Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temızlık yaptıkdan sonra o ev tozlanmıcak mıBebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
Sorum yanlış anlaşılmış 9ay yapmıcaz demedim ki yani hamileliğin ilk üç ay zor ya ondan dedimSaçma yani,temizlik için bir yardımcı tutarsınız olur biter..
Bizlerde 9 ay temizlenmemiş evde oturmadık yani..
Hamileyken de dip bucak yapılıyor. Siz bakmayın tencere tava bile yıkamaya el atmayan yeni nesil nazlı hamilelere.Yani günlük süpürmek silmek yapılır tabide yinede şöle bi dip bucak iyice yapasım vat
Sorum yanlış anlaşılmış 9ay yapmıcaz demedim ki yani hamileliğin ilk üç ay zor ya ondan dedim
Ya o zaman kaynanam yada annem gelirse yapılır tabi olursa
Haklıısn canım yap senSorum yanlış anlaşılmış 9ay yapmıcaz demedim ki yani hamileliğin ilk üç ay zor ya ondan dedim
Sorum yanlış anlaşılmış 9ay yapmıcaz demedim ki yani hamileliğin ilk üç ay zor ya ondan dedim
kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı kiaksama geri batar.hamile kal dogima yakin temizle
Yap bacım yap, hamile kalmasan bile boşa gitmez zaten. :)Yani günlük süpürmek silmek yapılır tabide yinede şöle bi dip bucak iyice yapasım vat
yapsan nolcak kı canım bebegın dogum surecı yaklasık 10 aylık bır surec , bu surecte ev her halukarda kırlenecek...Bebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki