- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.621
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
ekobero(E)
hayat_77 (E)
dmtumt84 (E)
berrakada(K)
sleepy80(E)
a&s (E)
pembehera (K)
justing76 (K)
eliftanerbektas
demetnur
kelebek_1974
tuba373(K)
bafo (K)
eren sezen(E)
derindenizzz
hayal1403
dilemma(K-E)
kardelen_cicegi
has_bahce
gonca85gonca
skorpion (K)
HAMİLELERİMİZ
yakamozzz33
ayseece (E)
sedahayri27
sevtap41( E )
cadaloss
Tancredi ( E )
madeofhonor
Princess of Rain
tırtılkurabiye
:92: UMUT LİSTEMİZ
anka1297 :102:
aysen_34 :98:
Ayten35 :103:
d_kupcu :97:
flan
portakal_suyu : :119:
sevecen86
trknysmn :128:
umutluyum1
zorxx :94:
Portaalcım umut listesini görünce gözyaşlarımı tutamadım...Evet sanırım benimde umudum var.Allah hepimize yardımcı olsun...
Msjını okudum.Her şeyden ödüm patlarken,şuanda neden bilmiyorum ama hiç korkmuyor ve bir n önce her şeyi bitirmek ssonuca ulaşmak istiyorum.Daha öncede raahim filmini anlatmıştın.Benimki sanırım genel anesteziyle olacak.Henüz izmirde bir yerle anlaşmadım ama araştırıyorum cünki 2 haftan var rahim filmi için.Umarım hayırlı haberlerle dönerim...
Benim çin msj yazan tüm dostlarıma teşekkürler.Birilerinin yanımda olması güç veriyor...
slm arkadaslar benide araniza alirmisiniz mutlulugumuzu birlikte yasayalim bende 1 bucuk senedir istiyorum 3 ay tedavi oldum ve dvm ediyorum bu arda pcos hastasiyim bat 12 mayis
aytencim cnm canını sıkma oo birsürü problem çıkıo hepimizde ama bak genede umutla devam ediyoruz olucak die umut ediyoruz o yüzden üzülmek yılmak yok
ayşegül hoşgeldin cnm aramıza eğer sadece sorunun oysa hiç canını sıkma olur soğan kürü dene buarada kistlere süper geliyo
Saol canım.Haberdar edicem hepinizi.Sizden zaten kopmadım biliyorsun.Devamlı takip ediyorum.Sizler ben girdiğim zaman pek olmuyorsunuz buralarda.o yüzden karşılaşamıyoruz.Ama yazdıklarınızı okuyorum....
Hoşgeldin aramıza
İnşallah tedavilerinin sonucunu alırsın en kısa zamanda bizde mutluluğuna ortak oluruz
Haklısın tek sorunumuz o zaten aynı zamanlarda toplanamıyoruz,herkesin işi gücü geleni gideni oluyor,o yüzden aynı anda pek toplanamıyoruz.kimse olmasa da yaz sen haberdar et canım.Herşey yolunda gider inşallah senden de bebiş haberini alırız.
tskler canim benim insallah saol
Tamam canım.Her zaman gelişmelerden haberdar edicem sizleri..En kısa sürede hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde gelir.En güzel haberleri buradan alırız inşallah...
İnşallah canım eskilerden pek kimse kalmadı,çoğu arkadaşımız doğum yaptı,bazıları doğum için gün sayıyor,umarım en kısa sürede biz de onlara katılırız.Zorum izmiri çok araştırdı sanırım izmir bu konuda pek iyi değil,doğru düzgün merkez yok,doktor yok Allah yardımcınız olsun cnm
Aslında canım burada kent hastanesinde israilli bir doktor var.bu konuda inanılmaz bilgili ve eğitimli.Ama parayı ayaklarının altına serecksin ki sonuç alasın.Ama şimdi ssk lı oldugum için bu yoldan devam edicem.Sonuç alamassam tabiki de bu doktoruda denemek istiyorum.Ama gittiğim merkezde mete bey var.Çok ilgili vede yılmadan anlatan bir doktor.Şuna için memnunun canım.
Ben çıkıyorum canım.Gelişmelerden haberdar edicem sizi.
İyi geceler...
slm portakalım napıon kuzuuuuuuu özledim valla denk gelemiyoruz buaralar ne senle ne aysele herkes kendi derdinde sanırım..ama ben sizi çok öptümhep aklımdasınız
aytencim hiç üzülme cnm inşallah herşey hayırlı olur ssenin için öpt
kızlar herkez iyi deme bende tahlillerimi toparlamaya çalışıorum mayısra nasipse gidices bakalım dua edin sorun çıkmasın merkezle görüştüm fiyatı doktoru felan bakalım artık nasip
sevtap cnm sen hangi doktora gittin cnm?
liste süper olmuş portakalım öpt
Bende seni çok özledim canım,herkesi özledim aslında kimseyle konuşamıyorum bu aralar hepinize hasret kaldım. Kimse beni özlemiyor yaa
Liseyi beğenmene sevindim canım senin smiley tam cuk oldu :))
Bakalım aysen de beğenecek mi? Kız nerelerdesin bak merak ediyoruz sesin soluğun çıkmıyor,iyiysindir umarım
hadi hayırlısı sevtapçım evladın sagsalim dogsun inşallah saglıklı olsunlarda ne oldugu mühim degil valla bende giremiyorum ne zamandır kızlar herkesler iyidir umarım bizde iyiyiz havalar hala buz gibi ya:44:bi dışarı çıkıyoruz ondada üşüycekler diye krkuyorum evdede sıkılıyoruz dün gezdik kendime bişeyler almaya gitmiştim ay nasıl esiyodu hemen burnumuz akmaya başladı umarım soguk algınlıgına çevirmez herkesler iyidir umarım öpüyorum herkesleri
desene seninkine arkadaş geliyo benim ki de pipili
ben de cumartesi ikili tahlil sonucunu almak için gidince hadi bakalım belki görürüz dedi doktor baktık herşey ortadaçok şaşırdım nedense kıza şartlamışım kendimi sürpriz oldu bana koca uçtu tabi çok sevindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?