Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

anladım cnm hayırlı neyse o olsun bebek fikrini tamamenmi attın kafandan yoksa aramı verdin?

saol cnm evet hayirlisi neyse o olsun,,,ilk baslarda ara verdim askiya aldim diyodum ama simdi sanirim tamamen attim kafamdan eskiden bebek gorudgumde deli oluyodum hayranlikla bakiodum sokakda sevmemek icin kendimi zor tutuyodum belki annesi hoslanmaz fln diye,,,ama simdi bebek gorunce hicde oyle bisey hissetmiyorum,,afedersin ama iliskiye bile girmek istemiyodum hamile kalicam korkusuyla surekli kaciyodum,,,biara esime demistim biraz arami versek ne diye oda karsi cikmisti bu kadar denedik zaten olmuyo ne gerek var ara vermeye demisti baktimki boyle olmucak nereye kadar kacicam acik acik soyledim cocuk istemiorrum oyuzden iliskide istemiyorum dedim,,,oda mecburen kabul etti ciddi oldugumu anlayinca,,,yani uzun lafin kisasi sanirim simdilik tamamen attim kafamdan,,,

hakkında hayırlısı canım sen hazır olmadıktabn sonra istesende olmaz zaten

saol cnm evet hayirlisi olsun 20 ay cok istedim heray umutla bekledim her kirmizilari gordugumde uzuldum,,,oyuzden artik okul bitene kadar en azindan sildim kafamdan ve korunmaya basladim,,,olmaassada dunyanin sonu degildir sanirim ....

Sen nasıl huzurluysan Öyle yap yaŞında kÜÇÜkse bİ sorunda yoksa olur allahın İznİyle

simdi 22 yasindayim testlere tahllilere gore bi sorun yok,,,sebepsiz kisirlik buna denir sanirim CADIARZU
simdilik boyle huzurluyum ilerde nolur onuda allahim bilir olursa olur olmassa oda rabbimin takdiridir deriz napalim,,,

Ah canım benım yaŞın daha kÜÇÜk ne bukadar kastın kendını ya ben 26 yaŞındayım kendımı bıldım bılelı adet dÜzensızlıĞım hangı akla hızmetse bıde evlendıĞım yıl doĞ.kontrol hapı kullandım Şımcıkte uĞraŞıyoruz sen kendını Çok kasmıŞsın bırak Şımdı at kafandan bak yoluna allahım ısteĞın zaman da yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr ınŞ.

mühin olan kafanın rahat olması benim adete 6 gün var eczaneye gidip 6 tane test alıp hergün yapmamak için kendimi zor tutuyorum

evet bende oyle dusunuyorum tatlim,,,sana nacizane tavsiyem kendini tutmaya devam et cunku sende biliyosunki 6 gun onceden cikmasi nerdeyse imkansiz kadar kucuk bi ihtimal ,,,oyuzden bekle derim cunku simdi negatif gorsen uzuluceksin hamile degilim diye ve stres yapicaksin eger hamileysen bile bu stres senin icin kotu olucak,,,yinede sen bilirsin tabikide,,,,

saansli mrb cnm hosgeldin..
Ben iyiyim sen nasilsin?
mrb cnm hosbulduk sende hosgeldin,,,bende iyiyim nolsun kosusturup duruyorum okuldan eve evden okula,,,gecenlerde mulakat vardi meslek okulu icin onu hallettim simdi sonuc bekliyorum olumlu gelirse meslek okuluna baslicam bakalim,,,sen neler yapiyosun,,,

evet iste bende simdiye kadar hep gorudugmuz gibi olcak sandim hani hep kazara yada ilk geceden tutturuyolarya turk filmlerinde kaydirigubbakcemile3 oyle olcak sandim sanirim ama insan ogrendikce anliyo aslinda bunun sadece iceriye kucuk sprmcikler yollamakla bitmedigini vucudun kendine gore hesaplari oldugunu,,,ama simdi gercekten okadar rahatimki anlatamam hatta bu ay hastalandim diye sevindim bile yani o derece,,,,kac yillik evlisin ,,,benimki aslinda hic duzensiz olmazdi bi ay 23 unde olduysam diger 21 inde biay 12 sinde olduysam diger ay 10 unda olurdu sasmazdi ama su gecen temmuzda bi basladi sasmalar hala devam edio ama umursamiyorum sadece ne zaman gelicegini onceden haber versin hazirlikli olayim bana yeter,,,zamani gelince nasil olsa olur allah nasip ederse....

Insallah sonuc olumlu olur cnm.
Bende ne yapim Meslek bitti Muhasebeci oldum simdi :sm_cool:
Bir hafta oluyo.
Rgl günümü bekliyorum iste son 4 gün.boshayallersmile

Insallah sonuc olumlu olur cnm.
Bende ne yapim Meslek bitti Muhasebeci oldum simdi :sm_cool:
Bir hafta oluyo.
Rgl günümü bekliyorum iste son 4 gün.boshayallersmile

aayy ayyy aay masallah tatlim allah hayirli ugurlu etsin meslegini ins ins ins,,,,tebrik ederim,,,insallah dedigin gibi olumlu olur tatlim ,,,mesleginde cok cok basarilar diliyorum sana ,,,umarim 4 gun sonrada ikinci guzel haberi alirsinda bizlerlede paylasirsin buradan,,,,

Sagol canm ya INSALLAH :Saruboceq:
Gidip test almamak icin kendimi zor tutuyorum vallah..

benim bu haziranda 3 yıl olucak 7-8 aydır da deniyoruz canım artık hayırlısı ohh kafan iiyi bi rahatlamış allahım gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…