How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Merhaba,

Ben 2.5 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim.Çok zor bir dönem geçirdim.Tekrar bir bebek sahibi olmadan bu acı hafiflemeyecek diye düşünüyorum.
Son adet tarihim mayıs 6 ve genelde 28 günde bir adet olduğumu düşünerek beklenen adet tarihim 2 haziran.Bebeğim kızdı şimdi tekrar bir kızım olsun çok istiyorum,2 hazirana göre hesaplarsak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Doğum tarihim de 18.11.1982

Merhaba,

Ben 2.5 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim.Çok zor bir dönem geçirdim.Tekrar bir bebek sahibi olmadan bu acı hafiflemeyecek diye düşünüyorum.
Son adet tarihim mayıs 6 ve genelde 28 günde bir adet olduğumu düşünerek beklenen adet tarihim 2 haziran.Bebeğim kızdı şimdi tekrar bir kızım olsun çok istiyorum,2 hazirana göre hesaplarsak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Doğum tarihim de 18.11.1982

seni anliyorum,,,bende kiz kayb ettiyim icin kiz istiyordum,ama oncekini gordugun icin senin tek istemen gereken sey 9 ayi sag salim basa vuracak 1 bebek olsun,,ama illada cinsiyet istersen...senin sat mayis 6..
.2 hazirana gore diyil,19-24 mayisa gore,yani yumurtlama gunlerine gore hesapliyicam...bu ay kalirsan erkek,,,sakin deneme...ama haziran ve temmuz KIZ...

seni anliyorum,,,bende kiz kayb ettiyim icin kiz istiyordum,ama oncekini gordugun icin senin tek istemen gereken sey 9 ayi sag salim basa vuracak 1 bebek olsun,,ama illada cinsiyet istersen...senin sat mayis 6..
.2 hazirana gore diyil,19-24 mayisa gore,yani yumurtlama gunlerine gore hesapliyicam...bu ay kalirsan erkek,,,sakin deneme...ama haziran ve temmuz KIZ...

Çok teşekkür ederim.Aslına bakarsan doktorum 6 aydan önce hamile kalma diyor ama hamile kalırsam daha çabuk toparlanırım gibi geliyor.Senin de başın sağolsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...

Çok teşekkür ederim.Aslına bakarsan doktorum 6 aydan önce hamile kalma diyor ama hamile kalırsam daha çabuk toparlanırım gibi geliyor.Senin de başın sağolsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...

insallah...ama unutma psikolojik sorunun yoksa,ve bebegi kayb etme nedenini aradan kaldirmak icin tedavi olduysan,,,2 ay korunma yeterli...

insallah...ama unutma psikolojik sorunun yoksa,ve bebegi kayb etme nedenini aradan kaldirmak icin tedavi olduysan,,,2 ay korunma yeterli...

Neden olduğu belli değil dedi doktorum.Bebekte kanama olmuş,yani kansız kalmış ve buna bağlı olarak da oksijensiz :((
Geçen gün genetik uzmanına gittim.Son 1.5 ay tansiyon sorunu yaşadığımı söylediğimde buna bağlı olabileceğini söyledi.

inşallah bende birgün bu konuya cevap yazabilirim...

Canım benim konunu okudum ama elim varmadı yazmaya.Ama şunu bil ki zaman herşeyin ilacı.İlk zamanlar kafayı yiyorum sandım.Hiç unutmuyorsun ama hafifliyor.Aklıma gelmediği gün yok,ilk zamanlar aklıma geldikçe ağlarken şimdi özlemle hatırlıyorum.Çok zor biliyorum ama kendini bırakma nolur...

mrb benim ilk bebeğim cinsiyeti ne olursa kafi ama merak ediyor insan ister istemez :)
benim d.tar:26/08/1988 son adet tar: 20/03/2012 yardımcı olursanız çok sevinirim

minurecım gecen hafta banada bakmış ve erkek dmiştın dun dr da öğrendık cinsiyetımızı kesın erkek oldunu söldı teşekkurler

peki neden turkce konusuyorsun? ve neden simdi o zaman gitdigin ultrason doktoruna gitmiyorsun??? sevin,esmira,gunel,leyla,yegane,musvik, bunlardan hangisi???hatirladinmi???

