How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

merhaba arkadaşlar bana da söyler misiniz lütfen çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? sat: 3-nisan-2012 muhtemel doğum: 08-01-2013 benim yaş 27(28.02.85).şimdiden teşekkür ederim cevap yazarsanız.

Son düzenleme:
canim merak etme ben hep burdayim...soruna gelince...bu yontem amerika ve bicok ulkelerde yapilan bir hesaplama,tibbi bir yontem,,,95% dogruluk orani var...SENIN SORUN ESNASINDA HERKEZE BIR ACIKLAMA VERIYIM,,,BEN BU YONTEMI AMERIKADA KUURSTA OLURKEN OYRENDIM...BURDA ACMA SEBEBIMSE SADECE BAZI ARKADASLARIN ISTEYI VE ISRARI YUZUNDEN OLDU...zaten benim baska sitelerim ve hastalarim var,,inanki,buna pek zaman ayiramiyorum,,,bu konuyu actim,ama cogu zaman isten gelince bakiyorum,,,madem actim,sonuna kadar sorulari cevaplandirmaliyim...

evet o siteleri öğrenebılırmıyimm lütfen

mınure ben daha öncede yazmıştım ama haziran ayı genetik testinden dolayı kounmam gerekebilir...temmuz ayında kalırsam cinsiyeti ne olur...haziranda adet olacağım tarih 20 haziran..doğum tarihim 14.06.1985

Mınure hanım şuan hamile olup olmadığımdan emin değilim ama belirtilerini yaşıyorum. İlk sorum adetime 5 gün kaldı bu sabah kanda test yaptırsam sonucu çıkar mı bu konuda bilginiz var mı? Eğer hamileysem;
doğum tarihim: 3-2-1987
sat: 3 mayıs
şimdiden teşekkürler...

kan testinde cikar,ama neden acele ediyorsunuz,bekle adet olmazsan 2-3 gun sonra test yaparsin,,simdiki,kizlarin acelesi ne boyle herkez kan testi yaptirmak istiyor...birazcik sabirli olun...
eyer hamileysen KIZ...olucak...3-4 haziran yazarsin bana...

saygili hastalar var ama demek ki saygisiz doktorlar onlari cileden cikara biliyomus
peki size her soru soran hastaya nerde yasadigini sorarmisiniz ve inanmayinca da ispat etmesini istermisiniz?
sirvana gelince bi soruydu demishsiniz o zaman cevabini bilmediginiz sorular sormayin siz de
neyse caniniz sagolsun asil olan Yuce Rabbimin istedigi
sizin gibi birine siginmaktansa Allah ima siginirim insallah o da bana erkek evlat verir
ama insanlarin hisleriyle oynamak bu cok kotu bi sey onu da Allah goruyo
ne garip dimi bu kadar soru soran insan arasinda bi tek bi azerinin sorusunu cevaplamadiniz
ama unutmayin ki su anda benim ulkemde yasiyor benim insanimin parasini yiyosunuz
size iyi sanslar

haklisin bir azerinin sorusuna cevap yazmadim,,,cunki,o azeri bana yazdigi gereksiz seyleri tekrar okusun...
para yemeye gelince...binlerce azeride turkiyede calisip turklerin parasini yiyor...akilli kadin azeri parasini yiyorsun demez,sagolki,yuzlerce azeri hastaya yardim ediyorsun der...galiba senin doktor anlayisin farkli...

Back