- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.701
[ı]aa benim çizelge kendiliğinden düzeldi.az önce 3 tü,4 olmuş :))[/ı]
cnm çizelgen dün bu saatlerde yaptıysan hergün busaatlerde ilerler benimkini akşam 9 da yapmıştın dikkat ediyorum hep aynı saatte değişiyoaa benim çizelge kendiliğinden düzeldi.az önce 3 tü,4 olmuş :))
cnm belirtilerin hamiş belirtisinede benziyo ama inş..hamişsindir:Saruboceq:saat saat ayarlı ozman çizelge
selaaaaaaam.kıs o avatarında ki bebişin her baktıgımda billisi kaktüse değiyo.yazık yaaaaaa.....slm cicvir:)
evet değiyor bende üzülüyorum ama bişeycikler olmaz onun billisine sağlam :roflol:selaaaaaaam.kıs o avatarında ki bebişin her baktıgımda billisi kaktüse değiyo.yazık yaaaaaa.....
ama şimdi olmas ya buyuyunce bakalım hatunuda senin dediğini diyicekmi:roflol:evet değiyor bende üzülüyorum ama bişeycikler olmaz onun billisine sağlam :roflol:
hosbuldum portim nasılsıncicvir hoşgeldin cnm
canim sen almanya dogumlumusun yoksa evleniptemi gittin??
hoşgeldin cnm naptın?opuyorumnanaktan dünden beriBaya gec bi cvp oldu ama neyse:)
Bura dogumluyum canim.
tebrik ederim cnm valla artık gebe kalmak zoru başarmak oluyo sen başardın darısı bizim başımıza allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 31 ocakmıydı adet tarihin 3 gün erkenmi test yaptın?hihoyyytSLM KIZLAR SONUNDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin 31 aralık son adet tarihimdi ov.testi kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?