Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çok sağol, bu arada azeri misin?CANIM SENIN SAT 26 NISAN yumurtlaman zaten mayista olmus ve bende sata gore diyil yumurtlamaya gore cinsiyeti hesapliyorum cunki,bana hamile kaldigin ay onemli.ben seni mayisa gore hesapladim.
canim sen sanirim haziranin ilk gunleri hamile kalmissin ERKEK.
sana toplu sekilde cevap yazmistim hatta ozelde sladiye bile gonderdim tablo icin ama yinede yaziyim.KIZ...
canim sende haziranda hamile kalmissin ERKEK...
canim senin sat martin 24u oldugu icin nisanda hamile kalmissin.bebisin ERKEK...
canim senin bebisin KIZ...
CANIM SENINDE BEBISIN KIZ.
TATLIM sende bir karisiklik olmustu duzelttim.once kiz yazmistim ama sonra sladiye toplu sekilde gonderirken hata yapmisim asil cinsiyeti KIZ....
CANIM 2 DOKTOR DOGRU SOYLEMIS kizzzzzzzzzzzzzzz
CANIM SENIN SAT 26 NISAN yumurtlaman zaten mayista olmus ve bende sata gore diyil yumurtlamaya gore cinsiyeti hesapliyorum cunki,bana hamile kaldigin ay onemli.ben seni mayisa gore hesapladim.
canim sen sanirim haziranin ilk gunleri hamile kalmissin ERKEK.
sana toplu sekilde cevap yazmistim hatta ozelde sladiye bile gonderdim tablo icin ama yinede yaziyim.KIZ...
canim sende haziranda hamile kalmissin ERKEK...
canim senin sat martin 24u oldugu icin nisanda hamile kalmissin.bebisin ERKEK...
canim senin bebisin KIZ...
CANIM SENINDE BEBISIN KIZ.
TATLIM sende bir karisiklik olmustu duzelttim.once kiz yazmistim ama sonra sladiye toplu sekilde gonderirken hata yapmisim asil cinsiyeti KIZ....
CANIM 2 DOKTOR DOGRU SOYLEMIS kizzzzzzzzzzzzzzz
erkekherkese merhaba BENDE HENUZ YENI OGRENDIM
burada cınsıyetlerı okuyordum
hemen kendım ıcınde bır sorayım dedım munıre merhaba
herkese ozenle sıkılmadan cevap verıyorsun gecekten tebrık ederım
BENIM SAT 26/MAYIS
D.TARIHI:07/08/1979
26 GUNDE BIR DONGUM OLUYOR
CINSIYET TAHMININ VAR MI
erkek05.07.1988
Son adet 5 Mayıs
Döngü 30 gün
Şimdiden tşk:)
tatlim kendi dogum gununu yazmalisin hesaplamam icin.sat.21/mayıs/2012
07/02/2012 d.t
adet döngüm son 3 aydır 30 :9
sevgilerrr
tuyomu?istersen ilk sayfayi bikere oku.süper bi topikmiş, ilgimimi çekti sen haziranda hamile kalmışsın erkek demişsiniz biçok kişiye hangi ayda hamile kaldığın önemlimi cinsiyetin belli olması için bize biraz tüyo verirseniz seviniriz,ben hamile değilim ama kız evladını çok seviyorum eğer öyleyse kız ayında hamile kalabilirim cvbı merakla bekliyorum
erkekson adet tarihim 23 mayıs
doğum tarihim 06.11.1988
döngüm 25 günde.
ay çok merk ettm:)
canim dogum tarihi tam belli olmazsa hesaplayamam iki tarih yazmissin.ama cok garip her iki tarihe gore hamile kaldigi yas 32 yi gosteriyor.KIZ...canım birde ablam hamile sat 16.11.2011 dogum tarihi 19.01.1979 yada 19.12.1978 yurt dışında ablam ama bi türlü ultrasanda cinsiyetini öğrenemedi çocuk dogacak cisiyeti bilmiyoruz ne yazıkki:2:
senin sat 2 haziransa hamile olduguna eminmisin?BEN GECEN DEFA SUBAT SANIP YAZMISIM.ama haziranda hamile kalirsan ERKEKhayır canım sat 02.06.2012 dogum tarihi 09.02.1989
ERKEKBeni unutmussun :26:
Dogum tarihi 26.06.1988 son adet 14.03.2012
ERKEKBenimkini de hesaplarsaniz sevinirim.. Simdiden tesekkürler.. :)
Dogum tarihim-03.10.1980
Siklus- Ortalama 25 gün
Sat- 26 Mart
KIZBenimkini de hesaplarsanız çooookk mutlu olurum ben bugün öğrendim de hamile olduğumu
Doğum tarihim: 12-04-1988
Siklus- Ortalama 27 gün
Sat- 22 Mayıs
Şimdiden çok teşekkür ederim
tatlim ozelde yazilanlara toplu sekilde topikte cevap yaziyorum.cunki,ozeldekilere cevap yazana kadar her mesaj arasi 10dk beklemek gerek.senin bebisi yazmistim -KIZZZmınurecım sana özelden de msj attım cnm sanırım görmedin birde burdan yazayım dedim
benimde bebişimin cinsiyetine bakarmısın???
sat:07/05/2012
doğum tarihim: 09/05/1987
sıklüs: 30
cnm cevabını bekliyorum... bende şubat annesiyim