• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek düşünmeden önce evi temizlemek?

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Bebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?

Cidden aradaki bağlantıyı çözemedim. Sanırım bebeği doğurmadan, yani eve getirmeden önce evin hijyenik olup olmamasının gerekliliğini soruyorsunuz? Öylemi?

Hamileyken, lohusayken yorulmayım diye sanırım. Olabilir, neden olmasın... Gerçi bebek yapacaksın oldu olacak derken 3 ay veriyorum,
8-9 ay hamilelik
1-2 ay lohusa sendromu
sonrasında çocuk olacak ev gene battı görüyor musun? :) Sadece tamir işlerini falan yapabilirsin...

9 ay boyunca aynı mı kalacak o ev :D
içim rahat etsin diyosan yap dip bucak temizliğini çünkü ilk 3 ay temizlik zor zanaat

Hamileyken, lohusayken yorulmayım diye sanırım. Olabilir, neden olmasın... Gerçi bebek yapacaksın oldu olacak derken 3 ay veriyorum,
8-9 ay hamilelik
1-2 ay lohusa sendromu
sonrasında çocuk olacak ev gene battı görüyor musun? :) Sadece tamir işlerini falan yapabilirsin...
Ya o zaman kaynanam yada annem gelirse yapılır tabi olursa

Ney?
Öhhöm, kendinizi yormamak adına sorduğunuzu sayıyorum.
Hamilelik hastalık değildir. İnsan hamileyken de temizlik yapabiliyor haberiniz olsun.

Ney?
Öhhöm, kendinizi yormamak adına sorduğunuzu sayıyorum.
Hamilelik hastalık değildir. İnsan hamileyken de temizlik yapabiliyor haberiniz olsun.
Yani günlük süpürmek silmek yapılır tabide yinede şöle bi dip bucak iyice yapasım vat

Back