- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.741
anladım cnm hayırlı neyse o olsun bebek fikrini tamamenmi attın kafandan yoksa aramı verdin?
hakkında hayırlısı canım sen hazır olmadıktabn sonra istesende olmaz zaten
tabiki cnm dünyanın sonu değil sen nasıl mutluysan öyle yap opuyorumnanaktan
Sen nasıl huzurluysan Öyle yap yaŞında kÜÇÜkse bİ sorunda yoksa olur allahın İznİyle
mühin olan kafanın rahat olması benim adete 6 gün var eczaneye gidip 6 tane test alıp hergün yapmamak için kendimi zor tutuyorumyani en azindan suan bu sekilde mutluyum kafam rahat ,,,heray beklemedigim icin,,,
mühin olan kafanın rahat olması benim adete 6 gün var eczaneye gidip 6 tane test alıp hergün yapmamak için kendimi zor tutuyorum
mrb cnm hosbulduk sende hosgeldin,,,bende iyiyim nolsun kosusturup duruyorum okuldan eve evden okula,,,gecenlerde mulakat vardi meslek okulu icin onu hallettim simdi sonuc bekliyorum olumlu gelirse meslek okuluna baslicam bakalim,,,sen neler yapiyosun,,,saansli mrb cnm hosgeldin..
Ben iyiyim sen nasilsin?
Ah canım benİm yaŞın daha kÜÇÜk ne bukadar kastın kendİnİ ya ben 26 yaŞındayım kendİmİ bİldİm bİlelİ adet dÜzensİzlİĞİm hangİ akla hİzmetse bİde evlendİĞİm yıl doĞ.kontrol hapı kullandım Şİmcİkte uĞraŞıyoruz sen kendİnİ Çok kasmıŞsın bırak Şİmdİ at kafandan bak yoluna allahım İsteĞİn zaman da yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr İnŞ.
mrb cnm hosbulduk sende hosgeldin,,,bende iyiyim nolsun kosusturup duruyorum okuldan eve evden okula,,,gecenlerde mulakat vardi meslek okulu icin onu hallettim simdi sonuc bekliyorum olumlu gelirse meslek okuluna baslicam bakalim,,,sen neler yapiyosun,,,
tebrikler canım allah tamamına erdirsin...darısı bizim başımıza artık...bişey sorucam ovülasyon testini ilk bu aymı denedin?slm kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin 31 aralık son adet tarihimdi ov.testi kullanmıştım
Insallah sonuc olumlu olur cnm.
Bende ne yapim Meslek bitti Muhasebeci oldum simdi :sm_cool:
Bir hafta oluyo.
Rgl günümü bekliyorum iste son 4 gün.boshayallersmile
aayy ayyy aay masallah tatlim allah hayirli ugurlu etsin meslegini ins ins ins,,,,tebrik ederim,,,insallah dedigin gibi olumlu olur tatlim ,,,mesleginde cok cok basarilar diliyorum sana ,,,umarim 4 gun sonrada ikinci guzel haberi alirsinda bizlerlede paylasirsin buradan,,,,
evet iste bende simdiye kadar hep gorudugmuz gibi olcak sandim hani hep kazara yada ilk geceden tutturuyolarya turk filmlerinde kaydirigubbakcemile3 oyle olcak sandim sanirim ama insan ogrendikce anliyo aslinda bunun sadece iceriye kucuk sprmcikler yollamakla bitmedigini vucudun kendine gore hesaplari oldugunu,,,ama simdi gercekten okadar rahatimki anlatamam hatta bu ay hastalandim diye sevindim bile yani o derece,,,,kac yillik evlisin ,,,benimki aslinda hic duzensiz olmazdi bi ay 23 unde olduysam diger 21 inde biay 12 sinde olduysam diger ay 10 unda olurdu sasmazdi ama su gecen temmuzda bi basladi sasmalar hala devam edio ama umursamiyorum sadece ne zaman gelicegini onceden haber versin hazirlikli olayim bana yeter,,,zamani gelince nasil olsa olur allah nasip ederse....
cnm bizim elimizi kolumuzu bağlayıp karanlık bir odada hapsolmamız lazım adet gününe kadar yoksa ikimizde dayanamayıp yapıcazz :roflol:Sagol canm ya INSALLAH :Saruboceq:
Gidip test almamak icin kendimi zor tutuyorum vallah..
cnm bizim elimizi kolumuzu bağlayıp karanlık bir odada hapsolmamız lazım adet gününe kadar yoksa ikimizde dayanamayıp yapıcazz :roflol:
cuma 29 u senin 30 du dimi:) Haklisin vallah. Ben bugün ve yarinda bekliycem cumaya ama belki yaparim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?