• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

CANIM SENIN SAT 26 NISAN yumurtlaman zaten mayista olmus ve bende sata gore diyil yumurtlamaya gore cinsiyeti hesapliyorum cunki,bana hamile kaldigin ay onemli.ben seni mayisa gore hesapladim.

canim sen sanirim haziranin ilk gunleri hamile kalmissin ERKEK.

sana toplu sekilde cevap yazmistim hatta ozelde sladiye bile gonderdim tablo icin ama yinede yaziyim.KIZ...

canim sende haziranda hamile kalmissin ERKEK...

canim senin sat martin 24u oldugu icin nisanda hamile kalmissin.bebisin ERKEK...

canim senin bebisin KIZ...

CANIM SENINDE BEBISIN KIZ.

TATLIM sende bir karisiklik olmustu duzelttim.once kiz yazmistim ama sonra sladiye toplu sekilde gonderirken hata yapmisim asil cinsiyeti KIZ....

CANIM 2 DOKTOR DOGRU SOYLEMIS kizzzzzzzzzzzzzzz
canım benim çok sağol, bu arada azeri misin?

cok sağl cnm ya bnde kız m çünkü bulantım cok erken başladı bidecnm hiç tatlı istemiyo aman sağlıklı olsn inş ikisinede ihtiyacım var

Benimkini de hesaplarsaniz sevinirim.. Simdiden tesekkürler.. :)

Dogum tarihim-03.10.1980

Siklus- Ortalama 25 gün

Sat- 26 Mart

Benimkini de hesaplarsanız çooookk mutlu olurum ben bugün öğrendim de hamile olduğumu :49:

Doğum tarihim: 12-04-1988

Siklus- Ortalama 27 gün

Sat- 22 Mayıs

Şimdiden çok teşekkür ederim :61:

Beni unutmussun :26: lütfen bende bilmek istiyorum insallah bu sefer görürsün....:1:

Dogum tarihi 26.06.1988 son adet 14.03.2012

mınurecım sana özelden de msj attım cnm sanırım görmedin birde burdan yazayım dedim :D
benimde bebişimin cinsiyetine bakarmısın???
sat:07/05/2012
doğum tarihim: 09/05/1987
sıklüs: 30

cnm cevabını bekliyorum... bende şubat annesiyim

CANIM SENIN SAT 26 NISAN yumurtlaman zaten mayista olmus ve bende sata gore diyil yumurtlamaya gore cinsiyeti hesapliyorum cunki,bana hamile kaldigin ay onemli.ben seni mayisa gore hesapladim.

canim sen sanirim haziranin ilk gunleri hamile kalmissin ERKEK.

sana toplu sekilde cevap yazmistim hatta ozelde sladiye bile gonderdim tablo icin ama yinede yaziyim.KIZ...

canim sende haziranda hamile kalmissin ERKEK...

canim senin sat martin 24u oldugu icin nisanda hamile kalmissin.bebisin ERKEK...

canim senin bebisin KIZ...

CANIM SENINDE BEBISIN KIZ.

TATLIM sende bir karisiklik olmustu duzelttim.once kiz yazmistim ama sonra sladiye toplu sekilde gonderirken hata yapmisim asil cinsiyeti KIZ....

CANIM 2 DOKTOR DOGRU SOYLEMIS kizzzzzzzzzzzzzzz

Cok tesekkur ederim canim emegine saglikkk:34:

herkese merhaba BENDE HENUZ YENI OGRENDIM
burada cınsıyetlerı okuyordum
hemen kendım ıcınde bır sorayım dedım munıre merhaba
herkese ozenle sıkılmadan cevap verıyorsun gecekten tebrık ederım

BENIM SAT 26/MAYIS
D.TARIHI:07/08/1979
26 GUNDE BIR DONGUM OLUYOR:54:
CINSIYET TAHMININ VAR MI :54::8:

