• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde kehribar

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.011
277
38
24
Anneler bebeğim 6 aylık daha önce konularımdan bilenler bilir çok büyük bir yabancı korkusu başka ev korkusu var. bir de gece uyanmaları çok fazla sürekli Huysuzlanıyor geceleri geri uyumuyor elini yüzünü sürtüyor. salyalanmaları da çok fazla Bu arada Dişten dolayı. sormak istediğim şey bebeklerinde Kehribar kullanıp yabancılardan Korkma olayı ya da salyalarında ya da gece huzursuzluklarında azalma yaşayan var mı? Eğer Kehribar kullanıp memnun kaldıysanız nereden aldığınızı da belirtir misiniz Güvenilir bir yer bulamadım

görümcem kullanıyor bebeğine..memnun da..enerjisini boşaltmak için bir kaç kez boynundan çıkardıkların da bebek çok ağlamış..faydasını gördüklerinden emin olmuşlar..sakarya da yaşıyoruz bir dükkandan aldılar google'dan yaşadığınız şehire göre dükkan yorumlarını bulup araştırabilirsiniz

görümcem kullanıyor bebeğine..memnun da..enerjisini boşaltmak için bir kaç kez boynundan çıkardıkların da bebek çok ağlamış..faydasını gördüklerinden emin olmuşlar..sakarya da yaşıyoruz bir dükkandan aldılar google'dan yaşadığınız şehire göre dükkan yorumlarını bulup araştırabilirsiniz
Teşekkür ederim Benim bebeğim yabancılardan korkuyor da bu konu beni çok yıprattı Bi yere de gidemiyorum, kimse bana da gelemiyor

Teşekkür ederim Benim bebeğim yabancılardan korkuyor da bu konu beni çok yıprattı Bi yere de gidemiyorum, kimse bana da gelemiyor
sizin için zor bir durum..ileri ki aylarda düzelir umarım..sosyal olmayan bebeklere özgü bir durum diyorlar ama bence ilgisi yok..bebeğin dış dünyayla adaptasyon süreci ile ilgili bir durum..keşke benimki de biraz yabancılasa herkese gidiyor hiç istemiyorum

sizin için zor bir durum..ileri ki aylarda düzelir umarım..sosyal olmayan bebeklere özgü bir durum diyorlar ama bence ilgisi yok..bebeğin dış dünyayla adaptasyon süreci ile ilgili bir durum..keşke benimki de biraz yabancılasa herkese gidiyor hiç istemiyorum
Sizin işiniz de zor ben ailemden uzakta yaşıyorum halalarına gitmiyor sevemiyorlar😅 Bi yandan güzel kimse öpemiyor ama Bi yandan zor eve kapanmak durumunda kalıyorum dışarı çıkarken korkuyorum

Doğal taşların enerjisine inanıyorum. Oğlumda 10-11. ayından beri kehribar kullanıyorum. Alıştı ve kesinlikle dişlerde işi yaradığına çok emin oldum ama yabancılarla ilgili konularda iyi geldiğini hiçbiryerde okumadım da duymadım da. Yaşıtlarına nasıl?

Sizin işiniz de zor ben ailemden uzakta yaşıyorum halalarına gitmiyor sevemiyorlar😅 Bi yandan güzel kimse öpemiyor ama Bi yandan zor eve kapanmak durumunda kalıyorum dışarı çıkarken korkuyorum
😄bebeklerimiz annelerinin zıttı anlaşılan ben de gezmeyi sevmem aksine benim ki bayılıyor..hastalıktan kurtarmak zor oluyor böyle herkese çiçek dağıtınca...youtube'da osman gönülal var onun videolarına bakın derim sosyal gelişimle ilgili videoları olması gerek..mutlaka birşey bulursunuz

Doğal taşların enerjisine inanıyorum. Oğlumda 10-11. ayından beri kehribar kullanıyorum. Alıştı ve kesinlikle dişlerde işi yaradığına çok emin oldum ama yabancılarla ilgili konularda iyi geldiğini hiçbiryerde okumadım da duymadım da. Yaşıtlarına nasıl?
Henüz 6 aylık olduğumuz için etrafımızda pek yaşıt yok parklara falan da soğuklardan dolayı çok gidemiyorum kimseyle tanışamadım henüz Kehribar konusunda da üreticisine sorduğumda O da bir etkisi olup olmayacağını bilmediğini fakat Korkuya huzursuzluğa iyi geldiği için belki iyi gelebileceğini söyledi O yüzden aldım ben de gelince kullanacağım inşallah

😄bebeklerimiz annelerinin zıttı anlaşılan ben de gezmeyi sevmem aksine benim ki bayılıyor..hastalıktan kurtarmak zor oluyor böyle herkese çiçek dağıtınca...youtube'da osman gönülal var onun videolarına bakın derim sosyal gelişimle ilgili videoları olması gerek..mutlaka birşey bulursunuz
Çok teşekkür ederim takip ediyorum Osman Bey'i bakarım bir videolarına

4 aylıktan beri boynunda şu an 32 aylık 🤭 salyası hiç olmadı diş döneminde vs.
Korku için falan işe yarıyor mu bilmiyorum ilk kez duydum

4 aylıktan beri boynunda şu an 32 aylık 🤭 salyası hiç olmadı diş döneminde vs.
Korku için falan işe yarıyor mu bilmiyorum ilk kez duydum
Ben de işe yarıyorum hiç bilmiyorum aslında salyası da var iyi olur takmam ama üreticisine sorduğumda korkuya huzursuzluğa da iyi geldiğini söylediği için aldım Bakalım deneyeceğim her yolu deniyorum🤷

Back
X