canim suan yogunum sen agustosa gel o zaman hesaplayip soylerim...
pekiii canım ama ağustozda burdamısınnn ya bulamazsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim suan yogunum sen agustosa gel o zaman hesaplayip soylerim...
17.06.1982 sat 16mart miladi yıl dedikleri ne a:18:caba? Ben yila göre 30um aya göre daha 29um hangisini esas alacağım teşekkür ederim
cnm benimde doğum tarihim 14.10.1988 sat:29.02.2012 şimdiden tşkler..
pekiii canım ama ağustozda burdamısınnn ya bulamazsam
SENIN BEBIS erkek...
bak canim miladi takvim falanda ne ??? sen 17.06.1982 de dogdunmu? dogdun? demekki,her yil bu tarihde bir yas geride birakiyorsun,,,suan 30 yasin icindesin,,,17 haziranda 30 yasi bitirip 31 e geciceksin,,,ama suan sana yasin kac diye sorunca tabiki,bitirdiyin yasi soylemen gerekir,,,29 yasin var...bebeyin cinsiyeti KIZ...ultrason sonrasi ugra...
sen kiz istiyorsan eylule kadar dene...olmazsa ben eylulden sonrayi sana hesapliyicam...nasil olsa burdayim...
yanılma payı nedr minure hanm...bir msjnızda %95 dogru cıkar benm tahminlerm demşsinz
s.a mınure hnm
ben sata göre 11+2 günlük hamileyim.ama doktor ilk kontrolümde sat a göre 7+6 olmam gerekirken 6+5 günlük olduğunu söyledi.
bu haftada 12 haftalık olmuş oluyorum sat a göre doktorun söylediğine görede 11 hafta
11 haftalıkken cinsiyet söyleme ihtimali ne kadar acaba ?
sen bana sati...siklusunun kac gun oldugunu yaz,ben sana dollenme gunlerine uygun hamile kaldigin gunden bugune dogru haftani soylerim ve cinsiyetin nezaman belli olucaginida soylerim...ben sana cinsiyet hesaplamasi yaptimmi?
senin bebisin ERKEK...aa bende merak ettim
doğum tarihim 11.01.1984, SAT 01.02.2012
canim sanada baktim sanirim nisan hamile kalmissin o zaman ERKEK
senin bebisin ERKEK...