Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

unutursam aklımda olsun canım,ben de öyle yaparım.

18 gün daha çok ya neyse en azından belli ne zaman geleceği,üzülmüştür ya orada daha çok,neyse inşallah geldiğinde süpriz yapar. :Saruboceq:
Sütü nasıl yaptın kıs dur iki dk.anlat öyle git,iyice öğrendin mi yaptıktan sonra mı ilişki,bir gün sonra mı oluyormuş? kaç gün yapılması lazım,ne hissettin bi paylaşsana bacım ya..
güle gülee

YOK ANACIM ADET OLANA KADAR DURMAK YOK YOLA DEVAM DÜN OKADAR KAVGA ÜSTÜNE HıZMETTE KUSUR YOKTU KOÇıŞ DEMEKKı HAKSIZMIŞ Kı NE DEDıYSEM YAPTI ZAFER BENıM aklinialirimsmile

YOK ANACIM ADET OLANA KADAR DURMAK YOK YOLA DEVAM DÜN OKADAR KAVGA ÜSTÜNE HİZMETTE KUSUR YOKTU KOÇİŞ DEMEKKİ HAKSIZMIŞ Kİ NE DEDİYSEM YAPTI ZAFER BENİM aklinialirimsmile
arada bunları itip kakmak gerekiyo demek benimkide dün gece tecavüzcü çoşkun ben saf bakire ahu tuğba modundaydım biraz naz yaptım ama sonra zafer çoşkunun oldu tabi:roflol:

Benimki 31 ocak normali eğer normal günde olursam pkoluyum bide anam böyle olunca koçişede hak vermek lazım

senin kırmızılar daha bitmedi dimi porticim çalışmalara başlamadınız :ecrin_bebek:
Yok canım bitmek üzere ama haftasonundan önce başlamam.Dinlensin minnoşum :))

arada bunları itip kakmak gerekiyo demek benimkide dün gece tecavüzcü çoşkun ben saf bakire ahu tuğba modundaydım biraz naz yaptım ama sonra zafer çoşkunun oldu tabi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: saf bakire ahu tuğba koptum delikafadulden

kaçan kovalanır oynamışsınız kaydirigubbakcemile

evet porticim arada 4 günlük bi rötar oldu ama artık hayırlısı olsun inş..olur olmazsada bi dahaki aya yeniden yeşertiriz ümitlerimizi (kaçan kovalandı ama bebiş kaçmadı inş..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…