- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.681
Nasılsınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutursam aklımda olsun canım,ben de öyle yaparım.evet cnm pembe kutunun üstünde bebiş resmi var görümcem 7 aylık hamile ona doktoru gündüz içmeyi unutursan akşam yemekten sonra üçünü bir alabilirsin demiş banada hamişliğimde doktorum ister tek tek istersen akşam üçünü bir al demişti günde 3 kere olunca unutuyorum valla bende genelde kahvaltıdan sonra 1 tane alıyorum öğlen iş güç almayı unutunca akşam iki tane birden içiyorum
bende iyi sayılırım porticim sütü yaptım sempatiksalakcinni
ii bişeymiş yerimseniben
canım daha 18 gün sonra gelecekmiş iyiymiş ama işte bebek konusu ordada canını sıkıyomuşboshayallersmile
nese canım ben kaçar hadi görüşmak üzereopuyorumnanaktan
biz iyiyiz cnm seni sormalı nasıl oldun?Nasılsınız kızlar
hoşgeldin,iyiyim ben canım.Nasılsınız kızlar
PORTİ KAFAYA TAKMA HE YUMOŞLARI DİREKT ETKİLİYO alkisalkisalkis
mirage sen naptın tatlımm çoşkunluktan terfi ettinmi?PORTİ KAFAYA TAKMA HE YUMOŞLARI DİREKT ETKİLİYO alkisalkisalkis
arada bunları itip kakmak gerekiyo demek benimkide dün gece tecavüzcü çoşkun ben saf bakire ahu tuğba modundaydım biraz naz yaptım ama sonra zafer çoşkunun oldu tabi:roflol:YOK ANACIM ADET OLANA KADAR DURMAK YOK YOLA DEVAM DÜN OKADAR KAVGA ÜSTÜNE HİZMETTE KUSUR YOKTU KOÇİŞ DEMEKKİ HAKSIZMIŞ Kİ NE DEDİYSEM YAPTI ZAFER BENİM aklinialirimsmile
Ocak Listemiz
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
![]()
cnm sonuçları olumlu olsaydı haber gelirdi olumsuz olunca malesef yaşadığımız hayal kırıklığından olsa gerek unutuluyorGünü geçen arkadaşlar durumlarından haberdar edebilirler mi?
belirtilerin başladımı cnm sence ne durumdasın?Benimki 31 ocak normali eğer normal günde olursam pkoluyum bide anam böyle olunca koçişede hak vermek lazım
Yok canım bitmek üzere ama haftasonundan önce başlamam.Dinlensin minnoşum :))senin kırmızılar daha bitmedi dimi porticim çalışmalara başlamadınız :ecrin_bebek:
arada bunları itip kakmak gerekiyo demek benimkide dün gece tecavüzcü çoşkun ben saf bakire ahu tuğba modundaydım biraz naz yaptım ama sonra zafer çoşkunun oldu tabi:roflol:
cnm sonuçları olumlu olsaydı haber gelirdi olumsuz olunca malesef yaşadığımız hayal kırıklığından olsa gerek unutuluyor
belirtilerin başladımı cnm sence ne durumdasın?