Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yeni Listemiz,Biraz eğlenceli hale getireyim dedim,herkese göre bişey ekledim umarım beğenirsiniz

slm portakalım napıon kuzuuuuuuu özledim valla denk gelemiyoruz buaralar ne senle ne aysele herkes kendi derdinde sanırım..ama ben sizi çok öptüm hep aklımdasınız

aytencim hiç üzülme cnm inşallah herşey hayırlı olur ssenin için öpt

kızlar herkez iyi deme bende tahlillerimi toparlamaya çalışıorum mayısra nasipse gidices bakalım dua edin sorun çıkmasın merkezle görüştüm fiyatı doktoru felan bakalım artık nasip

sevtap cnm sen hangi doktora gittin cnm?

liste süper olmuş portakalım öpt

Bende seni çok özledim canım,herkesi özledim aslında kimseyle konuşamıyorum bu aralar hepinize hasret kaldım. Kimse beni özlemiyor yaa

Liseyi beğenmene sevindim canım senin smiley tam cuk oldu :))

Bakalım aysen de beğenecek mi? Kız nerelerdesin bak merak ediyoruz sesin soluğun çıkmıyor,iyiysindir umarım

Portaalcım umut listesini görünce gözyaşlarımı tutamadım...Evet sanırım benimde umudum var.Allah hepimize yardımcı olsun...
Msjını okudum.Her şeyden ödüm patlarken,şuanda neden bilmiyorum ama hiç korkmuyor ve bir n önce her şeyi bitirmek ssonuca ulaşmak istiyorum.Daha öncede raahim filmini anlatmıştın.Benimki sanırım genel anesteziyle olacak.Henüz izmirde bir yerle anlaşmadım ama araştırıyorum cünki 2 haftan var rahim filmi için.Umarım hayırlı haberlerle dönerim...

Benim çin msj yazan tüm dostlarıma teşekkürler.Birilerinin yanımda olması güç veriyor...

slm arkadaslar benide araniza alirmisiniz mutlulugumuzu birlikte yasayalim bende 1 bucuk senedir istiyorum 3 ay tedavi oldum ve dvm ediyorum bu arda pcos hastasiyim bat 12 mayis

Canım benim kıyamam
Hayırlısı olsun sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptır filmi,önemli olan sonucun iyi çıkması ve bunu da atlatmış olman.
hep pozitif ol,kendini koparma bizden inan daha iyi gelir ara sıra da olsa gel haberdar et.

aytencim cnm canını sıkma oo birsürü problem çıkıo hepimizde ama bak genede umutla devam ediyoruz olucak die umut ediyoruz o yüzden üzülmek yılmak yok

ayşegül hoşgeldin cnm aramıza eğer sadece sorunun oysa hiç canını sıkma olur soğan kürü dene buarada kistlere süper geliyo

Saol canım.Haberdar edicem hepinizi.Sizden zaten kopmadım biliyorsun.Devamlı takip ediyorum.Sizler ben girdiğim zaman pek olmuyorsunuz buralarda.o yüzden karşılaşamıyoruz.Ama yazdıklarınızı okuyorum....

Saol zorxx cim.Tabiki haklısın...
Bu arada izmide kordn kadın doğum var.orda başladım görüşmelere.Ama her kez mutlaka iki dr göztermem gerekiyor sonuçlarını diyor.birde irembe gidicem inşallah

Saol canım.Haberdar edicem hepinizi.Sizden zaten kopmadım biliyorsun.Devamlı takip ediyorum.Sizler ben girdiğim zaman pek olmuyorsunuz buralarda.o yüzden karşılaşamıyoruz.Ama yazdıklarınızı okuyorum....

Haklısın tek sorunumuz o zaten aynı zamanlarda toplanamıyoruz,herkesin işi gücü geleni gideni oluyor,o yüzden aynı anda pek toplanamıyoruz.kimse olmasa da yaz sen haberdar et canım.Herşey yolunda gider inşallah senden de bebiş haberini alırız.