05.07.1988
Son adet 5 Mayıs
Döngü 30 gün

Şimdiden tşk:)

süper bi topikmiş, ilgimimi çekti sen haziranda hamile kalmışsın erkek demişsiniz biçok kişiye hangi ayda hamile kaldığın önemlimi cinsiyetin belli olması için bize biraz tüyo verirseniz seviniriz,ben hamile değilim ama kız evladını çok seviyorum eğer öyleyse kız ayında hamile kalabilirim cvbı merakla bekliyorum

herkese merhaba BENDE HENUZ YENI OGRENDIM
burada cınsıyetlerı okuyordum
hemen kendım ıcınde bır sorayım dedım munıre merhaba
herkese ozenle sıkılmadan cevap verıyorsun gecekten tebrık ederım

BENIM SAT 26/MAYIS
D.TARIHI:07/08/1979
26 GUNDE BIR DONGUM OLUYOR:54:
CINSIYET TAHMININ VAR MI :54::8:
erkek

05.07.1988
Son adet 5 Mayıs
Döngü 30 gün

Şimdiden tşk:)
erkek

sat.21/mayıs/2012

07/02/2012 d.t

adet döngüm son 3 aydır 30 :9

sevgilerrr :34:
tatlim kendi dogum gununu yazmalisin hesaplamam icin.

süper bi topikmiş, ilgimimi çekti sen haziranda hamile kalmışsın erkek demişsiniz biçok kişiye hangi ayda hamile kaldığın önemlimi cinsiyetin belli olması için bize biraz tüyo verirseniz seviniriz,ben hamile değilim ama kız evladını çok seviyorum eğer öyleyse kız ayında hamile kalabilirim cvbı merakla bekliyorum
tuyomu?istersen ilk sayfayi bikere oku.

son adet tarihim 23 mayıs
doğum tarihim 06.11.1988
döngüm 25 günde.
ay çok merk ettm:)
erkek
ve diyer ozelde gelen tahminler
EGEADA-KIZZZ
BERINE-KIZZZ
MASALBERRA -ERKEKKK

canım birde ablam hamile sat 16.11.2011 dogum tarihi 19.01.1979 yada 19.12.1978 yurt dışında ablam ama bi türlü ultrasanda cinsiyetini öğrenemedi çocuk dogacak cisiyeti bilmiyoruz ne yazıkki:2:
canim dogum tarihi tam belli olmazsa hesaplayamam iki tarih yazmissin.ama cok garip her iki tarihe gore hamile kaldigi yas 32 yi gosteriyor.KIZ...

hayır canım sat 02.06.2012 dogum tarihi 09.02.1989
senin sat 2 haziransa hamile olduguna eminmisin?BEN GECEN DEFA SUBAT SANIP YAZMISIM.ama haziranda hamile kalirsan ERKEK

Beni unutmussun :26:

Dogum tarihi 26.06.1988 son adet 14.03.2012
ERKEK

Benimkini de hesaplarsaniz sevinirim.. Simdiden tesekkürler.. :)

Dogum tarihim-03.10.1980

Siklus- Ortalama 25 gün

Sat- 26 Mart
ERKEK

Benimkini de hesaplarsanız çooookk mutlu olurum ben bugün öğrendim de hamile olduğumu :49:

Doğum tarihim: 12-04-1988

Siklus- Ortalama 27 gün

Sat- 22 Mayıs

Şimdiden çok teşekkür ederim :61:
KIZ

mınurecım sana özelden de msj attım cnm sanırım görmedin birde burdan yazayım dedim :D
benimde bebişimin cinsiyetine bakarmısın???
sat:07/05/2012
doğum tarihim: 09/05/1987
sıklüs: 30

cnm cevabını bekliyorum... bende şubat annesiyim
tatlim ozelde yazilanlara toplu sekilde topikte cevap yaziyorum.cunki,ozeldekilere cevap yazana kadar her mesaj arasi 10dk beklemek gerek.senin bebisi yazmistim -KIZZZ

Back