How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

17.06.1982 sat 16mart miladi yıl dedikleri ne a:18:caba? Ben yila göre 30um aya göre daha 29um hangisini esas alacağım teşekkür ederim:nazar:

bak canim miladi takvim falanda ne ??? sen 17.06.1982 de dogdunmu? dogdun? demekki,her yil bu tarihde bir yas geride birakiyorsun,,,suan 30 yasin icindesin,,,17 haziranda 30 yasi bitirip 31 e geciceksin,,,ama suan sana yasin kac diye sorunca tabiki,bitirdiyin yasi soylemen gerekir,,,29 yasin var...bebeyin cinsiyeti KIZ...ultrason sonrasi ugra...

bak canim miladi takvim falanda ne ??? sen 17.06.1982 de dogdunmu? dogdun? demekki,her yil bu tarihde bir yas geride birakiyorsun,,,suan 30 yasin icindesin,,,17 haziranda 30 yasi bitirip 31 e geciceksin,,,ama suan sana yasin kac diye sorunca tabiki,bitirdiyin yasi soylemen gerekir,,,29 yasin var...bebeyin cinsiyeti KIZ...ultrason sonrasi ugra...

Çok teşekkür ederim:) :nazar:

s.a mınure hnm

ben sata göre 11+2 günlük hamileyim.ama doktor ilk kontrolümde sat a göre 7+6 olmam gerekirken 6+5 günlük olduğunu söyledi.

bu haftada 12 haftalık olmuş oluyorum sat a göre doktorun söylediğine görede 11 hafta

11 haftalıkken cinsiyet söyleme ihtimali ne kadar acaba ?

s.a mınure hnm

ben sata göre 11+2 günlük hamileyim.ama doktor ilk kontrolümde sat a göre 7+6 olmam gerekirken 6+5 günlük olduğunu söyledi.

bu haftada 12 haftalık olmuş oluyorum sat a göre doktorun söylediğine görede 11 hafta

11 haftalıkken cinsiyet söyleme ihtimali ne kadar acaba ?

sen bana sati...siklusunun kac gun oldugunu yaz,ben sana dollenme gunlerine uygun hamile kaldigin gunden bugune dogru haftani soylerim ve cinsiyetin nezaman belli olucaginida soylerim...ben sana cinsiyet hesaplamasi yaptimmi?

aa bende merak ettim :16:

doğum tarihim 11.01.1984, SAT 01.02.2012

Son düzenleme:
sen bana sati...siklusunun kac gun oldugunu yaz,ben sana dollenme gunlerine uygun hamile kaldigin gunden bugune dogru haftani soylerim ve cinsiyetin nezaman belli olucaginida soylerim...ben sana cinsiyet hesaplamasi yaptimmi?

benim sat ım 9 mart siklusum 29 gün
teşekkür ederim.

Son düzenleme:
benim de hamileliğim satımdan geç ama sanırım martın 26-29 u gibi hamile kaldım.yani bu hafta 8. haftanın içindeyiz bi değişiklik olmaz değil mi tahmininizde? :nazar:

senin bebisin ERKEK...

Teşekkürler :16:
henüz ultrasonda göstermedi bebeğim cinsiyetini,
etrafımdaki herkes sizin gibi erkek diyor ama ben göstermediği için kız diye düşünüyorum :26:
Herşeyin hayırlısı tabiki, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,
benimde randevum 18 haziranda sonucu yazacağım buraya tabi yavrum yine saklamazsa kendini :1:

merhaba
oncelikle tesekurler boyle bir sey paylasitiginiz icin ben hamile degilim ama hamile kalmak istiyenlerdenim bende cok merak ettim bana da soylerseniz sevinirim ben 20.03.1986 ve en son adet tarihim 23 mayis tesekurler

ayyy banada bakar mısın rica etsem canım yaa...
bende hamile değilim ama olabilirimde daha var adetime..
çok merak ettim bende bakarsan çoook sevinirim...
doğum tarihim 29.12.1988 son adet tarihim 6 mayıs

Back