Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak
Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak
boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu
konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et
boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu
konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et