How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

heyecandan 15 mayıs yazmışım SAT: 15 NİSAN ADETİM 10 GÜN SÜRÜYOR DOĞUM TARİHİM 17 07 1979 LÜTFEN RİCA EDİYORUM

adetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimaladetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimalle yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
le yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...

adetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimaladetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimalle yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
Le yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...

siklus 30 gün sürüyor şimdiden teşekkürler

canım o sıtelerını bızde ogrensek..ozeldende yazsan olmamı..mail kayıt ettık ama genelde acmıyorsun sanırım..bura harıcınnde nasıl ulaşabılırız sana:34:

canim mail...me hic bir sey gelmemis...dr.damla@mail.ru...diyer siteler ucretli,,,medemki,burdayim soeunu burda sor kazanirsin...

le yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...

siklus 30 gun ve 15nisan son adet... o zaman buyuk ihtimalle mayista hamile kalmissin,,,KIZ...

cok tesekkur edrım benımde ıcıme hep erkek doguodu esımede evet benımkı asılamayla oldu bır mart yada 2 martta kaldım ultrasonda gorunce sonucu paylasırım sızınle zaman ayırdıgınız ıcın tskr ederım

bir veya iki martda olduguna emninsen mutlaka ERKEK.ama subatda kalirsan subheli...

canim eyer dogum gununden once kaldiysan ERKEK.gununu hatirliyormusun???

Dogum gunumden onceydi evet :) ilk detayli ultrasonda da erkek demislerdi ama kesin degil diyorlardi sende erkek dedin bu bebis erkek olacak demekki :))

Back