederiz.
öpüyorum
doğumdan sonra belli olacak kilo fazlaları :))
tadını çıkart boşver hamilesin sen
kontroller nasıl gidiyor?
Merhaba hoşgeldin.
tam olarak bilgim olmadığı için ovulasyon testleriyle ilgili istediğin cevabı veremeyebilirim ama..
şunu söyliyim ilişkinin fazlası zarar olmaz :)) sadece eşinin spermleriyle ilgili bir sorun varsa sayısının azlığı gibi sadece kalitesi düşebilir diye düşünüyorum.ama daha önceki arkadaşlarımız arasında hergün birlikte olup da hamile kalanlarda var bunu biliyorum.
şuan yapacak birşey yok zaten olup olmadığını ancak adet günün geldiğinde öğrenebiliriz sen çalışmalara devam et bırakma :92:bizi de haberdar edersen sevinirim
![]()
herkese selam
nasılsınız bakalım.. ben evle uğraşıyorum bu aralar gardırobumu küçük odama taşıdım tam karşısına bir dolap daha aldım giysi odası gibi oldu. yatak odası da ferahladı çok iyi oldu vallabirkaç şey daha alıcam inşallah evi bir elden geçirmiş olucam...
bu arada p.tesi ikili teste gittim bebişi 3 boyutluda gördükcuma günü sonuçlar çıkıyo c.tesi de doktora sonuçları göstermeye gidicem.
Şu bulantılar falan geçti ya kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. en rahat dönem bu zamanlarmış zaten ağırlaşınca başka sıkıntılar çıkıyo tabi..
öpüyorum hepinizi bacılarrr![]()
merhaba tatlım.ben bu aralara geceleri cok rahatsızlanıyorum uyuyamıyorum agrılarım oluyor,ve kaç gündür bogazlarım cok kötü,malum ilaçta içemiyorum zaten
eminim odan cok ferahlamıstır,bence böylesi daha güzel.bu arada görmüşsün bebişini ne güzel.bunun kadar güzel bir duygu yok rabbim tez zamanda diger arkadaslarımızada nasip eder inşallah.
bende 3lü testi yaptırdım gecen hafta(doktorum 2 li testin iyi cıktı ama yinede aklımızda kalmasın yapalım dedi,kan verdim)bu hafta alıcam bende sonucu.inşallah ondada sonuclar iyi cıkar.bu arada doktorumuz cinsiyeti için erkek dedi bakalım hayırlısı![]()
merhaba tatlım.ben bu aralara geceleri cok rahatsızlanıyorum uyuyamıyorum agrılarım oluyor,ve kaç gündür bogazlarım cok kötü,malum ilaçta içemiyorum zaten
eminim odan cok ferahlamıstır,bence böylesi daha güzel.bu arada görmüşsün bebişini ne güzel.bunun kadar güzel bir duygu yok rabbim tez zamanda diger arkadaslarımızada nasip eder inşallah.
bende 3lü testi yaptırdım gecen hafta(doktorum 2 li testin iyi cıktı ama yinede aklımızda kalmasın yapalım dedi,kan verdim)bu hafta alıcam bende sonucu.inşallah ondada sonuclar iyi cıkar.bu arada doktorumuz cinsiyeti için erkek dedi bakalım hayırlısı![]()
desene seninkine arkadaş geliyo benim ki de pipili
ben de cumartesi ikili tahlil sonucunu almak için gidince hadi bakalım belki görürüz dedi doktor baktık herşey ortadaçok şaşırdım nedense kıza şartlamışım kendimi sürpriz oldu bana koca uçtu tabi çok sevindi
![]()
slm canlarrrrrr
çok fena grip oldum kafam kalkmıyo kaç gündür giremedim ama pek girende olmamışbide bikaçgündür kahverengi akıntılarım vardı dedim ne alaka yoksa yerleşmemi falan dedim ama bugün döndü kırmızıya azcıkda olsa umutlanmıştım be
ama tabi fos neyse nasip napalım.
aysen kuzu nerdesin ya denk gelemiyoruz zaten gündüz pc yok yine bende gecede giremedim hastalıktan bide işlerden neyse şimdi azcık daha iyiym denk geliriz inşallah
portakalım sen napıon can noldu dişin şimdi okudum geçmiş olsun diş ağrısı fecidir vall insanın feleği şaşıyo umarım çabuk geçer cnm dur öpimde geçsin![]()
tancredi sende bebeğini görmüşsün cnm ne güzel sağlıkla büyüsün minik
kızlar herkesler iyidir umarım hepinizi öpt çok![]()
hadi hayırlısı sevtapçım evladın sagsalim dogsun inşallah saglıklı olsunlarda ne oldugu mühim degil valla bende giremiyorum ne zamandır kızlar herkesler iyidir umarım bizde iyiyiz havalar hala buz gibi ya:44:bi dışarı çıkıyoruz ondada üşüycekler diye krkuyorum evdede sıkılıyoruz dün gezdik kendime bişeyler almaya gitmiştim ay nasıl esiyodu hemen burnumuz akmaya başladı umarım soguk algınlıgına çevirmez herkesler iyidir umarım öpüyorum herkesleri
desene seninkine arkadaş geliyo benim ki de pipili
ben de cumartesi ikili tahlil sonucunu almak için gidince hadi bakalım belki görürüz dedi doktor baktık herşey ortadaçok şaşırdım nedense kıza şartlamışım kendimi sürpriz oldu bana koca uçtu tabi çok sevindi
![]()
Merhaba Kızlar.Uzun bir ara vermiştim herşeye...Nasılsınız???
Baya eskilerdeki sayfaları okudum.Bazılrınıza çok sevindim,bazılarınıza üzüldüm..Sizler bana göre daha umutla bakıyorsunuz yarınlarınıza...
Geçen hafta kan tatlillerimi yaptıdım.2 gün önce doktorumla görüştüm.Yumurta rezervlerim çok azalmı.Hatta erken menepoz şüpesi var.Hemen aşılama ama ilk önce rahim filmi istedi.2 hafta sonra rahin filmimi çektirecegim kısmetse.Sonra her ay kan tatlilleri yumurtaların durumuna göre karar verecegiz dediler.Rahimde bir leke gördü.Polip gibi bişey dedi.Reng oldugun zaman utrasonla bakarız gidebilir dedi.Kafam karma karışık.Menepozamı üzüleyim.Bebek şansımın düşük olmasınamu yoksa rahimdeki lekeyemi bilemiyorum...Benlik şimdilik bu kadar.Allah her keze her şeyin ahyırlısını versin....
porti kız demiştin tatlım tutmadıdaha annelik hislerim gelişmemiş sanırım ben bile kız hissediyorum diyip duruyordum
![]()