mayis erkek haziran KIZ..
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mayis erkek haziran KIZ..
merhaba arkadaşlar bana da söyler misiniz lütfen çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? sat: 3-nisan-2012 muhtemel doğum: 08-01-2013 benim yaş 27(28.02.85).şimdiden teşekkür ederim cevap yazarsanız.
banada söyler misiniz minure hanım
oncelikle doktor arkadasa falan sormama gerek yok,cunki,onemli diyil...sirvan sadece 1soruydu?ikincisi beni onlarca kizdiran hasta oldu ama 1doktor asla hasta kizdirdi diye yalan yazmaz...senin gibi onlarca kiz yaziyo bana hepside cok saygi ve hurmetle yazilar yaziyor ve cevapliyorum.senin boyle gereksiz yazin icin sana hic bir cevap yazamam...1hesaplama icin 10dk zamanim gidiyor...kusurabakma bekleyen baska saygili arkadaslar var...kizip yalan soylemek...bunu 5yasindaki cocuk bile yapmaz...
senin dogum tarihine baktim 90dansin.boyle kotu seyler yazmani yasinin kucuk olmasina sayiyorum.yureyim dayanamadi hesapladim.senin hazirandan dogum gununde kadar hangi kalirsan KIZ...
iyi akşamlar doktor hanım,
benimkini de söyler misiniz acaba?? benim doğum tarihim 25.10.1984- sat: 24 mart 2012
teşekkürler...
iyiaksamlar...senin bebis ERKEK...ultrason sonrasi yazarsin...
senin dogum tarihine baktim 90dansin.boyle kotu seyler yazmani yasinin kucuk olmasina sayiyorum.yureyim dayanamadi hesapladim.senin hazirandan dogum gununde kadar hangi kalirsan KIZ...
oncelikle sunu belirteyim benim kimseyle bir derdim yok size de cok iyi yaklasmistim sadece bana inanmamaniz sinirlendirdi beni
neyse talihsiz bi konusma oldu aramizda
hataliysam ozur dilerim
cevapladiginiz icin tesekkurler
peki eylulden sonra ne zaman hamile kalirsam erkek olur??
iyiaksamlar...senin bebis ERKEK...ultrason sonrasi yazarsin...
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
Minure ben haziranda bebeiş yapamıyorum hasta oldum doktora gıttım antibiyotık verdi haziran iptal oldu yanı peki şimdi Temmuz erkek demiştin bana Ağuztos kız mı erkek mı solermısın? 22.11.1985 dogum tarihimm
doğum tarihim 07.08.1983- sat: 23 nisan 2012
teşekkürler...
oncelikle sunu belirteyim benim kimseyle bir derdim yok size de cok iyi yaklasmistim sadece bana inanmamaniz sinirlendirdi beni
neyse talihsiz bi konusma oldu aramizda
hataliysam ozur dilerim
cevapladiginiz icin tesekkurler
peki eylulden sonra ne zaman hamile kalirsam erkek olur??
sen kiz istiyorsan eylule kadar dene...olmazsa ben eylulden sonrayi sana hesapliyicam...nasil olsa burdayim...
minure hanım merhaba
doktordaydık dün 13 hafta + 4 gunluk hamileyim cinsiyet tahmininde bulundu doktor pipi göremiyorum kıza benziyor dedi siz erkek demiştiniz 3 hafta sonra kesinleşecek ama banada kızmış gibi geliyor
teşekkür ederim yinede
17.06.1982 sat 16mart miladi yıl dedikleri ne a:18:caba? Ben yila göre 30um aya göre daha 29um hangisini esas alacağım teşekkür ederim