bu arada turkcemin iyi olmasi azeri olmadigim anlamina gelmez
Azerbaycanin 80% i turkceyi ana dili gibi konusuyo zaten
oncelikle azerbeycanda turkceyi kendi ana dili gibi bilip konusan cok,az,,,ordaki,anadili 2 ci dil,rusca,,,sadece evet ve hayiri bilen turkce konusuyorum soyleyemez,sana gelince evet turkce cok iyi konusuyorsun,sanki,kendi dilinmis gibi,azerbeycani tanimasamda respublika kliniye o kadar ilcelerden hastalar gelirki,heryeri duydum bir sirvani duymadim...sirvan nereye yakin bir yer,rayonmu,kentmi???
dogum tarihi,gunu ve sat yaz,,,bakicam...

ultrason doktorumun ismi yanlis hatirlamiyosam Gulnare idi
simdi ultrason doktoruna gitmeme gerek yok ki cunku hamile degilim
ben size ne zaman hamile kalirsam erkek olur diye sordum
sirvani etrafinizdaki doktorlara bi sorun
sirvan sehrine en yakin yerler mesela Haciqabul mesela Salyan Sabirabad

bu arada dogum tarihim 20.09.90
erkek istiyorum bi kizim var
umarim bana sinirlenip de yalandan bi tarih vermezsiniz:))

Son düzenleme:
banada bakarsan sevinirim d t 26 12 1980 sat 6 şubat teşekkürler

ultrason

bu arada dogum tarihim 20.09.90
erkek istiyorum bi kizim var
umarim bana sinirlenip de yalandan bi tarih vermezsiniz:))

oncelikle doktor arkadasa falan sormama gerek yok,cunki,onemli diyil...sirvan sadece 1soruydu?ikincisi beni onlarca kizdiran hasta oldu ama 1doktor asla hasta kizdirdi diye yalan yazmaz...senin gibi onlarca kiz yaziyo bana hepside cok saygi ve hurmetle yazilar yaziyor ve cevapliyorum.senin boyle gereksiz yazin icin sana hic bir cevap yazamam...1hesaplama icin 10dk zamanim gidiyor...kusurabakma bekleyen baska saygili arkadaslar var...kizip yalan soylemek...bunu 5yasindaki cocuk bile yapmaz...

iyi akşamlar mınure daha öncede yazdım ama görmedin herhalde banada haziran ve temmuz ayı için bakabilirmisin d.t. 28.02 1983 satım hep ayın sonuna geliyo 23-24 gibi şimdşden teşekkür ederim

Mınure hanım şuan hamile olup olmadığımdan emin değilim ama belirtilerini yaşıyorum. İlk sorum adetime 5 gün kaldı bu sabah kanda test yaptırsam sonucu çıkar mı bu konuda bilginiz var mı? Eğer hamileysem;
doğum tarihim: 3-2-1987
sat: 3 mayıs
şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
oncelikle doktor arkadasa falan sormama gerek yok,cunki,onemli diyil...sirvan sadece 1soruydu?ikincisi beni onlarca kizdiran hasta oldu ama 1doktor asla hasta kizdirdi diye yalan yazmaz...senin gibi onlarca kiz yaziyo bana hepside cok saygi ve hurmetle yazilar yaziyor ve cevapliyorum.senin boyle gereksiz yazin icin sana hic bir cevap yazamam...1hesaplama icin 10dk zamanim gidiyor...kusurabakma bekleyen baska saygili arkadaslar var...kizip yalan soylemek...bunu 5yasindaki cocuk bile yapmaz...

saygili hastalar var ama demek ki saygisiz doktorlar onlari cileden cikara biliyomus
peki size her soru soran hastaya nerde yasadigini sorarmisiniz ve inanmayinca da ispat etmesini istermisiniz?
sirvana gelince bi soruydu demishsiniz o zaman cevabini bilmediginiz sorular sormayin siz de
neyse caniniz sagolsun asil olan Yuce Rabbimin istedigi
sizin gibi birine siginmaktansa Allah ima siginirim insallah o da bana erkek evlat verir
ama insanlarin hisleriyle oynamak bu cok kotu bi sey onu da Allah goruyo
ne garip dimi bu kadar soru soran insan arasinda bi tek bi azerinin sorusunu cevaplamadiniz
ama unutmayin ki su anda benim ulkemde yasiyor benim insanimin parasini yiyosunuz
size iyi sanslar

Son düzenleme:
Back