Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kıslar

porticim naber hayatıım nasılsın
bende daha yeni kahvaltı ettim bi bakam ondan sonra işlere girişeyim dedim:hulya:

bu arada dün keremgül le konuştum msn den listeden çıkarabilirsin canım malesef olmamış
yeni tarihinide vermek istemedi işte böle....

Adet olduĞun gÜnÜ saymamıŞmı kİ
yok ilerlemiyor.dün yapmıştım 3.gündü hala 3 de kalmış.O kadar çizelge yaptım geçen ay,bu ay neden böyle oldu anlamadım,unutmuşum :))

klomeni günde 1 tane mi içicen yoksa 2 tanemi porti

İlac yanımda değil cnm şuan,üzerine yazılmıştı ama hatırlayamadım,sanırım 1taneydi..ilac dedin iyiki bu sabah folic içmeyi unuttum,aklıma getirdin,içeyim hemen :))

1 tanedır ozman canım sen kendı adet tarıhıne gÖre bak ozman Çızelgeye bakma gÜnler Önemlı ÇÜnkÜ benım arkadaŞım gıbı ınŞ.ılk yadan tutturursun oda klomenle ılk ayda tutturdu canım ınŞ.tutar senınkıde

slm,hoşgeldin
Ben iyiyim sağol cnm,sen nasılsın?
Gül nasılmış,iyi mi ne zaman döneceğini de mi söylemedi?

O folİcİ doktor bana vermedİ ya bu ay gİttİĞİmde sorcam nİye bana vermedİn dİye

ay ağzından bal damlıyo cnm inşallah benimde ilk aydan tutar,çoooooook heyecan yapıyorum böyle olumlu olacağını düşününce,çok da mutlu oluyorum.Hayırlısı bakalım.

porti folik hapını akşam yemeğinden sonra 3 tane birdende içebilirsin

ya bilmiyodum,acemiyim ben bu folic de :)) Sağol cnm.bu senin kullandığındandı dime plus pembe

evet cnm pembe kutunun üstünde bebiş resmi var görümcem 7 aylık hamile ona doktoru gündüz içmeyi unutursan akşam yemekten sonra üçünü bir alabilirsin demiş banada hamişliğimde doktorum ister tek tek istersen akşam üçünü bir al demişti günde 3 kere olunca unutuyorum valla bende genelde kahvaltıdan sonra 1 tane alıyorum öğlen iş güç almayı unutunca akşam iki tane birden içiyorum

bende iyi sayılırım porticim sütü yaptım sempatiksalakcinni
ii bişeymiş yerimseniben

canım daha 18 gün sonra gelecekmiş iyiymiş ama işte bebek konusu ordada canını sıkıyomuşboshayallersmile

nese canım ben kaçar hadi görüşmak üzereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…