Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin cnm naptın?opuyorumnanaktan dünden beri

Hosbulduk cnm..
Hic vallah kendimi yedim durdum acaba hamilemiyim diye:)
Bide sürü rüya gördüm karisik karisik.
Ama biri cok güzeldi.
Bi oglum olmus ama 1 yasindaydi:) ayyy cok tatliydi yaaa...
Ama benim gögüslerim agrimiyo sadece sisler galiba olmadi :(

Hosbulduk cnm..
Hic vallah kendimi yedim durdum acaba hamilemiyim diye:)
Bide sürü rüya gördüm karisik karisik.
Ama biri cok güzeldi.
Bi oglum olmus ama 1 yasindaydi:) ayyy cok tatliydi yaaa...
Ama benim gögüslerim agrimiyo sadece sisler galiba olmadi :(
valla ne yalan söyleyim benimde hiç ümidim yok bu ay adetime 6 gün kalmış ama ne göğüslerde şişme ağrı ne gaz problemi ne uykusuzluk tık yok anlıycağınn off valla bu ay okadar çok çalıştımki niye olmuyo acep

yok canım beklenmeyen tarih 28 ocaktı testkolik olduğum için hergün yapıyorum bugün geç kalktım ilk idrarla yaptım
bu ay eşim her akşam havuç suyu içti taze sıkılmış ben bal çörek otu tarçın yedim bol bol dua
sizde dua edin ilk bebekteki gibi olmasın ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSİN
OVULASYON TESTİ KULLANDIM 17.GÜN EN KOYU ÇİZGİYİ GÖRDÜM 15.16.17.GÜN BİRLİKTE OLDUK

yok canım beklenmeyen tarih 28 ocaktı testkolik olduğum için hergün yapıyorum bugün geç kalktım ilk idrarla yaptım
bu ay eşim her akşam havuç suyu içti taze sıkılmış ben bal çörek otu tarçın yedim bol bol dua
sizde dua edin ilk bebekteki gibi olmasın ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSİN
OVULASYON TESTİ KULLANDIM 17.GÜN EN KOYU ÇİZGİYİ GÖRDÜM 15.16.17.GÜN BİRLİKTE OLDUK
hergün test yaptın dün çıkmadı bugünmü çıktı?

cnm hergün test yaptım derken dün yapmışmıydın?bilmiyorumkismile

simdi ilk sayfadan baktim masallah masallah bir suru hamisimiz cikmis hepsini teker teker tebrik etmek istiyorum ,,,
hayat77 :nazar: a.s.
berrakada :nazar: a.s.
sleepy80 :nazar: a.s.
A & S :nazar: a.s.
pembehera :nazar: a.s.
zeyneparzu :nazar: a.s.
madeofhonor :nazar: a.s.
justing76 :nazar: a.s.
eliftanerbektas :nazar: a.s.
demetnur :nazar: a.s.

guzel sitemin guzel anneleri hepinizi can-i gonulden kutluyorum tebrik ediyorum rabbim hepinize saglikli huzurlu bebis(ler) kucaklariniza almayi nasip etsin ins ins ins guzel bi 9 ay gecirip meleklerinizi kucaklariniza alirsiniz ins ins ins,,,,rabbim sizi ve meleklerinizi korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ...

Evet canım ben 12lı hamılelık testı almıŞtım son 4 gÜndÜr yapıyordum ama ılk ıdrarla ılk kez bugÜn yaptım
bhcg ıdrara geÇ karıŞıyor ya belkı ondan Öyle oldu sıtede Örnek testler var ya

amin inş..senin ne zaman adet tarihinn

ben gecen ocak 11 de hastalanmistim,,,bu ay subat 9 gibi gozukuyo normalde ama ben normal tarihden 5-6 gun once oluyorum ozaman 2-3 subat diye tahmin ediyorum,,,ama benim adetle ilgili beklentim yok zaten,,,cunku baya bi gecmisde kaldi masallah sayfalairmiz cok hizli ilerliyo bende 20 ay ugraastim bebis icin ,,problem olmadigi halde olmadi benim testler normal cikti ilk basta prolaktin cok az yuksek cikmisti onu ilacla halletmistim,,,normalde 20 milyon ve ustu normal sayilan sprm testinden esim 150 milyonla cikti ondada bendede hersey normal ama olmadi 20 aydir...simdi ben meslek okuluna baslicam oyuzden tekrar esimide zorlada olsa ikna ederek korrunmaya basladim cunku bebis istemiyorum artik cok skldim,,,dua ediyorum rabbim siz isteyenlerin yuzunu guldursun ins ins ins,,,,

ben gecen ocak 11 de hastalanmistim,,,bu ay subat 9 gibi gozukuyo normalde ama ben normal tarihden 5-6 gun once oluyorum ozaman 2-3 subat diye tahmin ediyorum,,,ama benim adetle ilgili beklentim yok zaten,,,cunku baya bi gecmisde kaldi masallah sayfalairmiz cok hizli ilerliyo bende 20 ay ugraastim bebis icin ,,problem olmadigi halde olmadi benim testler normal cikti ilk basta prolaktin cok az yuksek cikmisti onu ilacla halletmistim,,,normalde 20 milyon ve ustu normal sayilan sprm testinden esim 150 milyonla cikti ondada bendede hersey normal ama olmadi 20 aydir...simdi ben meslek okuluna baslicam oyuzden tekrar esimide zorlada olsa ikna ederek korrunmaya basladim cunku bebis istemiyorum artik cok skldim,,,dua ediyorum rabbim siz isteyenlerin yuzunu guldursun ins ins ins,,,,
anladım cnm hayırlı neyse o olsun bebek fikrini tamamenmi attın kafandan yoksa aramı verdin?

hakkında hayırlısı canım sen hazır olmadıktabn sonra istesende olmaz zaten

Back
X