• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek düşünmeden önce evi temizlemek?

Bebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
temızlık yaptıkdan sonra o ev tozlanmıcak mı
tozlandıgında bebek olmuyor mu
yarın dogum yapıcam evım pırıl pırıl ılkvaydan berı evımın ısını eksıksız yaptım zor bı hamılelık gecırmeme ragmen
hamılelık temız olmaya engel degıl kı

çocuk yapsanız da yapmasınız da temizlik yapın, fazla temizlik göz çıkarmaz, dert bunun neresinde anlamadım :KK59:

Ya o zaman kaynanam yada annem gelirse yapılır tabi olursa

Ya çok tembelsiniz yada eliniz temizlk konusunda çok yatkın değil..
Hanımefendi milyonlarca kadın hamile kalıp herşeye koşturuyor,kocaya kayınvalideye markete pazara..
Hamileliği hastalık filan değildir,gücünüzün yettiği kadarıyla olur herşey..

Nasıl yani bebek daha proje halinde ve evin temiz mi olması gerekiyo anlamadım

Ne düsünsem bilemedim :KK53:

aksama geri batar.hamile kal dogima yakin temizle
kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki

Bebek yapmadan önce maddi durumu, psikolojiyi dusunenleri gordum de..
Yok bunu ilk duyuyorum.. Birgün toz almasan yada supurmesen her yer toz kırık zaten..
Çok ileri goruslu gordum sizi:KK69:

Bebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
yapsan nolcak kı canım bebegın dogum surecı yaklasık 10 aylık bır surec , bu surecte ev her halukarda kırlenecek...

kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki

Daha ortada bebek yok,şimdiden temizlik düşünülüyor..
Önce hayırlısıyla bebek olsun temizlik sonraya da kalır.
Bir yardımcıya bakar bunların hepsi..

Back