canim merak etme ben hep burdayim...soruna gelince...bu yontem amerika ve bicok ulkelerde yapilan bir hesaplama,tibbi bir yontem,,,95% dogruluk orani var...SENIN SORUN ESNASINDA HERKEZE BIR ACIKLAMA VERIYIM,,,BEN BU YONTEMI AMERIKADA KUURSTA OLURKEN OYRENDIM...BURDA ACMA SEBEBIMSE SADECE BAZI ARKADASLARIN ISTEYI VE ISRARI YUZUNDEN OLDU...zaten benim baska sitelerim ve hastalarim var,,inanki,buna pek zaman ayiramiyorum,,,bu konuyu actim,ama cogu zaman isten gelince bakiyorum,,,madem actim,sonuna kadar sorulari cevaplandirmaliyim...
arkadasinin bebegi ERKEK cikti,ultrason ne soyledi???
arkadasina ultrason soylemedimi?benim hesabimca ERKEK:..
iyi akşamlar mınure daha öncede yazdım ama görmedin herhalde banada haziran ve temmuz ayı için bakabilirmisin d.t. 28.02 1983 satım hep ayın sonuna geliyo 23-24 gibi şimdşden teşekkür ederim
banada lutfen :) ayyy cok heyecanlandım
02.04.1984 sat 16 nisan
Mınure hanım şuan hamile olup olmadığımdan emin değilim ama belirtilerini yaşıyorum. İlk sorum adetime 5 gün kaldı bu sabah kanda test yaptırsam sonucu çıkar mı bu konuda bilginiz var mı? Eğer hamileysem;
doğum tarihim: 3-2-1987
sat: 3 mayıs
şimdiden teşekkürler...
Slm doğum tarihim 10.05.1989 sat 23.04.2012
saygili hastalar var ama demek ki saygisiz doktorlar onlari cileden cikara biliyomus
peki size her soru soran hastaya nerde yasadigini sorarmisiniz ve inanmayinca da ispat etmesini istermisiniz?
sirvana gelince bi soruydu demishsiniz o zaman cevabini bilmediginiz sorular sormayin siz de
neyse caniniz sagolsun asil olan Yuce Rabbimin istedigi
sizin gibi birine siginmaktansa Allah ima siginirim insallah o da bana erkek evlat verir
ama insanlarin hisleriyle oynamak bu cok kotu bi sey onu da Allah goruyo
ne garip dimi bu kadar soru soran insan arasinda bi tek bi azerinin sorusunu cevaplamadiniz
ama unutmayin ki su anda benim ulkemde yasiyor benim insanimin parasini yiyosunuz
size iyi sanslar
selam doğum tarihim 08,12.1978 son sat 20 nisan teşekkürler
benimde bebeğimin cinsiyetini söylermisin rica etsem doğum tarihim 21/01/1987 sat 20 mart
hamile değilim ama haziranda olursa merak ediyorum söylerseniz sevinirim 04/11/1985 sat 04.06.2012 olacak.
evet erkek demiş doktor.
banada lutfen :) ayyy cok heyecanlandım
02.04.1984 SAT 16 Nisan
mınure ben daha öncede yazmıştım ama haziran ayı genetik testinden dolayı kounmam gerekebilir...temmuz ayında kalırsam cinsiyeti ne olur...haziranda adet olacağım tarih 20 haziran..doğum tarihim 14.06.1985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?