• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek düşünmeden önce evi temizlemek?

Tabi temiz evde olunca çocuk titiz olur pis evde olunca cocuk da doğal olarak pis olur sen evi temizle titiz insan herzaman iyidir :KK70:

Ölücem gülmekten:KK45: sanki bebek de hemen hazır bekliyor. Evi temizle de geleyim artık diye

Kesinlikle, dağınık evde yapılan çocuk hayatı boyunca dağınık olur

Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu:-) valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak

Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu:-) valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak
boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu

konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et:KK70:

boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu

konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et:KK70:
Ayyy valla öyle bisey istiyosan sırada bende varim boya artı temizlik cani sıkılan gelsin:-)

Back