Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna yorma kendini. Hamile kalınca da naz yapıp bu bahaneyle halıları perdeleri kocanın üstüne yıkarsın.kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki
Ne sacba bir dusunce bu bunuda ilkkez duydumBebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
Öyle temizlik yapabilen varsa acil bize gelsin. 6 aylık yardımcı şeysi vericiim. Kesin bilgi yayalım :)9 ay aynı şekil temiz kalır diyorsanız... yapın gitsin. :)))
Yaniiii:))) hamile kalırsak il aylar dinlenmek gerek yaa o yüzden bebek denemesi öncesi temizlik
ya dip köşe temizlik yapıcam diye, bel ağrısı ve üşütme sahibi olursanız. akışına bırakın bence :)Yaniiii:))) hamile kalırsak il aylar dinlenmek gerek yaa o yüzden bebek denemesi öncesi temizlik
Yaaa neden anlaşılmadımBebek yapmadan önce maddi durumu, psikolojiyi dusunenleri gordum de..
Yok bunu ilk duyuyorum.. Birgün toz almasan yada supurmesen her yer toz kırık zaten..
Çok ileri goruslu gordum sizi![]()
Çelişkili cevabın dibi :)))Siz hamileligi cok yanlis anlamissiniz. Hamilelik bir hastalik veya saglik sorunu degil. Cam silmek perde tul takmak vs agir isler disinda gunluk isler normal yapiliyor yani.
Hos ben hamile kaldigimdan beri hic is yapmadim ama biraksalar yaparim yani.![]()
Oh sonunda biri beni anladı teşekkürlerİlk aylarda kanepe sandalye çekmek, ağır kaldırmak, tepelerde uzanarak temizlik yapmak yasak oluyor.
Ha yapan arkadaşların çoğu da kırmızılarla karşılaştı. Riske girmeye değer mi?
Bence yapacağın şey mantıklı, dip köşe temizlik yap yine doğum öncesi kadın alırsın.
Hayırlısı ile bebeğin gelsin de zaten ömür boyu temizlik yapıyoruz 9 ay da yapmayıverelim.
Oh sonunda biri beni anladı teşekkürler
kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki