Merhaba,
Ben 2.5 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim.Çok zor bir dönem geçirdim.Tekrar bir bebek sahibi olmadan bu acı hafiflemeyecek diye düşünüyorum.
Son adet tarihim mayıs 6 ve genelde 28 günde bir adet olduğumu düşünerek beklenen adet tarihim 2 haziran.Bebeğim kızdı şimdi tekrar bir kızım olsun çok istiyorum,2 hazirana göre hesaplarsak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Doğum tarihim de 18.11.1982
seni anliyorum,,,bende kiz kayb ettiyim icin kiz istiyordum,ama oncekini gordugun icin senin tek istemen gereken sey 9 ayi sag salim basa vuracak 1 bebek olsun,,ama illada cinsiyet istersen...senin sat mayis 6..
.2 hazirana gore diyil,19-24 mayisa gore,yani yumurtlama gunlerine gore hesapliyicam...bu ay kalirsan erkek,,,sakin deneme...ama haziran ve temmuz KIZ...
Çok teşekkür ederim.Aslına bakarsan doktorum 6 aydan önce hamile kalma diyor ama hamile kalırsam daha çabuk toparlanırım gibi geliyor.Senin de başın sağolsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...
insallah...ama unutma psikolojik sorunun yoksa,ve bebegi kayb etme nedenini aradan kaldirmak icin tedavi olduysan,,,2 ay korunma yeterli...
inşallah bende birgün bu konuya cevap yazabilirim...
peki neden turkce konusuyorsun? ve neden simdi o zaman gitdigin ultrason doktoruna gitmiyorsun??? sevin,esmira,gunel,leyla,yegane,musvik, bunlardan hangisi???hatirladinmi???
bu arada turkcemin iyi olmasi azeri olmadigim anlamina gelmez
Azerbaycanin 80% i turkceyi ana dili gibi konusuyo zaten
oncelikle azerbeycanda turkceyi kendi ana dili gibi bilip konusan cok,az,,,ordaki,anadili 2 ci dil,rusca,,,sadece evet ve hayiri bilen turkce konusuyorum soyleyemez,sana gelince evet turkce cok iyi konusuyorsun,sanki,kendi dilinmis gibi,azerbeycani tanimasamda respublika kliniye o kadar ilcelerden hastalar gelirki,heryeri duydum bir sirvani duymadim...sirvan nereye yakin bir yer,rayonmu,kentmi???
dogum tarihi,gunu ve sat yaz,,,bakicam...
ultrason doktorumun ismi yanlis hatirlamiyosam Gulnare idi
simdi ultrason doktoruna gitmeme gerek yok ki cunku hamile degilim
ben size ne zaman hamile kalirsam erkek olur diye sordum
sirvani etrafinizdaki doktorlara bi sorun
sirvan sehrine en yakin yerler mesela Haciqabul mesela Salyan Sabirabad
bu arada dogum tarihim 20.09.90
erkek istiyorum bi kizim var
umarim bana sinirlenip de yalandan bi tarih vermezsiniz:))
mrb benim ilk bebeğim cinsiyeti ne olursa kafi ama merak ediyor insan ister istemez :)
benim d.tar:26/08/1988 son adet tar: 20/03/2012 yardımcı olursanız çok sevinirim
ultrason
bu arada dogum tarihim 20.09.90
erkek istiyorum bi kizim var
umarim bana sinirlenip de yalandan bi tarih vermezsiniz:))
oncelikle doktor arkadasa falan sormama gerek yok,cunki,onemli diyil...sirvan sadece 1soruydu?ikincisi beni onlarca kizdiran hasta oldu ama 1doktor asla hasta kizdirdi diye yalan yazmaz...senin gibi onlarca kiz yaziyo bana hepside cok saygi ve hurmetle yazilar yaziyor ve cevapliyorum.senin boyle gereksiz yazin icin sana hic bir cevap yazamam...1hesaplama icin 10dk zamanim gidiyor...kusurabakma bekleyen baska saygili arkadaslar var...kizip yalan soylemek...bunu 5yasindaki cocuk bile yapmaz...
banada bakarsan sevinirim d t 26 12 1980 sat 6 şubat teşekkürler
senin bebisin ERKEK...
oncelikle doktor arkadasa falan sormama gerek yok,cunki,onemli diyil...sirvan sadece 1soruydu?ikincisi beni onlarca kizdiran hasta oldu ama 1doktor asla hasta kizdirdi diye yalan yazmaz...senin gibi onlarca kiz yaziyo bana hepside cok saygi ve hurmetle yazilar yaziyor ve cevapliyorum.senin boyle gereksiz yazin icin sana hic bir cevap yazamam...1hesaplama icin 10dk zamanim gidiyor...kusurabakma bekleyen baska saygili arkadaslar var...kizip yalan soylemek...bunu 5yasindaki cocuk bile yapmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?