...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

merhaba arkadaşlar bana da söyler misiniz lütfen çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? sat: 3-nisan-2012 muhtemel doğum: 08-01-2013 benim yaş 27(28.02.85).şimdiden teşekkür ederim cevap yazarsanız.

Son düzenleme:

evet o siteleri öğrenebılırmıyimm lütfen

mınure ben daha öncede yazmıştım ama haziran ayı genetik testinden dolayı kounmam gerekebilir...temmuz ayında kalırsam cinsiyeti ne olur...haziranda adet olacağım tarih 20 haziran..doğum tarihim 14.06.1985

kan testinde cikar,ama neden acele ediyorsunuz,bekle adet olmazsan 2-3 gun sonra test yaparsin,,simdiki,kizlarin acelesi ne boyle herkez kan testi yaptirmak istiyor...birazcik sabirli olun...
eyer hamileysen KIZ...olucak...3-4 haziran yazarsin bana...

haklisin bir azerinin sorusuna cevap yazmadim,,,cunki,o azeri bana yazdigi gereksiz seyleri tekrar okusun...
para yemeye gelince...binlerce azeride turkiyede calisip turklerin parasini yiyor...akilli kadin azeri parasini yiyorsun demez,sagolki,yuzlerce azeri hastaya yardim ediyorsun der...galiba senin doktor anlayisin farkli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…