- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.581
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmamipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti.
ay$encim bacim sizleri unutmadim dogum sancilari cekerken sen,porti ve zorrx icin dua ettim tez zamanda Allahim sizlere de bebek nasip etsin ve isteyen herkese versin diye.carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu
1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarimsaat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi
Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi
.bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim
evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum
![]()
Canım gözünaydın,ne güzel saglıcakla bebeğini kucagına aldınya rabbim saglıklı uzun ömürler versin kızına ve tabiiki ogluna da tatlım,rabbim hep iyi insanlarla karsılastırsın meleklerini.
skorpion cum bu arada sudamı dogum yaptın?