Tamam canım.Her zaman gelişmelerden haberdar edicem sizleri..En kısa sürede hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde gelir.En güzel haberleri buradan alırız inşallah...

Tamam canım.Her zaman gelişmelerden haberdar edicem sizleri..En kısa sürede hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde gelir.En güzel haberleri buradan alırız inşallah...

İnşallah canım eskilerden pek kimse kalmadı,çoğu arkadaşımız doğum yaptı,bazıları doğum için gün sayıyor,umarım en kısa sürede biz de onlara katılırız.Zorum izmiri çok araştırdı sanırım izmir bu konuda pek iyi değil,doğru düzgün merkez yok,doktor yok Allah yardımcınız olsun cnm

Aslında canım burada kent hastanesinde israilli bir doktor var.bu konuda inanılmaz bilgili ve eğitimli.Ama parayı ayaklarının altına serecksin ki sonuç alasın.Ama şimdi ssk lı oldugum için bu yoldan devam edicem.Sonuç alamassam tabiki de bu doktoruda denemek istiyorum.Ama gittiğim merkezde mete bey var.Çok ilgili vede yılmadan anlatan bir doktor.Şuna için memnunun canım.

İyi olan insanlar neden parayı çok severler? Gözleri doymuyor adamların

İnşallah sonuç alırsın ama ne olursa olsun kötü bi haber alırsan olumsuz bişey söylenirse mutlaka 2.-3, bir doktorla görüşmeyi de denemelisin.Okumuşsundur belki geçmişte doktorların bizlere söylediklerini.hele ben pisi pisine ameliyat olacaktım neredeyse..

2gün önce de bir kadınla konuştum işteyken tanıştık. Başka bişeyden ameliyat olmuş ve çok pimpirikli biri olduğunu en iyi doktoru araştırıp ona ameliyat yaptırdığını ve sonrasında artan ağrılarından dolayı başka bir doktora muayene olmaya gittiğini yapılan ameliyatın yanlış yapıldığını öğrendiğini anlattı bana bir kez daha tek bir doktora güvenilmeyeceğini anladım.
Hele ünv. hastanelerindeki prof.lar ...
herkes için konuşmuyorum ama tanık olduğum ve hastanede çalışan doktorlardan dinlediklerime dayanarak söylüyorum resmen boşuna para ödüyor devlet onlara.
bu da yetmezmiş gibi hala gözleri doymuyor

neyse canım ben çıkıyorum,iyi geceler öptüm çok

zorum sende gittin net gitti heralde,yine görüşürüz

zorum merhaba canım,nasılsın ben fazla giremiyorum bu aralar havalar actı malum okadar evde durmanın acısı cıkıyo galiba geziyorum evde temizlik yapamıyordum onlarada basladım....pcye cok uzun süre bakınca basım agrıyo girmiyorum o yüzden.girdigimdede hiç denk gelemşyoruz.tatlım b u arada ulun beye gitmiştim,iyi bir doktor.hemşirelere varıncaya kadar herkes cok ilgili cok aladarlar...umarım seninde umudun orda gerceklerşir.

portim ben seni cok özledim,ama hiç denkleşemiyoruz...herkesin kendine göre nedenleri var,işleri var.
bu arada listeyi bende cok beyendim orda olacagımı hayal bile edemiyordum,şimdi ordayım şimdi tek dileğim saglıkla kucagıma almak ve o listede hepinizide görmek
,cok şükür 3 lü testlerimzde temiz cıktı cok şükür....

sağolasın ekocum,evet geceleri yasadıgım sıkıntıların önemi yok aslında yeterki bebeişim saglıkla dünyaya gelsin baska bir şey istemiyorum onun için cekmeye razıyım.zaten onu düşününce hissetmiyorsun bile...sende dikkat et canım havalar aldatıyo ve sanki bide salgında var biliyorsun.

canım ya ne güzel cok sevindim,biz bayanlar genelde kız cocuklarını daha cok severiz.eşlerimizde erkek delisi,saglıklı olsunlarda olsun pipili olsunlar bizimde gelinimiz kızımız olur dimi

arkadaslar hepinizi öpüyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…